17:18 - 19/11/2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι θα ενσωματώσουν τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην τεχνητή νοημοσύνη – Έρχεται ΦΡΙΚΗ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ο Jaron Zepel Lanier, πρωτοπόρος στην εικονική πραγματικότητα, αποκαλύπτει φοβερά πράγματα στο γερμανικό ίδρυμα Wiily Brandt…
Μην σας ξεγελάσει το παρουσιαστικό του!

Ο Jaron Zepel Lanier θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους στην εικονική πραγματικότητα, την οποία η διεθνιστική τάξη πραγμάτων θέλει να εξαπλώσει παντού!

Είναι Αμερικανός επιστήμονας υπολογιστών , εικαστικός , συγγραφέας φιλοσοφίας υπολογιστών , τεχνολόγος και συνθέτης σύγχρονης μουσικής.

Θεωρούμενοι ως ιδρυτές του τομέα της εικονικής πραγματικότητας , ο Lanier και ο Thomas G. Zimmerman εγκατέλειψαν την Atari το 1985 για να ιδρύσουν την VPL Research, Inc., η πρώτη εταιρεία που πούλησε γυαλιά VR και ενσύρματα γάντια . Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Lanier εργάστηκε σε εφαρμογές για το Internet2 , και τη δεκαετία του 2000, ήταν επισκέπτης μελετητής στην Silicon Graphics και σε διάφορα πανεπιστήμια. Το 2006 άρχισε να εργάζεται στη Microsoft και από το 2009 εργάζεται στη Microsoft Research ως Διεπιστημονικός Επιστήμονας.

Μιλώντας το 2018 στο σημαντικό γερμανικό ίδρυμα Willy Brandt πυροδότησε «βόμβες» σε σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν!!!

Μιλάει μεταξύ άλλων για:

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΟΣ).
Μεταξύ άλλων αναφέρει στα βίντεο που θα δείτε αποκλειστικά στο ΕΛ:

«Η τεχνητή νοημοσύνη μοιάζει πάρα πολύ με μια θρησκεία. Συγκεκριμένα, εκλαμβάνεται με μια ποιότητα που είναι παρόμοια με μια θρησκεία του Μεσαίωνα.

Οι οπαδοί είναι εξαιρετικά σημαίνοντα πρόσωπα. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι μ’ αυτήν την κουλτούρα, ίσως να νομίζετε ότι υπερβάλλω αλλά, για παράδειγμα, ο Ray Kurzweil, ο αρχιμηχανικός της Google, λέει συνεχώς πράγματα που είναι περισσότερο ακραία απ’ αυτά που πρόκειται να πω εγώ.

Κι έτσι η Νέα θεολογία έχει ως εξής: Κατασκευάζουμε αυτές τις ευφυείς μηχανές, εκείνες βελτιώνονται ταχύτερα απ’ όσο μπορούμε εμείς, συνεπώς κάποια στιγμή θα μας υπερκεράσουν, όπως ακριβώς ένα αεροσκάφος ξεπερνάει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και όταν μας υπερκεράσουν, εκείνες θα είναι οι πιο ευφυείς μηχανές. Θα είναι η κυρίαρχη μορφή ζωής. Πρόκειται για ένα θρησκευτικό εγχείρημα…

Αυτή η νέα, ταχύτερη μηχανή θα κληρονομήσει το εγχείρημα της ζωής από μας και θα πάρει τον έλεγχο ως η κύρια μορφή ζωής στον πλανήτη…. Όσοι θα βρίσκονται κοντά στην μηχανή εκείνη τηn στιγμή ίσως να μεταφορτώσουν τους εγκεφάλους τους και να επιτύχουν να βιώσουν την αθανασία μέσα στην νέα, γιγάντια τεχνητή νοημοσύνη (σ.σ. μέσω ενσωμάτωσης του είναι και των σκέψεων)….

Ο αληθινός πιστός μπορεί να λάβει αθανασία, οι άπιστοι εξορίζονται εις θάνατον, θα υπάρξει ένα γεγονός αποκαλυπτικών διαστάσεων που θα βάλει τέλος σε όλα όσα γνωρίζουμε, αυτό αποκαλείται singularity (μοναδικότητα) όταν πάρουν τον έλεγχο οι μηχανές, και υποτίθεται πως θα μας αρέσει αυτό επειδή οι μηχανές θα είναι καλύτερες και εξυπνότερες…

(…)

Υπάρχουν τρόποι να το αποφύγετε αυτό. Αλλά είναι λες και η θρησκεία της τεχνητής νοημοσύνης κάνει τους μηχανικούς απλώς να μισούν να παραχωρούν στους ανθρώπους τον έλεγχο επειδή θέλουν όλοι να αποδεχθούν και ηθελημένα να υποστηρίξουν αυτήν την θρησκεία της τεχνητής νοημοσύνης!!!!! Θέλουν ο κόσμος να πει: ”Ναι!!!! Η μηχανή επιλέγει για μένα. Εμπιστεύομαι την μηχανή!!!”

(Έτσι) η μηχανή ζωντανεύει… Το θέλουν τόσο πολύ που θα καταστρέψουν τον κόσμο για να νιώσουν αυτό το συναίσθημα!!!»

Δείτε:

el.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Γεώργιος... 11/20/2022 @ 12:01 ΠΜ

  Σατανολατρια με όχημα την τεχνητή νοημοσύνη..Καλώς τον Darth Vader..Μια ηλιακή έκρηξη που περιμένουν κάποιοι ψυχικοί,μια παρέμβαση από τις δυνάμεις του Φωτός,σβήσει μέσα σε δευτερόλεπτα τις φιλοδοξίες των εωσφοριστων τύπου Μπιλ Γκέιτς,Ελον Μάσκ..Μια αγία Ματρώνα είχε πει ..Θα έρθει εποχή που θα δουλεύετε το αλέτρι,δεν έχετε ρεύμα ..Και θα είναι ωραία εποχή..

 2. Jaron Zepel Lanier ΕΒΡΑΙΟΣ
  Ray Kurzweil, ο αρχιμηχανικός της Google ΕΒΡΑΙΟΣ
  Larry Page Ιδρυτής Google ΕΒΡΑΙΟΣ
  Sergey Mikhailovich Brin Ιδρυτής Google ΕΒΡΑΙΟΣ
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!!
  ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ …… ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ…. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ…
  «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ» ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*