Αποκλειστικό : Λιντσαρίσματα σε χρηματιστηριακά γραφεία στη Ρωσία – Οι λεφτάδες χάνουν δις δολάρια

russia-cartoon_3127412bΑποκλειστικό : Λιντσαρίσματα σε χρηματιστηριακά γραφεία στη Ρωσία – Οι λεφτάδες χάνουν δις δολάρια

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Η είδηση που θα σας μεταφέρω είναι απαγορευμένη στη Ρωσία. Όλοι το ξέρουν, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ντερεκτίβα σιωπής! Και αυτό γιατί η οικονομική κατάσταση στη φίλη και ομόθρησκη χώρα έχει δεχτεί ισχυρά πλήγματα το τελευταίο διάστημα, τόσο από το εμπάργκο, αλλά κυρίως από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου διεθνώς, ενώ σίγουρα παίζουν το δικό τους αρνητικό ρόλο οι πολεμικοί τακτικισμοί του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Κατοχικών Νέων, αμέσως μετά την επιβολή των εμπάργκο από την Ε.Ε. και τις χώρες δορυφόρους των ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Πούτιν επέβαλε ένα ιδιόμορφο κάπιταλ κοντρόλ. Ουσιαστικά απαγόρευσε παντελώς τις συναλλαγές με ξένο νόμισμα, τόσο εντός, όσο και εκτός χώρας. Επέβαλε δλδ την αποκλειστική χρήση του εθνικού νομίσματος (το ρούβλι) σε όλες τις συναλλαγές.

Αυτό όπως είναι φυσικό δημιούργησε προβλήματα στην ρωσική άρχουσα και κραταιά τάξη, αυτή που τόσα χρόνια διέβλεπε τις επεκτατικές τάσεις του Προέδρου Πούτιν και αποθήκευε τα ωραία της χρήματα σε διάφορα ξένα νομίσματα, με πρώτο και κύριο το αμερικανικό δολάριο.

Τότε όμως στη Ρωσία λειτούργησε και ο νόμος της Μαφίας, η οποία βρήκε τα κατάλληλα παράθυρα προκειμένου να μπορέσουν οι λεφτάδες να «επενδύσουν» τα χρήματα τους στο εξωτερικό και ο τρόπος αυτός λέγεται διεθνές χρηματιστηριακές αξίες, δλδ τα ξένα χρηματιστήρια – funds  όπως τα ξέρουμε εδώ! Δηλαδή οι Ρώσοι επιχειρηματίες πλέον εμφανιζόταν σαν διεθνής επενδυτές και μπορούσαν με αυτόν τον τρόπο να διακινούν ελεύθερα το χρήμα του, μέσω των χρηματιστηριακών συναλλαγών.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα καλά μέχρι που ήρθε ο αγαπημένος μας Σεπτέμβρης.

Όσοι παρακολουθείτε πιστά τα Κατοχικά Νέα θα είδατε ότι τον μήνα αυτόν αναδείξαμε έντονα το θέμα της τραγικής πτώσεις των χρηματιστηρίων. Συνολικά «χάθηκαν» περίπου 17 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περίπου 10 ημέρες!

Σήμερα μαθαίνουμε μέσα από ρωσική πηγή ότι πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών ήταν από αυτά που «επένδυαν» οι Ρώσοι επιχειρηματίες, οι οποίοι μαζί με τους Κινέζους είδαν τα ωραία τους λεφτά να τίθενται βορρά στα αρπακτικά της Δύσης (Σόρρος και λοιποί).

Αποτέλεσμα : Οι Ρώσοι λεφτάδες βγήκαν από αυτή την χρηματιστηριακή κρίση όχι απλά πληγωμένοι αλλά ακρωτηριασμένοι και γι΄αυτό τις τελευταίες ώρες, μετά και τις νέες πιέσεις που δέχονται τα χρηματιστήρια – και που προσπαθούν πάλι οι κυβερνήσεις να τις κρύψουν ρίχνοντας δις δολάρια δημοσίου χρήματος – ουσιαστικά οδηγεί τους Ρώσους σε ΟΛΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν τα προαναφερόμενα «γραφεία» – «σύμβουλοι επενδύσεων» στη Ρωσία έχουν κυριολεκτικά κατακλυσθεί από τους Ρώσους επιχειρηματίες και τους μπράβους τους και το όλο θέμα μυρίζει μπαρούτι. Οι απειλές για λιντζαρίσματα και ενημέρωση του Πούτιν που θα τους τιμωρήσει, παίρνουν και δίνουν…

Φυσικά η Ρωσία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποσιωπήσει δια της απαξίωσης ενασχόλησης το όλο θέμα, όμως όπως λένε οι πληροφορίες μας είναι πλέον θέμα χρόνου να ξεσπάσει μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα – ντόμινο αντιδράσεων, αφού τα χρήματα που έχουν χαθεί από τη ρωσική οικονομία μετριούνται σε δις…

Εν αναμονή εξελίξεων..

 

ΥΓ 1 : Θεωρώ περιττό να σας επισημάνω πόσο σημαντική είναι η είδηση. Και που οδηγεί… σε επιτάχυνση!

 

https://www.facebook.com/zaxarias.mytilinios

Loading...

14 thoughts on “Αποκλειστικό : Λιντσαρίσματα σε χρηματιστηριακά γραφεία στη Ρωσία – Οι λεφτάδες χάνουν δις δολάρια

 1. Ανώνυμος says:

  Μου φαίνεται ότι ο συγγραφέας του άρθρου τα έχει λίγο μπλεγμένα στο μυαλό του και δεν ξέρει ακριβώς πως δουλεύουν τα χρηματιστήρια. Το Κινέζικο χρηματιστήριο (Hang Seng). εμφανίζει μεγάλες απώλειες οι οποίες όμως είναι σχετικά «λογικές» λόγω της πολύ μεγάλης προηγούμενης ανόδου και εμφανίζει μηδενική αύξηση από την αρχή του χρόνου. O Dow Jones (που είναι ο μεγαλύτερος αμερικανικός δείκτης) ενώ κατά τον Σεπτέμβριο εμφάνισε πτώση (για την ακρίβεια στις 25 Αυγούστου ήταν στις 15600 μονάδες) σε σχέση με τον Ιανουάριο που ήταν 17800 (πτώση 14% περίπου) τώρα είναι στις 17400 πάλι. Όσοι ασχολούνται με το χρηματιστήριο δεν βλέπουν τις ανόδους σαν κέρδη. Έτσι τα βλέπουν οι άσχετοι με το άθλημα σκεπτόμενοι ότι αν είχαν βάλει τότε τα χρήματα και αν τα είχαν βγάλει 2 μήνες μετά θα είχαν κερδίσει 40% κλπ.

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Mάλλον εσύ τα έχεις λίγο μπλεγμένα.
   Ο επενδυτής (αν και ο όρος επενδυτής στο χρηματιστήριο είναι λάθος – καλύτερα τζογαδόρος θα έπρεπε να λέμε) που είχε πχ 1 εκατ. δολάρια τον Αύγουστο και από αυτά στο τέλος σου Σεπτέμβρη με το ζόρι να του έμειναν 100.000 εσύ μπορείς ΑΥΤΗ τη στιγμή να του εγγυηθείς ότι έχει πάρει πίσω το 1 μύριο του;
   Φυσικά και όχι.
   Το Σεπτέμβρη εξαιτίας των χρηματιστηρίων τα λεφτά άλλαξαν χέρια ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ στις χρηματιστηριακές κρισεις οι μετοχές που επανακάμπτουν είναι πολύ συγκεκριμένες.

   Και επειδή τα χρηματιστήρια είναι το χόμπι μου θα σου πω ότι o δείκτης hangsheng (Χον Κονγκ) έχει ετήσιες απώλειες (παρά την σχετική ανάκαμψη του Νοεμβρίου) που ξεπερνούν το 7%, συγκεκριμένα για σήμερα είναι -7.21%. Φαντάζεσαι σε μια οικονομία όπως της Κίνας τι σημαίνει -7%… Είναι τραγικά τα νούμερα.

   Όσο για τους υπόλοιπους διεθνής παίχτες μόνο ο κατωγιάννης είναι οριακά στο +0 και το Τόκυο που οντως εχει πάρει τα πάνω του +8 στο ετήσιο (αλλά πάλι τις τελευταίες μέρες το βλέπουμε να κατηφορίζει πάλι).

   Πέραν τούτου το άρθρο λέει ένα τελείως διαφορετικά πράγμα.

   Ότι στη Ρωσία δημιουργήθηκαν μούφα χρηματιστηριακά γραφεία και έφαγαν τα λεφτά των πλουσίων και μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια. Και εκεί δεν είναι έχασα λεφτά κάνω πορείες. Εκεί λειτουργεί ο νόμος της νύχτα, τα μπραβιλίκια…

   Επιπλέον το άρθρο εστιάζει στο «κοινό μυστικό» που δεν αφήνουν να βγει έξω από τη χώρα, μονο και μονο γιατί γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσει κατάρρευση.

   Αυτό λεει το άρθρο.

   • Ανώνυμος says:

    Με το που είπες ότι το χρηματιστήριο είναι το χόμπι σου με κάλυψες. Όσο για το άρθρο όσες φορές και να το διάβασα κατάλαβα ότι οι Ρώσοι μέσω γραφείων επένδυσαν σε επιχειρήσεις του εξωτερικού οι οποίες έχασαν την αξία τους και τώρα πάνε οι Ρώσοι μαφιόζοι στις εταιρείες αυτές και ζητάνε τα ρέστα. Φυσιολογική αντίδραση για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από τις αγορές και πιστεύουν ότι ο σύμβουλος θα τους διπλασιάσει και θα τους ξεπλύνει τα μαύρα τους χρήματα. Τώρα το αν έφαγαν οι σύμβουλοι τα λεφτά αυτό δεν προκύπτει από το άρθρο αλλά από την επεξήγηση και είναι κάτι που πάντα συμβαίνει σε αγορές φούσκες. Και εμείς είχαμε την περίοδο του 99 τους «συμβούλους» μας και τα χρηματιστηριακά γραφεία άνοιγαν σαν τα videoclub.

   • αγραμματος αλα οχι βλακας says:

    ΔΗΛΑΔΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΠΙΔΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗς ΡΩΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΙΟΝ ΑΛΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ?

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

     Μάλλον το αντίθετο. Θα επιταχύνει τις διαδικασίες!
     Όπως η Αμερική που κάθε φορά που έχει πρόβλημα βαράει και έναν πόλεμο για να ξεχαστεί.

 2. δημητριος πολιτης says:

  κΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΜ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΜ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΒΛΑΝΤ ΕΧΕΙ ΑΣΣΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ !! ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΤΥΠΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΡΑΒΩΝ ΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!

 3. αννα says:

  Καλημερα…
  Οι περισσοτεροι νομιζω …οτι εχουμε καταλαβει πως το προβλημα δε ειμαστε εμεις( ελλαδα).
  Οσο για την καταρευση …..εδω εχουν καταρευσει ανθρωποι…..με τα χρηματα (χαρτακια) θα ασχολουμαστε????
  Αλλωστε εμεις δεν εχουμε χαρτακια (χρηματα) τι μας νοιαζει…ας το σκεφτουν αυτοι που γεμιζαν τα σεντουκια.
  Αν ειναι να γινει ας γινει….κουραστηκαμε να περιμενουμε …..ποτε σημερα και ποτε αυριο.
  Κανεις δεν θα χαθει…..παλι θα τα καταφερουμε γιατι ειμαστε Ελληνες ….αλλη παστα βρε παιδι μου!!!!!!!
  Ψηλα το κεφαλι και θαρρος.

  • αγραμματος αλα οχι βλακας says:

   τι ειμαστε? μαλακοελληνες ειμαστε αμα ηταν ετσι οι ελληνες θα τους ειχαμε διωξει στα τσακιδια
   ενω εδω μαθανε πως γα……..στε πλακωσανε ολοι και κανουν οτι γουσταρουν
   και τα αγορακια μας τα ελληνοπουλα οι φεγουν στο εξωτερικο , οι θανε με τις στεκες στο κεφαλι
   με τα τατουαζ σε ολο το σωμα και απωλαμβανουν τη φραπεδια μπραβω πολυ ωραια.
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ
   ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟς ΛΕς ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
   ΚΑΙ ΤΙς ΚΑΡΤΕς.
   ΛΕς ΚΑΙ ΩΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΡΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ Η ΡΩΣΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ.
   ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΣ
   ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥς ΡΩΣΟΥς

 4. TRADER says:

  TI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ? ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ASSET ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΝΕΒΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ Η ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ? ΔΗΛ-Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΩ Ο ΡΩΣΟΣ ΧΑΝΕΙ?

  3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ !!!

  1. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ( ΔΕΙΚΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΛΠ…)

  2. ΚΕΡΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤO ASSET ΚΑΝΕΙ ΠΤΩΣΗ – ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ SELL – KAI BYE META …

  3. TZOΓΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ – Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . ΠΧ OIL – ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 10 $ ΑΦΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ..

  ΚΛΠ- ΚΛΠ … ΡΩΣΟΙ ΤΩΡΑ… ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ…. ΚΡΥΦΟΑΒΡΑΜΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ… ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ OΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑ…!

  ΤΖΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JOKER… KΛΠ…

 5. Ανώνυμος says:

  Και επειδή κουράστηκες εσύ άννα, πρέπει να πραγματοποιήσουμε τις ‘προφητείες’ ώστε να χαρείς με το αίμα;
  Αν δεν σου αρέσει και ψάχνεσαι για γρήγορο και ένδοξο τέλος, τράβα αποστολή να εκπολιτισεις τίποτα ανθρωποειδή και θα δεις για πότε θα ξεκουραστείς στον άλλον κόσμο…
  Εδώ βάζουν ψυχή και καρδιά να αποτρέψουν το σκοτάδι κι εσύ το επιθυμείς;
  Επειδή έχεις προετοιμαστεί και θα σωθείς; ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
  Να χαθούν άλλοι ωστε να έχεις την αυτο-επιβράβευση σου; Σα δε ντρέπεσαι!!!
  Τα δικά σου παιδιά να σωθούν και των άλλων…εγώ δεν έχω παιδιά. Αλλά αγαπάω τη ζωή και είμαι στο φως.
  Και για αυτό θέλω, έχω υποχρέωση, να κάνω αυτό που πρέπει.
  Υποχρέωση μου είσαι κι εσύ, άννα, και κάθε ανώνυμο ζωντόβολο που ψάχνει για οριστικές λύσεις, εις βάρος των υπολοίπων.
  Είσαι επιπόλαιη και επικίνδυνη, αλλά ακόμα κι έτσι, συνεχίζω να αγωνίζομαι και για σένα.
  Μην κάνετε τον κόπο να βρίσετε, ποτέ δεν απαντώ και δεν ασχολούμαι…κρίμα που σε εκτιμά και η ΙΩ

 6. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλο αυτό που μας περιγράφεις ότι γίνεται στη Ρωσία οδηγεί ευθέως σε θερμό πόλεμο. Όλο αυτό ως γνωστόν ξεκίνησε από τη Κίνα και ήταν αναμενόμενο, εφόσον η Ρωσία και η Κίνα βρίσκονται σε φάση αλλαγής του συσχετισμού να το πω έτσι των νομισμάτων, δηλαδή αφού θέλουν να απαλλαγούν εντελώς από το δολάριο. Δεν αναφέρουν όμως ότι η Ρωσία, επειδή ακριβώς περιμένει πόλεμο έχει κάνει τις μεγαλύτερες αποθηκεύσεις σε όλο το κόσμο σε χρυσό. Αυτή η επιλεκτική ενημέρωση ανήκει στα δυτικά ΜΜΕ .

 7. αννα says:

  Προς ανωνυμο /ανωνυμη
  Λυπαμαι που δεν καταλαβες τι ειπα.
  Γραφω καπου για πολεμο??
  Αναφερθηκα σε αυτο που γραφει το αρθρο …..καποιοι χανουν λεφτα ….και ….εμας τι μας νοιαζει???
  6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ …..ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΖΟΥΜΕ …..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ?????
  Προσπαθουν να μας φοβιζουν …για να περνανε διαρκως … τα συμφωνηθεντα τους και τα σχεδια τους.
  Την φτωχεια ΟΧΙ δεν την φοβαμαι ……οσο και αν καποιοι την τρεμουν….θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο κακο.
  Οσο για το αν θα ξεκουραστω ….πηγαινοντας στον αλλο κοσμο, αυτο θα το αποφασισει ο Θεος οταν ερθει η ωρα μου …..προσωπικα δε βιαζομαι καθολου.
  Για το οτι προσπαθεις να με σωσεις …..οπως λες σ ευχαριστω πολυ.
  Ολοι εχουμε αναγκη απο την βοηθεια του αλλου…………θα προσευχομαι και εγω για σενα.
  Οσο για την ΙΩ …….δεν καταλαβα που κολλαει?????
  Με απεραντη εκτιμιση …..σε ενα πλασμα που δεν διαβασε μεσα στις λεξεις……τις λεξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *