Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:53 - 28/04/2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκατοντάδες υπάλληλοι του CDC δεν έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19

Σχεδόν 400 υπάλληλοι στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ δεν έχουν λάβει το εμβόλιο COVID-19, σύμφωνα με στοιχεία που αποκτήθηκαν αποκλειστικά από την The Epoch Times.

Τριακόσιοι ογδόντα δύο εργαζόμενοι στο CDC είναι ανεμβολίαστοι, δήλωσε στην The Epoch Times ο Ρότζερ Άντοχ, αξιωματούχος της Υπηρεσίας για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA).

Άλλοι εννέα υπάλληλοι έχουν κάνει μόλις μία δόση από τα εμβόλια της Pfizer ή της Moderna, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθούν πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC.

Μαζί, ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 3,2% του εργατικού δυναμικού του CDC.

Ο Άντοχ παρέπεμψε αρχικά σε ένα δελτίο Τύπου της κυβέρνησης που περιείχε στοιχεία που ίσχυαν από τον Δεκέμβριο του 2021 και αρνήθηκε να απαντήσει πλήρως στο αίτημα FOIA της Epoch Times, το οποίο ζητούσε πιο λεπτομερή στοιχεία που ίσχυαν από τις 15 Μαρτίου 2022.

«Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτά είναι τα πιο πρόσφατα και πιο πλήρη διαθέσιμα στοιχεία και ορισμένα στοιχεία που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμα», δήλωσε αρχικά ο Άντοχ.

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*