01:12 - 01/01/2017

Αποκάλυψη: 90.000 Χριστιανοί νεκροί το 2016 – Οι Χριστιανοί είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα που διώκεται στον κόσμο!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι Χριστιανοί είναι η κύρια θρησκευτική ομάδα στον κόσμο που διώκεται παγκοσμίως με περισσότερους από 90.000 νεκρούς μόνο μέσα στο 2016,εξαιτίας της πίστης τους, αναφέρει ο βρετανικός τύπος .

Μιλώντας στο ράδιο-Βατικανό , ο Massimo Introvigne, διευθυντής του Κέντρου Μελετών Θρησκευμάτων (CESNUR), είπε ότι πάνω από 60.000 των χριστιανοί σκοτώθηκαν φέτος ή δολοφονήθηκαν σε  φυλετικές συγκρούσεις στην Αφρική.

Ισχυρίστηκε δε ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι  συχνά επέρχονται όταν οι Χριστιανοί αρνήθηκαν να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν αθώους για λόγους θρησκείας και συνείδησης.

Αποκάλυψη: 90.000 Χριστιανοί νεκροί το 2016 – Οι Χριστιανοί είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα που διώκεται στον κόσμο! - Εικόνα0

Ο ίδιος τόνισε : «Το άλλο 30 τοις εκατό, ή 27.000, σκοτώθηκαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις, με την ολοσχερή  καταστροφή  χριστιανικών χωριών, ή λόγω κυβερνητικών διώξεων».

Περίπου μισό δισεκατομμύριο Χριστιανοί δεν είναι σε θέση να εκφράσουν ελεύθερα την πίστη τους, σύμφωνα με τον κ Introvigne, αν και ο Χριστιανισμός αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του ως η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι Χριστιανοί που μένουν  στα εδάφη που ελέγχονται από το βάναυσο καθεστώς  του ισλαμικού κράτους κινδυνεύουν με εξισλαμισμό . Όλοι αυτοί οι άνθρωποι  διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να διατηρήσουν την πίστη τους.

Ο αριθμός των Χριστιανών στη Συρία φέρεται να έχει πέσει από το 1,5 εκατομμύριo σε μόλις 500.000 από τότε που ξεκίνησε σύγκρουση με τον ISIS πριν από πέντε χρόνια, σύμφωνα με τις αναφορές από τους Χαλδαίους Επισκόπους  του Χαλεπίου.

Παρά το γεγονός ότι οι Χριστιανοί παραμένουν η μεγαλύτερη διωκόμενοι  θρησκευτική ομάδα στον πλανήτη, τα στατιστικά στοιχεία  που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα αναμένεται να αυξήσουν τον αριθμό των χριστιανών που σκοτώθηκαν .

Αποκάλυψη: 90.000 Χριστιανοί νεκροί το 2016 – Οι Χριστιανοί είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα που διώκεται στον κόσμο! - Εικόνα1

Η είδηση έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι ο αριθμός των Χριστιανών στη Βρετανία έχει  ραγδαία πτώση  ενώ οι Μουσουλμάνοι αυξήθηκαν κατά 72 τοις εκατό.

Το  Ισλάμ είναι σήμερα η  μεγαλύτερη μη-χριστιανική θρησκευτική ομάδα  στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα τάξη πραγμάτων βρήκε «πόρτες ορθάνοικτες» στην Βρετανία στην Γερμανία, την Γαλλία και αλώνει συστηματικά τις χώρες αυτές.

Πιστή πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει στις χώρες αυτές ούτε  αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσει την μουσουλμανική εισβολή που φέρνει την κοινωνία σε   ανυποληψία  επηρεάζοντας τις συμπεριφορές των Ευρωπαίων.

Στην Βρετανία για παράδειγμα οι  Χριστιανοί εξακολουθούν να αποτελούν την πλειοψηφία, ενώ το ένα τέταρτο του πληθυσμού δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία. Αλλά το ποσοστό των Χριστιανών μειώθηκε από 70 τοις εκατό έως 59 τοις εκατό, ενώ το ποσοστό αυτών που είναι άθεοι  αυξήθηκε από 17 τοις εκατό έως 26 τοις εκατό.

Υπάρχει μια απίστευτη η υποκρισία των κρατών της δύσης με χριστιανικούς πληθυσμούς στην πλειονότητά τους, και χιλιάδες πολίτες που ξεσηκώνονται στον βάναυσο τρόπο σφαγής της φώκιας ή της φάλαινας, αλλά υποκρίνονται πως δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει με τους Χριστιανούς, όχι μόνον στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά και στην ίδια την χώρα τους .

Οι ακραίοι ισλαμιστές είναι ο πολιορκητικός κλοιός για την διάσπαση των ευρωπαϊκών  λαών και την  εξασθένηση των κρατών-εθνών, ώστε να καταστούν αυτά ευάλωτα, μέχρι να ξεκινήσουν οι  εθνοτικές συγκρούσεις, και όλα αυτά με γελοίο πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφοροποιήσεις.

Αποκάλυψη: 90.000 Χριστιανοί νεκροί το 2016 – Οι Χριστιανοί είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα που διώκεται στον κόσμο! - Εικόνα2

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού κράτους με πολίτες χωρίς εθνική συνείδηση έτοιμους να προσκυνήσουν την πανθρησκεία και τους σκοτεινούς ηγέτες της νέας τάξης .

Κύριο εμπόδιο τους παραμένει η Ορθοδοξία με την τεράστια παράδοση και  τους Αγίους της, η οποία έχει μια τεράστια δύναμη που απορρέει από την ίδια την δύναμη του Θεού που καταστρέφει ή αλλοιώνει οτιδήποτε σάπιο και βρώμικο σε αυτόν τον κόσμο.  

Δεν θα επιβιώσουν  και δεν πρόκειται να νικήσουν  οι «σκοτεινοί τύποι» , οι οποίοι το γνωρίζουν καλά αυτό , αλλά  παλεύουν απεγνωσμένα  χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

 

 

 

 

 

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ο.Ε.Α η μεγαλυτερη ομαδα αντιχριστων 01/01/2017 @ Ιανουάριος 1, 2017 2:53 πμ

  Που θα πάει θα σας εξοντώσουμε όλους. Εμείς στην Ο.Ε.Α. έχουμε αυτή τη δύναμη.

  • Οντος ειστε αξεπεραστοι σε…………..βλακεια και τι ποιο θανατηφορο απο την βλακεια?

  • Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ 01/01/2017 @ Ιανουάριος 1, 2017 10:09 πμ

   εισαι γελοιος….μαθε πρωτα να διαβαζεις τα κειμενα της οεα και μετα να την απορριπτεις με επιχειρηματα αντι να χρησιμοποιεις ειρωνικα το ονομα της επειδη διαβασες ενα αρθρο που ενδυναμωσε τον συναισθηματισμο σου για τη θρησκεια….οταν ομως εξοντωνεται η ιδια σου η πατριδα τουμπεκι….φαινεται πως δεν μας νοιαζει αν θα μαστε δουλοι η ελευθεροι ελληνες η μη αρκει να παραμεινουμε χριστιανοι….εκει κατεντησαν οι νεοελληνες ραγιαδες….

  • Θα σου ελεγα τη δυναμι εχεις μασονε.

  • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ 01/01/2017 @ Ιανουάριος 1, 2017 10:39 πμ

   Ναι ναι …. Με ακτίνες νετρονίων ή ακτίνες ποδηλάτου.

  • Ταλαίπωρα ανθρωπάκια ! Έρχεστε τελευταία και καταϊδρωμένα . Εδώ δεν μπόρεσαν να το κάνουν αυτοκράτορες και Σουλτάνοι με όλα τα μέσα και τον χρόνο στην διάθεση τους ( αιώνες και αιώνες), και θα το κάνετε εσείς ; Ας είναι . Αφού θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας ….. Εσείς θα ντροπιαστείτε .

  • Αυτος ειναι και ο λογος που εκει στην ΟΕΑ εχετε παραμεινει εκτος παιχνηδιου.
   Θελετε να εξοντωσεται κι οχι να βοηθησετε.
   Οταν αλλαξετε τακτικη και προσπαθεισετε πρωτα να βοηθησετε μπορει κατι να γινει και για εσας.
   Οσο ομως συνεχιζετε ετσι απλα θα δινεται τροφη για αυτους που υποτιθεται οτι πολεματε..
   Κι επειδη το μικρο μυαλο σας θα παει στους χριστιανους για να μη τα πολυλογω δεν εννοω τους χριστιανους αλλα αυτους που σας τρωνε την ενεργεια με αυτα που λετε κανετε.

   Θα το εξηγουσα αυτο αλλα τοσο χρονο δεν εχω ουτος η αλλος απ οτι φενεται εχετε ηδη γινει σκλαβοι τους κι απλα εισται τροφη αναλωσιμοι γι αυτους.
   Ισως μ ενα μικρο βημα τη φορα να ελευθερωθειται αλλα χμμ κομματακι δυσκολο θελει πολυ προσπαθεια..

 2. Μπορει να ειναι χιλιοειπομενη..,αλλα ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΥΧΗ : ΥΓΕΙΑ..,ΑΓΑΠΗ..,ΕΙΡΗΝΗ..,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.., ας φερει στο διαβα του το 2017 !!! Ειναι τοσο μεγαλη η δυναμη αυτης της ευχης ,που την εχουμε ολοι τοσο αναγκη !!!! Με το..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…εννοηται η ευχη μου σε ΟΛΟΥΣ..!!! Οι διωκωμενοι Χριστιανοι και ο Χριστιανισμος (ορθοδοξοι κυριως), ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ…ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ..,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ!!!! ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ!!!! Το ποσο αυτη τηρειται…ειναι ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!! Αλλωστε …ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ..,Ν.Τ.Π. , ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ,ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ..ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ..,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπον..ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!

 3. Έχουμε καταλάβει όλοι το ρόλο της ΟΕΑ μην ανησυχείς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*