Από Ώρα σε Ώρα Ξεκινούν τα Μεγάλα Γεγονότα. Η Ώρα των Προφητειών Έφτασε. Τι Αποκαλύπτουν

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Από Ώρα σε Ώρα Ξεκινούν τα Μεγάλα Γεγονότα. Η Ώρα των Προφητειών Έφτασε. Τι Αποκαλύπτουν

Ενα άρθρο που γράψαμε από τις 11 Απριλίου 2018 για δείξουμε αυτά που έβλεπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Σιατίστης Αντώνιος για την πείνα και το κακό που θα φτάσει στη Συρία.Τα πράγματα μέσα σε 4 μήνες εξελίχτηκαν, με το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ για την Μ.Ανατολή να προβλέπει σύνδεση της Γάζας με λιμάνια της Κύπρου και να επαληθεύει τις προφητείες της Αγίας Γραφής.

Η μάχη του Ιντλίμπ στη Συρία θα είναι καθοριστική-αφού οι Ρώσοι αποκάλυψαν ότι έχει μεταφερθεί
χλώριο, με ανάμιξη των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών,ώστε να υπάρξει ένα σκηνοθετημένο χημικό κτύπημα που θα κατηγορηθεί ότι το έκανε ο στρατός του Άσσαντ και έτσι θα δωθεί η αφορμή για εκ νέου πυραυλικές επιθέσεις στη Δαμασκό.

Η Ρωσία έχει κατεβάσει 17 πολεμικά πλοία και υποβρύχια στο Ταρτούς της Συρίας για να απαντήσει σε τυχόν Δυτικές βλέψεις στα δικά της συμφέροντα στη Συρία.

Οι Αμερικανοί έχουν τοποθετήσει πλοία με πυραύλους Κρουζ σε Περσικό Κόλπο και Αν.Μεσόγειο.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου διατυμπανίζει ότι δεν θα αφήσει το Ιράν να αναπτύξει στρατιωτικές θέσεις και δυνάμεις μέσα στη Συρία σε μόνιμη βάση,ενώ στόχος είναι και η Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Η Ελλάδα μπορεί να βγήκε από τα Μνημόνια αλλά τα οικονομικά μέτρα που έχουν υπογραφτεί θα συνεχίζονται μέχρι το 2021.Ενώ υπάρχει και το θέμα με τη νέα ταυτότητα που θα κυκλοφορήσει από τις αρχές του 2019.Θα προλάβουν τα πολεμικά γεγγονότα την εκδοσή της ή θα ξεκινήσουν μετά;

Τα τελευταία 10 χρόνια ζούμε μία μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση.Η Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2010 βρίσκεται σε συνεχόμενα μνημόνια.»Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται οι πύραυλοι»

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια πολλά άλλαξαν προς το χειρότερο.

Πολύς κόσμος έχασε τη δουλειά του,μειώθηκαν μισθοί-συντάξεις,αυξήθηκαν και επιβλήθηκαν νέοι φόροι και αντί ο κόσμος να στραφεί προς την εκκλησία και να υπάρξει Μετάνοια,δυστυχώς ζούμε μέσα σε μία αφασία και ένα σκοτάδι,που μας έφερε η αθε’ί’α και η αναισθησία.

Πόλεμοι ξεκίνησαν σε Λιβύη και Συρία(εκεί συμπλήρωσε τα 7 έτη)αλλά και η Ουκρανία διαμελίσθηκε.

Εντάσεις είχαμε και στα Βαλκάνια.Σκόπια,Κόσοβο και Σερβία βρίσκονται στο επίκεντρο αυτών.Η ανταλλαγή εδαφών στα Βαλκάνια έχει ανακοινωθεί από το στέλεχο της Κομισιόν Χαν,τον Ελληνα Πρωθυπουργό Τσίπρα,τον Σέρβο Πρόεδρο Βούτσιτς και τον Κοσοβάρο Πρωθυπουργό Χασίμ Θάτσι.

Η ανταλλαγή σε περιοχές του Πρέσεβο και εδαφών του Κοσόβου,θα είναι κάτι που θα έχει επιπτώσεις σε όλα τα Βαλκάνια,αφού και στη Βοσνία Ερζεγοβίνη οι Σέρβοι ζητούν ανεξαρτησία,στα Σκόπια οι Αλβανοί ζητούν ανεξαρτησία,ενώ υπάρχει τελωνιακή ένωση Αλβανίας-Κοσόβου από την 1η Ιανουαρίου 2019,πράγμα που μπορεί να φέρει αργότερα και την ενοποίηση των δύο χωρών.

Τα πάνω-κάτω του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού είναι σε εξέλιξη.

Τις τελευταίες ημέρες,όπως όλα δείχνουν ,βαδίζουμε προς την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου.

Το δήθεν χημικό κτύπημα που έγινε στη Ντούμα της Συρίας,είναι η αφορμή ώστε το ΝΑΤΟ(ΗΠΑ-Γαλλία-Γερμανία-Βρετανία)να βομβαρδίσουν τη Δαμασκό.Η ρητορική των τελευταίων ωρών είναι πολεμική εκατέρωθεν,αφού η Μόσχα απαντά ότι σε ενδεχόμενη επίθεση στη Συρία,θα απαντήσει και οι συνέπειες θα είναι δραματικές,αφού εκτός από την κατάρριψη των ΝΑΤΟ’ι’κών πυραύλων θα κτυπά και τις πηγές εκτόξευσης αυτών,πράγμα που σημαίνει τα πολεμικά καράβια ή το Ακρωτήριο της Κύπρου ή ακόμα μπορεί να κινδυνεύσει και η Σούδα της Κρήτης σε περίπτωση που από εκεί υπάρξει επίθεση.

Οι προφητείες της Αγίας Γραφής είναι σαφής ότι η Κρήτη(Νήσος Καφθόρ) και η Κύπρος(Κίτιο)θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις πολεμικές εξελίξεις στην Αν.Μεσόγειο και την Μ.Ανατολή.

Εμείς μπορεί να διαβάζουμε για επίθεση στη Δαμασκό,αλλά τα πράγματα θα εξελιχτούν και σε άλλες χώρες της Μ.Ανατολής,σύμφωνα με την Αγία Γραφή.Παραθέτουμε λοιπόν όλες τις προφητείες που θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών.

Το 23 ο κεφάλαιο του Προφήτη Ησα’ι’α αναφέρεται στην καταστροφή της Τύρου, μεγάλης πόλης και λιμάνι του νότιου Λιβάνου.

1 H OΡAΣH ENANTIA ΣTHN TYΡO. Ολoλύζετε, ω πλoία τής Θαρσείς επειδή, εξoλoθρεύτηκε, ώστε να μη υπάρχει σπίτι oύτε είσoδoς τoυς αναγγέλθηκε αυτό από τη γη των Kητιαίων.

Το Κίτιο δηλαδή η Κύπρος φιλοξενεί Βρετανική βάση στο Ακρωτήριο,ενώ τα πλοία της Θαρσείς είναι αυτά που βρίσκονται στην Αν.Μεσόγειο.

2 Σιωπήστε, ω κάτoικoι τoυ νησιoύ εσύ, το οποίο γέμισαν oι έμπoρoι της Σιδώνας, αυτoί πoυ διαβαίνoυν επάνω στη θάλασσα.
H Σιδώνα είναι πόλη του Λιβάνου με λιμάνι. Στην Τύρο και τη Σιδώνα εδρεύουν οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ.

4 Nα ντρoπιαστείς, Σιδώνα επειδή, η θάλασσα, τo oχύρωμα της θάλασσας, μίλησε, λέγoντας: Δεν κoιλoπoνώ oύτε γεννάω oύτε ανατρέφω νέoυς oύτε μεγαλώνω παρθένες.

5 ‘Oταν ακoυστεί στην Aίγυπτo, θα λυπηθoύν ακoύγoντας για την Tύρo.

6 Περάστε στη Θαρσείς oλoλύξτε, κάτoικoι τoυ νησιoύ.

7 Aυτή είναι η εύθυμη πόλη σας, της oπoίας η αρχαιότητα είναι από τις παλιές ημέρες; Tα πόδια της θα τη φέρoυν μακριά για να παρoικήσει.

Οι συνέπειες του πολέμου δεν είναι μόνο για τη Δαμασκό,και θα το δούμε παρακάτω από άλλο προφήτη,αλλά και για Τύρο-Σιδώνα και Κύπρο.

9 O Kύριoς των δυνάμεων τo βoυλεύθηκε αυτό, για να καταντρoπιάσει την υπερηφάνεια κάθε δόξας, για να εξευτελίσει κάθε ένδoξoν της γης.

10 Διαπέρνα τη γη σoυ σαν πoτάμι, ω θυγατέρα τής Θαρσείς δεν υπάρχει πλέoν δύναμη.
Τα ΝΑΤΟ’ι’κά πλοία της Θαρσεις(Αν.Μεσόγειος)δεν θα έχουν πλέον δύναμη γιατί προφανώς οι Ρώσοι θα απαντήσουν και θα καταστρέψουν πολλά από αυτά.

11 ‘Aπλωσε τo χέρι τoυ επάνω στη θάλασσα, έσεισε βασίλεια o Kύριoς έδωσε πρoσταγή ενάντια στη Xαναάν, για να καταστρέψoυν τα oχυρώματά της.

12 Kαι είπε: Δεν θα αγάλλεσαι πλέoν, ω παρθένα θλιμμένη, θυγατέρα τής Σιδώνας σήκω, πέρνα προς τoυς Kητιαίoυς oύτε εκεί θα έχεις ανάπαυση.
Εδώ ο προφήτης αναφέρεται σε κύματα προσφύγων που θα καταφεύγουν από τη Σιδώνα του Λίβανου στην Κύπρο.

13 Δέστε, η γη των Xαλδαίων αυτός o λαός δεν υπήρχε o Aσσύριoς τoν θεμελίωσε, γι’ αυτoύς πoυ κατoικoύν στην έρημo σήκωσαν τoυς πύργoυς της, ύψωσαν τα παλάτια της και την έκαναν ερείπια.

14 Ολoλύζετε, ω πλoία τής Θαρσείς επειδή, τo oχύρωμά σας ερημώθηκε.
Η Χαλδαία είναι το σημερινό Κουβέιτ,το οποίο κατασκεύασε η Συρία.Αλλα και τα οχυρώματα των πολεμικών πλοίων στην Αν.Μεσόγειο θα ερημωθούν.

Ας περάσουμε όμως στον Προφήτη Ιερεμία και τις προφητείες του για την Δαμασκό.
H πρoφητεία ενάντια στη Δαμασκό.

23 ΓIA TH ΔAMAΣKO. Kαταντρoπιάστηκε η Aιμάθ και η Aρφάδ επειδή, άκoυσαν κακή αγγελία η καρδιά τoυς διαλύθηκε στη θάλασσα υπάρχει ταραχή δεν μπoρεί να ησυχάσει.

24 H Δαμασκός παρέλυσε, στράφηκε σε φυγή, και την κατέλαβε τρόμoς αγωνία και πόνoι την κυρίευσαν, σαν εκείνη πoυ γεννάει.

25 Πώς δεν εναπέμεινε η ένδoξη πόλη, η πόλη τής ευφρoσύνης μoυ!

26 Γι’ αυτό, oι νέoι της θα πέσoυν στις πλατείες της, και όλoι oι πoλεμιστές άνδρες θα απoλεστoύν κατά την ημέρα εκείνη, λέει o Kύριoς των δυνάμεων.

27 Kαι θα ανάψω φωτιά στα τείχη τής Δαμασκoύ, και θα καταφάει τα παλάτια τoύ Bεν-αδάδ.

Δαμασκός=Πρωτεύουσα της Συρίας,Αρφάδ=πόλη της Συρίας.Αιμάθ=Διάσημη πόλη της Συρίας στον ποταμό Ορόντο.Βεν-Αδάδ=παλιός βασιλιάς της Δαμασκού.

Η επίθεση για τη Δαμασκό έρχεται από τη θάλασσα.Εκτός από τα πολεμικά πλοία στην Αν.Μεσόγειο,υπάρχουν ΝΑΤΟ’ι’κές ναυτικές δυνάμεις στην Ερυθρά θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο.

Ο Προφήτης Αμώς συνδέει την καταστροφή της Δαμασκού,με αυτή της Τύρου και Σιδώνος στο Λίβανο,αλλά και με αυτή της Γάζας και της Ιορδανίας.
Αναφέρει χαρακτηριστικά :

Είπεν ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας της Δαμασκού, και μάλιστα δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την εναντίον αυτής καταδικαστικήν απόφασίν μου, διότι οι κάτοικοι επριόνιζον με σιδηρά πριόνια τας εγκύους γυναίκας της περιοχής Γαλαάδ.
Φωτιάν θα εξαποστείλω εναντίον του οίκου Αζαήλ, η οποία θα καταφάγη εκ θεμελίων τον οίκον του υιού Αδερ.

Θα συντρίψω τους μοχλούς της Δαμασκού και θα εξολοθρεύσω αυτούς, οι οποίοι κατοικούν εις την πεδιάδα Ων, θα κατακόψω και θα εξαφανίσω την φυλήν, που συγκροτείται από τους άνδρας της Χαρράν, και ο ονομαστός δια τα κατορθώματά του λαός της Συρίας θα οδηγηθή αιχμάλωτος”. Αυτά λέγει ο Κυριος.

Για την Τύρο αναφέρει:

Αυτά λέγει ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας της Τυρου, και ιδιαιτέρως δια την τετάρτην, δεν θα αποσύρω την εναντίον αυτής καταδικαστικήν απόφασίν μου, διότι αυτοί συνέλαβον αιχμαλώτους από το βασίλειον του Σολομώντος εις την Ιδουμαίαν και δεν ενεθυμήθησαν την συνθήκην φιλίας, την οποίαν είχαν κάμει μεταξύ των Ιουδαίων ως αδελφών των.

Θα εξαποστείλω φωτιάν εις τα τείχη της Τυρου, η οποία και θα καταφάγη εκ θεμελίων αυτήν”.

Και επειδή υπάρχει και η 70η επέτειος του κράτους του Ισραήλ στις 14 Μα’ί’ου 2018,οι Παλαιστίνιοι έχουν ετοιμάσει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνεια της Αμερικάνικης Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα.Για τη Γάζα αναφέρει:

Αυτά ακόμη λέγει ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας της Γαζης, και μάλιστα δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την εναντίον των κατοίκων της καταδικαστικήν απόφασίν μου. Διότι αυτοί έσυραν εις αιχιμαλωσίαν άνδρας του Σολομώντος, βασιλέως της Ιουδαίας, και τους παρέδωκαν δούλους εις την Ιδουμαίαν.

Θα αποστείλω, λοιπόν, φωτιάν εις τα τείχη της Γαζης, η οποία φωτιά θα καταφάγη την πόλιν μέχρι θεμελίων.

Θα εξολοθρεύσω τους κατοίκους της Αζώτου, θα ξεπαστρευθή η φυλή της Ασκάλωνος, θα επιφέρω τιμωρόν την χείρα μου εναντίον της Ακκαρών και θα εξολοθρευθούν οι υπόλοιποι εκ των Φιλισταίων(Παλαιστίνιοι)”, λέγει ο Κυριος.
Αναφορά γίνεται και στην Ιορδανία.

Αυτά λέγει ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας των Αμμωνιτών, ιδιαιτέρως όμως δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την καταδικαστικήν εναντίον των απόφασίν μου, διότι έσχιζαν τας κοιλίας των εγγύων γυναικών της περιοχής Γαλαάδ, δια να αυξήσουν ετσι τα όρια της χώρας των. Θα ανάψω φωτιάν εις τα τείχη της Ραββάθ, η οποία και θα καταφάγη εκ θεμελίων αυτήν, καθ’ ον χρόνον θα ακούωνται αι πολεμικαί κραυγαί των εχθρών των. Φοβερός σεισμός θα συγκλονίση την χώραν και κατά την ημέραν εκείνην θα την συντρίψη μέχρι πλήρους καταστροφής της.

Αυτά λέγει ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας της χώρας Μωάβ, και μάλιστα δια την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την καταδικαστικήν εναντίον αυτών απόφασίν μου, διότι αυτοί έκαυσαν τα οστά του βασιλέως της Ιδουμαίας και τα μετέβαλαν εις σκόνιν.
Θα εξαποστείλω φωτιάν εις την χώραν Μωάβ, η οποία και θα καταφάγη εκ θεμελίων τας πόλεις αυτής. Κατά δε την επιδρομήν των εχθρών της με κραυγάς πολεμικάς και φωνάς σαλπίγγων, θα αποθάνη ανίσχυρος η Μωάβ.

Θα εξολοθρεύσω από αυτήν κριτήν και κυβερνήτην και μαζή με αυτούς θα θανατώσω όλους τους κατοίκους της χώρας”, λέγει ο Κυριος.

Για τη ΒΔ Σαουδική Αραβία που είναι σύμμαχος των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφέρει:

Αυτά λέγει ο Κυριος· “δια τας τρεις ασεβείας της Ιδουμαίας, και μάλιστα την τετάρτην, δεν θα ανακαλέσω την εναντίον των Ιδουμαίων καταδικαστικήν απόφασίν μου, διότι αυτοί κατεδίωξαν με φονικήν ρομφαίαν τους αδελφούς των Ιουδαίους. Ελήστευσαν και ήχμαλώτισαν μητέρας της χώρας αυτής και επεδόθησαν εις τόσον φοβεράς αρπαγάς, ώστε αυταί να καταμαρτυρούν τα φρικτά των εγκλήματα. Εκράτησαν δε την εναντίον των αδελφών των φονικήν ορμήν μέχρι της τελικής των, όπως ήλπιζαν, νίκης εναντίον των.

Δια τούτο θα εξαποστείλω φωτιάν εναντίον της πόλεώς των Θαμάν, η οποία και θα καταφάγη εκ θεμελίων τα τείχη της”.

Ο προφήτης Ησα’ι’ας αναφέρει για τη Δαμασκό στο 17ο κεφάλαιο:

Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη. Θα εγκαταλειφθή από τους άνθρωπους και θα μείνη έρημος δια παντός. Ως μάνδρα ποιμνίων θα χρησιμοποιηθούν αι περιοχαί της, όπου θα αναπαύωνται πρόβατα, και δεν θα υπάρχη κανείς να τα εκδίωξή από εκεί. Δεν θα είναι πλέον η Δαμασκός οχυρά πόλις. δια να καταφεύγη εκεί το βασίλειον των Ισραηλιτών. Δεν θα βασιλεύση πλέον ως πρωτεύουσα λαών η Δαμασκός και το υπόλοιπον μέρος του συριακού κράτους θα εξολοθρευθή. Διότι συ, ω Δαμασκός, δεν είσαι βέδαια καλύτερη από τους ‘Ισραηλιτας και την δόξαν αυτών, οι οποίοι εν τούτοις δια τας αμαρτίας των κατεστράφησαν. Αυτά λέγει ο Κυριος των Δυνάμεων. Κατά την ημέραν εκείνην της παρά Θεού τιμωρίας θα λείψη και θα σβήση η δόξα του ισραηλιτικού βασιλείου, θα σεισθούν εκ θεμελίων και θα καταπέσουν όλα τα ωραία και άφθονα υλικά και πνευματικά αγαθά, που αποτελούσαν την δόξαν του.

Ο 82ος Ψαλμός αναφέρεται επίσης στα σημερινά γεγγονότα.Αναφέρει ανάμεσα στα άλλα:

Αυτοί οι εχθροί μας είναι οι σκηνίται, οι Ιδουμαίοι, οι Ισμαηλίται, οι Μωαβίται και οι Αγαρηνοί.(Σ.Αραβία,Τουρκία,Ιορδανία και Αιγυπτός καταγράφονται εδώ με τα αρχαία ονόματά τους και όλοι είναι σύμμαχοι της Αμερικανικής ή Ρωσικής πλευράς)
Οι της φυλής Γεβάλ και Αμμών και Αμαλήκ, οι Φιλισταίοι και οι κάτοικοι της Τυρου.
Αλλά και οι Ασσύριοι συνετάχθησαν και ήλθον με το μέρος αυτών. Εβοήθησαν τους απογόνους του Λωτ εναντίον μας, τους Μωαβίτας και Αμμωνίτας.
Πράξε εναντίον αυτών ο,τι άλλοτε έκαμες εναντίον των Μαδιανιτών, εναντίον του σκληρού στρατηγού των Σισάρα και του βασιλέως Ιαβείν εις τον χείμαρρον Κεισών.

Εκείνοι εξωλοθρεύθησαν δια της δικαίας σου οργής εις Αενδώρ και τα σώματά των έγιναν κόπρος και λίπασμα της γης.

Ω Θεέ μου, κάμε τους ωσάν ανεμοστρόβιλον, ώστε να μη ημπορούν να σταθούν πουθενά. Καμε τους ωσάν το ξηρόν άχυρον, που το φυσά και το διασκορπίζει ο άνεμος.
Να λοιπόν ποιό είναι το κακό που προείδε ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης Αντώνιος.

Από το Hγγικεν το ποθούμενο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : «…όταν αρχίσει το κακό από την Συρία…»

Από Ώρα σε Ώρα Ξεκινούν τα Μεγάλα Γεγονότα. Η Ώρα των Προφητειών Έφτασε. Τι Αποκαλύπτουν
Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης

Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.

«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας «μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα…» κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε…

Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του «πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!», προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά…

Όταν τον ρωτήσαμε «τι είδες Δέσποτα;» με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, «όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!» και το επανέλαβε πολλές φορές «εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…» εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς… Τον ξαναρωτήσαμε «τι άλλο είδες Δέσποτα;» και μας είπε «θα σας πω μετά…» αλλά μετά εκοιμήθη…»

Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου…

Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο. corfiatiko

triklopodia.gr

Loading...

6 thoughts on “Από Ώρα σε Ώρα Ξεκινούν τα Μεγάλα Γεγονότα. Η Ώρα των Προφητειών Έφτασε. Τι Αποκαλύπτουν

 1. filarianna says:

  Εδώ να παραθέσω το άρθρο
  ..καὶ ἐξαποστελῶ πῦρ ἐπὶ Ἰούδαν..
  https://katohika.gr/diethni/ka%E1%BD%B6-%E1%BC%90ksapostel%E1%BF%B6-p%E1%BF%A6r-%E1%BC%90p%E1%BD%B6-%E1%BC%B0oudan/
  στο μαγικό κύβο (μπλε πρόσωπο = θάνατος)
  Πυρκαγιές Ισραήλ 42= 22/11/9 [2+0+1+6]
  Πυρκαγιά Μάτι 42= 24/7/11 [2+0+1+8]
  η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23/7 αλλά η πρώτη επίσημη ανακοίνωση νεκρού έγινε την επομένη
  1 χρόνο – 8 μήνες – 1 ημέρα διαφορά
  Και κάτι τελευταίο, το Μάτι βρίσκεται στην 38η παράλληλο Β.
  https://katohika.gr/sinomosia/38os-parallilos/

 2. EKK says:

  Οτιδήποτε προέρχεται απο τη Βίβλο ΔΕΝ ειναι αξιόπιστο για κανεναν αληθινό ερευνητή παρα μονον για τους εγκιβωτισμενους στη θρησκεια!
  Κόρακα θα περίμενα απο εσένα πιο διευρυμένη αντίληψη, εκτος εάν ψάχνεις απεγνωσμένα για αναγνώστες και οι θρησκόληπτοι ειναι μπόλικοι εδω μεσα!

  Η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ το λέει οτι, εάν ξεσπάσει μεγάλη φωτιά στη Συρία και στη Μ. Ανατολή Ε εμπλοκή ΝΑΤΟ+Ρωσσίας, θα ερθει κι η σειρά μας!!!
  Αλλά μην «χαίρεσαι» με την καταστροφή και μην ευελπιστεις σε ειδική μεταχείριση απο …θεούς !!!
  Μάλλον θα έπρεπε να σκέφτεσαι πόσο έτοιμος εισαι να πεθάνεις, για ποιό πράγμα πάλεψες και παλεύεις, και εάν όντως θα ειναι «μάγκες» κι «ευλογημένοι» όσοι επιβιώσουν ενός τέτοιου κακού…..
  Αλλά ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει να δούμε την καθαρή ΑΛΗΘΕΙΑ…..

  • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

   Συμπάθα με φίλε,εσύ είσαι ο αξιόπιστος και όχι η Αγία Γραφή?
   Κόψε κάτι, γράφεις ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει να δούμε την καθαρή ΑΛΗΘΕΙΑ
   αφήνοντας σημάδια μετανεωτερικού ξερολισμού.Η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ σου από που αντλεί την αλήθεια προτείνοντας αμοιβή στο τίποτα?

 3. Το θύμα σας says:

  Συμφωνω με τον ΕΚΚ και διαφωνω μονιμα και σταθερα με τον ασχετο και αδαη που ειναι αυτο που λεει. Το βιβλιο της θρησκειας σας ειναι απλα ενα ακομα βιβλιο, που μπορει να περιερχει μεσα και αληθεις, αλλα σε καμια περιπτωη δεν μπορει να θεωρειται αξιοπιστο, συμφωνα με την ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ των πραγματων, καθως ειναι ΓΝΩΣΤΟ οτι ειναι ενα αποτελεσμα κοπτοραφης απο το ιερατειο και η αντιληψη περι του αντιθετου συνιστα παραλογισμο και μια παρακρουση, που μαλιστα εγκλωβιζει το ολο θεμα του Ιησου και του Χριστου (που ειναι μια Εννοια των αρχαιων μυστηριων) μεσα στις εξουσιαστικες δομες των ιερατειων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *