in

Απειλούν με Κατάρριψη τα Ρώσικα μαχητικά Τούρκοι & NATO …Η Υποκρισία στο έπακρο!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

maxitika

Απειλούν με Κατάρριψη τα Ρώσικα μαχητικά Τούρκοι & NATO …Η Υποκρισία στο έπακρο!

Τζον Κέρι: «Η Τουρκία θα μπορούσε να χτυπήσει το ρωσικό αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας » (Αν τολμούσε βέβαια!)

Στο Υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα , όταν ρωσικά πολεμικά παραβίασαν για δεύτερη φορά τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Επιδόθηκε διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο πρέσβη και έγινε σκληρή προειδοποίηση λέγοντας κατά λέξη «θα έχετε την ευθύνη ανεπιθύμητων συνεπειών».

Εν τω μεταξύ το NATO και οι ΗΠΑ καταδίκασαν τη Ρωσία.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι αφού επεσήμανε πως τον ανησυχεί ιδιαίτερα η παραβίαση του Τουρκικού Εναέριου Χώρου, είπε:

«Η Τουρκία θα μπορούσε να χτυπήσει το αεροσκάφος αυτό βάσει τα δικαιώματα που έχει. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έχουμε προειδοποιήσει νωρίτερα».

Ενώ σε ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χαρακτηρίστηκε απειλητική και ανεπιφύλακτη η παραβίαση του Τουρκικού Εναέριου Χώρου από ρωσικό πολεμικό.

Το NATO από την άλλη συγκλήθηκε σε επίπεδο πρεσβευτών έπειτα από έκκληση του γενικού γραμματέα Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σε ανακοίνωση που έγινε μετά τη συνεδρίαση, οι ενέργειες της Ρωσίας χαρακτηρίστηκαν επικίνδυνες και ανεύθυνες οι πρωτοβουλίες της Ρωσίας στην περιοχή.

Ζητήθηκε από τη Ρωσία να τερματίσει παρόμοιες ενέργειες ενώ υπήρξε μήνυμα στήριξης προς την Τουρκία.

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει και τη συνεδρίαση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Σχόλιο:Βέβαια ο ΥΠΕΞ των Αμερικανών Κέρι δεν άκουσε πότε τίποτε για τις καθημερινές Παραβιάσεις των Τούρκικων Οπλισμένων Μαχητικών του Εναέριου Χώρου της Ελλάδος μια Χώρας Μέλος του ΝΑΤΟ και κόπτεται για τη Συρία …Η Υποκρισία στο Έπακρο!

veteranos.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο! Συνέπειες για Θράκη και Κύπρο

Σώθηκε στους πυροβολισμούς του Ορεγκον προσποιήθηκε την νεκρή!