Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:56 - 09/11/2022

Απάντηση στον Δ+Ιαβάλ[λει] Νώε Χαράρι. Πόσες σημασίες έχει ο όρος ψευδοπροφύτης…. Τι είναι ελεύθερον;….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απάντηση στον πούστη Δ+Ιαβάλ[λει] Νώε Χαράρι. Πόσες σημασίες έχει ο όρος ψευδοπροφύτης…. Τι είναι ελεύθερον;….

[Με αφορμή έναν άρθρον εις το τέλος όπου επιβεβαιώνει την Αποκάλυψη και λυπάμαι χαρούμενα, χαρμολύπη!]….

Λέγει ο πούστης Διαβάλλων Νώε Χαράρι ότι ο άνθρωπος δεν έχει ελεύθερη βούληση και ότι Ο Θεός θα αντικατασταθεί από την τεχνητή νοημοσύνη…. [Πρίν προχωρήσω πρέπει να επισημάνω ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι η μοναδική Γλώσσα η οποία δεν είναι τεχνητή νοημοσύνη και δεν μπορεί να εμπλαισιωθεί, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να γίνει τεχνητή νοημοσύνη, ο τρόπος όπου χρησιμοποιώ την Ελληνική Γλώσσα δεκαετίες από την νεότητα μου είναι άνευ αρχής και τέλους, αναρχικός, όπου καμμία τεχνητή νοημοσύνη ή ηλεκτρονικός υπολογιστής δεν μπορεί να αναμετρηθεί μαζύν της μέσα εις το μυαλόν μου και ο όρος ευφυία, μεγαλοευφυία σ’ εμένα και την Γλώσσα μου είναι απείρως ανώτερος σε σημασίες και λεπτομέρειες από οιανδήποτε τεχνητή νοημοσύνη εφευρεθεί ή καμωθεί ποτέ, αρκεί να ζω να το αποδεικνύω, διότι με το συμπάθειον δεν έδειξα τους οδόντες του σκληρου «πορνό» υπερευφυίας χειρισμού Γλώσσας-Σημάτων-Σημασιών-Λέξεων ακόμη παρά μόνον πενιχρώς διά να γίνεται υποφερτόν, αλλά οί τύποι αυτοί δίχως άλλον με προκαλούν και με ευερεθίζουν, ώστε να κάμω τις τεχνητές νοημοσύνες να βωβώσουν και να χάσουν κυριολεκτικώς τα λογικά τους τα οποία ούτως ή άλλως είναι καταραμένα διότι έγιναν διά καταραμένους λόγους, αυτά προς το πολύ υπερπαραπολύ παρόν και ο νοών νοείτο]….

Δεν γνωρίζω ποίου απόγονος είναι πούστης ο Χαράρι, αλλά εγώ είμαι τουλάχιστον του Σωκράτη, και έχει εμπλέξει σε ατραπούς φιλοσοφίας, προτέρημα αμιγώς Ελληνικόν. Οι άνθρωποι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει φιλοσοφία και τι είναι η φιλοσοφία και δυστυχώς πολλοί είναι λειψοί Θεολογικώς αν και προσπαθούν, διότι δεν αντιλαμβάνοντε την Φιλοσοφία, άλλον θέμαν εάν είμαι αμαρτωλός. Επειδή πολλοί ανέχεσθε τύπους όπως ο Χαράρι ή και τους λατρεύετε, δικαιωματικώς, ενεργοποιείται το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τον λόγον αρκετά όπως θέλω, λέγω αρκετά, διότι άμα εύρω χρόνον και θέλω, τότε η τεχνητή νοημοσύνη θα γελοιοποιηθεί εις τον βαθμόν όπου είναι αχρηστογελοία επικίνδυνη διά τις ψυχές.

Λοιπόν, αφού ο άνθρωπος δεν έχει ελεύθερη βούληση, τότε ποίου είναι η βούληση; Και εάν έχει προεπιλογές ρε πούστη όπως το πούστικον το τέστ/δοκιμασία κορωνοϊού/idiot κόκκινον ή κυανόν, όπως έχω επαναεπισημάνει [άντε να κατανοήσει η τεχνητή νοημοσύνη το επαναεπισημάνει και επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθούν τις λέξεις μου, τους λόγους μου και δυστυχώς τους αναπαράγουν και αλλοιώνουν εις τα μέτρα τους δυστυχώς, εάν καταλάβει η τεχνητή παλαβωμάρα τι σημαίνει επαναεπισημαίνει, τότε θα χρησιμοποιήσω Ελληνικές Λέξεις Νοήματος όπου ούτε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τεχνητής αποβλάκωσης/ψευδονοημοσύνης ίσα με τον πλανήτη δεν θα μπορεί να επεξεργαστεί εάν δεν του δώσω το κλειδί, ε ναι άμα έχει το κλειδί ή λύση οποιοσδήποτε γίνεται τεχνητή νοημοσύνη χαχαχα. Την λέγω τεχνητή ψευδονοημοσύνη, διότι Ελληνιστί Νοημοσύνη σημαίνει Κυριολεκτικώς ΠΑΡΑΓΩ ΝΟΗ.ΜΑΤΑ] τότε ποίος έκτισε τις επιλογές;

Βεβαίως, η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μυστικόν νόημα του μασονισμού [έκτοτε] διά Τον Θεόν, ότι είναι ό,τι μπορεί να κάνει ένας κτίστης, τέκτονας, μάστρος, δηλαδή να κτίσει με σχέδια αρχιτεκτονικά, οικοδομικά υλικά, εξού και το αρχισύμβολον τους είναι ο γνώμονας και το μυρογνωμόνιον, το οποίον έλαβαν από τις μυστικές δοξασίες του Πυθαγόρα…. Αλλά δεν εξηγούν ποίος κάνει τα υλικά και ποία νοημοσύνη έκτισε την τεχνητή νοημοσύνη όπου σε άλλων εποχών αντιλήψεις ή και αντιλήψεις πέραν ή όξω από την τεχνολογική φαντασίωση που προφέρουν εις τους αδαείς ανθρώπους, σημαίνει μηχανική, κατασκευή, συναρμολόγηση, αλληλοαντίδραση υλικών. Ο Παρθενώνας είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, δηλαδή νοημοσύνης του τεχνίτη, αυτόν είναι όλον και το αιρετικοποιούν, διαβάλλουν, μεταβάλλουν…. Προσέξετε, διότι τα νοήματα όπου σας εκπροβάλλω είναι βαθύτερα από όσον φαντάζεστε και αντιλαμβάνεστε με την πρώτη ματιά αντίληψης.

Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη είναι αυθύπαρκτη; Τότε ποία χρησιμότητα του επαναπροσδιορισμού της; Να μην καταλάβουμε και να λησμονήσουμε εις την λήθη της τεχνητής εκβλακοποιήσεως την αλήθεια αυτή η οποία είναι υπαρκτή πριν το γεγονός [άπειρον πρώτον γεγονός και ούτω καθεξής, αντιλαμβάνεσαι;]….

Αυθύπαρκτη νοημοσύνη, αυθύπαρκτη τεχνητή νοημοσύνη, αυθύπαρκτον πνεύμα είναι το ίδιον και το αυτόν και ο διαφορετικός προσδιορισμός είναι επιχείρημα πλάνης, αποπλάνησης, διαπλάνησης, εκπλάνησης, εξαπάτησης, νεοπροσδιορισμού απάτης. Και αυτή είναι Τω Αγίω Πνεύματι.

Είναι ο άνθρωπος ελεύθερον ον με ελεύθερη βούληση; Ήδη εκ δεκαετιών έθεσα τα ερωτήματα και έλυσα τα ερωτήματα. Εάν έχει χίλια χρώματα μπορεί να επιλέξει έναν από αυτά ή κανένα ή μερικά ή κανένα. Λαγχαίνει να έχω έναν φίλον νευροψυχολόγον, ο οποίος μου εξηγεί πώς οι απατεώνες μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπον άβουλον να έχει βούληση αυτόν όπου επιλέγουν αυτοί δι’ αυτόν! Μπορώ να ισχυριστώ ότι εκ μέρους του έχω κάνει αρκετά μαθήματα. Συνεπώς, ένας άβουλος άνθρωπος έκτοτε δεν είχε ελεύθερη βούληση και ένας εύβουλος άνθρωπος έκτοτε είχε ελεύθερη βούληση. Ο Σωκράτης αυτόν έλεγε καθημερινώς και Ο Χριστός ήρθε διά να δώσει ελεύθερη βούληση εις τον καθένα η οποία δεν μπορεί να υπάρξει εις την πληρότητα της εκτός Ηθικής και δη Θείας Ηθικής όπου ήταν Ο Ίδιος και είναι Ο Ίδιος η Πλήρης Ενσάρκωση της:

Ιω. 8,31 Ἔλεγεν οὖν ὁ Ἰησοῦς πρὸς τοὺς πεπιστευκότας αὐτῷ Ἰουδαίους· ἐὰν ὑμεῖς μείνητε ἐν τῷ λόγῳ τῷ ἐμῷ, ἀληθῶς μαθηταί μού ἐστε,

Ιω. 8,32 καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

Ιω. 8,33 ἀπεκρίθησαν αὐτῷ· σπέρμα Ἀβραάμ ἐσμεν καὶ οὐδενὶ δεδουλεύκαμεν πώποτε· πῶς σὺ λέγεις ὅτι ἐλεύθεροι γενήσεσθε;

Ιω. 8,34 ἀπεκρίθη αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι πᾶς ὁ ποιῶν τὴν ἁμαρτίαν δοῦλός ἐστι τῆς ἁμαρτίας.

Ιω. 8,35 ὁ δέ δοῦλος οὐ μένει ἐν τῇ οἰκίᾳ εἰς τὸν αἰῶνα· ὁ υἱὸς μένει εἰς τὸν αἰῶνα.

Ιω. 8,36 ἐὰν οὖν ὁ υἱὸς ὑμᾶς ἐλευθερώσῃ, ὄντως ἐλεύθεροι ἔσεσθε.

Ιω. 8,37 οἶδα ὅτι σπέρμα Ἀβραάμ ἐστε· ἀλλὰ ζητεῖτέ με ἀποκτεῖναι, ὅτι ὁ λόγος ὁ ἐμὸς οὐ χωρεῖ ἐν ὑμῖν.

Ιω. 8,38 ἐγὼ ὃ ἑώρακα παρὰ τῷ πατρί μου λαλῶ· καὶ ὑμεῖς οὖν ὃ ἑωράκατε παρὰ τῷ πατρὶ ὑμῶν ποιεῖτε.

Τι μας λέγει Ο Χριστός εδώ; Ότι όστις γνωρίσει την αλήθεια θα ελευθερωθεί, άρα είναι θέμα ελεύθερης βούλησης, δύναμης ευφυίας και επιλογή/βούληση αγαθοσύνης να γνωρίσει κάποιος την αλήθεια ήτοι η αλήθεια δεν συνοδεύεται δίχως το δίκαιον και το αγαθόν. Οι Ιουδαίοι επικαλούντε τον Αβραάμ, αλλά Ο Χριστός αμφιβάλλει ότι είναι τέκνα του Αβραάμ [πνευματικά, άσχετον εάν είναι ή όχι γονιδιακά, διότι μπορεί και να είναι βαβυλωνιακά τέκνα, εξού και Αποκάλυψη Ιωάννου: 3-9 ἰδοὺ δίδωμι ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ σατανᾶ τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς ᾿Ιουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ ψεύδονται· ἰδοὺ ποιήσω αὐτοὺς ἵνα ἥξουσι καὶ προσκυνήσουσιν ἐνώπιον τῶν ποδῶν σου, καὶ γνῶσιν ὅτι ἐγὼ ἠγάπησά σε.]. Ο Χριστός υπαινίσσεται ότι δεν μπορεί να είναι παιδιά του Αβραάμ και να μην Τον αναγνωρίζουν και να μην αναγνωρίζουν τον Αβραάμ ως παρέχων δείπνον εις Τον Τριαδικοθεοενσαρκωμένον Ιησούν Χριστόν!!!! Εις το 8,35 Ο Ιησούς τους λέγει ότι ως Υιός Του Θεού μένει εις την Οικία Θεού όπου Ελληνιστί είναι η Ηθική [κατοικία Θεού κατά τους Έλληνες], αλλά αυτοί δεν μένουν εις τον αιώνα διότι είναι δούλοι και δεν κατάφεραν από δούλοι Θεού να γίνουν υιοί Θεού, διότι σημασία του να είσαι δούλος Θεού είναι να εκπαιδευτείς διά να γίνεις υιός Θεού, ήτοι Άγιος! Και όστις δεν γίνει Άγιος δεν παραμένει αιωνίως εν Θεώ, συνεπώς η εύνοια εκλεκτού λαού όπου είχαν χάθηκαν διότι από δούλοι όπου ήσαν έμαθαν να είναι πάντοτε δούλοι, και έγιναν δούλοι της αμαρτίας διά να γίνουν αφεντικά πραξικοπηματίες, διά να αντικαταστήσουν Τον Θεόν, όπως ο Χαράρι με την τεχνητή νοημοσύνη της τεχνολογίας ήτοι με μαϊμουδιές, χαχαχα]. Εις το 8,38 τους λέγει ότι κάμνει ότι οίδε εκ του Πατρός Του Θεού και εκείνοι ποιούν/πράττουν ότι οίδαν εκ του πατρός τους και ότι δεν είναι ο ίδιος ο πατέρας Χριστού και αυτών, διότι δεν χρησιμοποιεί τον όρον Πατέρας ημών ήτοι όλων μας, άρα τε τους διαχωρίζει. Συνεπώς, το όντι δεν έχουν ελεύθερη βούληση, αλλά βούληση διαβόλου και Ο Χριστός δεν έχει ελεύθερη βούληση αλλά βούληση Θεού, αλλά με ελεύθερη βούληση επιλέγουν την βούληση διαβόλου όλοι οι Ιουδαίοι και με ελεύθερη βούληση επιλέγουν την Βούληση Θεού Ο Χριστός ως Τριαδικοθεάνθρωπος ενσαρκωμένος και οι Αγίοι Του. Κατά συνέπεια, ναι έχουμε ελεύθερη βούληση ποία βούληση επιλέγουμε, τηρούμε, διατηρούμε, ακολουθούμε, εφαρμόζουμε, είτε αυτή η βούληση είναι η βούληση μας ή μία άλλη βούληση άλλου ή ανάμεικτη άλλων και ιδική του καθενός!

Όταν εις το τέστ/δοκιμασία νοημοσύνης ή και τεχνητής ή και τεχνητοποιημένης εξαρτημένης νοημοσύνης υπ’ αφορμή συγκάλυψης κορωνοϊού έχεις επιλογή κόκκινο ή κυανό, άρρωστος ή μη άρρωστος, επιλέγεις έναν από τα δύο ή δέχεσαι την επιλογή του μηχανήματος δοκιμής να επιλέξει, τότε ναι γίνεσαι άβουλον ον και παραχωρείς την βούληση σου σε άλλους με έναν ναι ή θετικόν ή όχι και αρνητικόν. Αλλά πόσες επιλογές έχεις; Δύο, να δεχθείς το τέστ επιλογής ή να μην το δεχθείς και να μην το εμπιστευτείς. Εάν κάνεις το τεστ η μία αυτή επιλογή γίνεται δύο ήτοι θετικός ή αρνητικός, εάν δεν συναινέσεις εις το τέστ οι επιλογές είναι δύο, να είσαι άρρωστος ή να μην είσαι άρρωστος με αυτόν όπου λένε ότι ίσως είσαι άρρωστος, και είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει τέτοια ασθένεια, αλλά το θέμα είναι με την βούληση επιλέγεις την συναίνεση ή την μη συναίνεση παραχώρηση της βούλησης σου και εμπιστοσύνης του τεστ ή του μη τέστ έναντι οιωνδήποτε συμπτωμάτων που υπαινίσσοντε ασθένεια ή μη ασθένεια και δη οποιαδήποτε ασθένεια, όχι οπωσδήποτε κορωνοϊού [αυτόν εξηγεί τα πάντα περί ελευθέρας βουλήσεως]….

Η προσπάθεια από τον δολοπλόκον πούστη Χαράρι ότι η ελεύθερη βούληση είναι το ίδιον με την ελεύθερη επιλογή [ή και ελεύθερη επιλογή βούλησης] είναι αυτόν όπου θέλουν να εμπεδώσουν νευροψυχολογικώς διά να Νοοχειραγωγήσουν τους ανθρώπους και να τους πείσουν ήτοι υπνωτίσουν να συναινέσουν εις την εξαφάνιση τους και να τους αντικαταστήσουν με ψευδάνθρωπους…. Αφού υπνώτιζαν δεκαετίες διά αιώνων τους ανθρώπους εις την φιλελευθερία τάχατες διά να τους απομακρύνουν, αποστοιχίσουν, αποτοιχίσουν μακρυά Του Χριστού και το κατάφεραν αρκετά, τώρα τους λένε ότι δεν υπάρχει ελευθερία και ελευθέρα βούληση διά να τους υπνωτίσουν να συναινέσουν εις την σκλαβιά των μηχανών και μηχανισμών τους. Η απάτη τους φαίνεται από το γεγονός ότι προωθούν την ελευθερία και την πειθαρχία πάντοτε Αντίχριστα, συνεπώς, ούτε σε ελευθερία πιστεύουν ούτε σε πειθαρχία, ως αρετές, αλλά ως σκλαβιές και γενοκτονίες, άρα τε είναι συνειδητοί εγκληματίες απατεώνες και τίποτε άλλον αλλά συνάμα όλα τα άλλα συναφή προσυναπτά προσυνόμοια και προσυμφερτά…. Από τους καρπούς του αντιλαμβάνεσαι την ποιότητα του δένδρου λέγει Ο Χριστός και συνάμα ότι όσες κλαδέττες από την άμπελον δεν κάνουν καλόν καρπόν θα κοπούν και θα καούν εις το πυρ το εξώτερον [αυτόν όπου εξωθεί μακρυά από Τον Χριστόν].

Εάν ο άνθρωπος δεν έχει ελεύθερη βούληση τότε ο Χαράρι που το λέγει δεν έχει ελεύθερη βούληση [χαχαχα] συνεπώς ποίου την βούληση έχει; Του διαβόλου! Εξού και προσθέτει ότι θα αντικατασταθεί Ο Θεός με την τεχνητή νοημοσύνη [μεγίστη βλασφημία, από έναν μέγαν πππουστιην τι περιμένεις]! Μα πού είναι Ο Θεός διά να αντικατασταθεί; Εννοεί ότι είναι εντός ιδεών ανθρώπων; Δηλαδή δεν υπάρχει! Εννοεί ότι είναι μία δύναμη όπου με την τεχνητή νοημοσύνη θα εξεπεραστεί όπως έλεγε ο Διάβολος εις την Εύα ώστε να πέσει όπως και αυτός όταν νόμισε ότι με την τεχνητή του νοημοσύνη τότε ο Εωσφόρος Σκοτοφόρος θα καταφέρει να συνβασιλεύσεις με Τον Θεόν και έπεσε, άλλωστε, ο Εωσφόρος καλείται και άγγελος της Τεχνολογίας!!!! [ιδού τα τεκμήρια]….

Όταν ένας άνθρωπος ή ζώον εξεχεστεί έχει την επιλογήν να χέσει ή να μην χέσει, αλλά αυτόν θα το καθορίσει η ελεύθερη βούληση του, ό,τι και εάν αποφασίσει και όποιον και εάν είναι το σωστόν κάθε φορά. Όταν ένας ιατρός αποφασίζει και αυτοσχεδιάζει σε μία δύσκολη κρίσιμη κατάσταση υποθανόντα ασθενή, το κάνει με την ελεύθερη βούληση του, έστω και εάν ζητάει βοήθεια διά συνειδητή ή ασυναίσθητη έμπνευση και συνεγχείρηση από Άγιον….

Όποιος σου λέγει δεν έχεις ελεύθερη βούληση δεν έχει ελεύθερη βούληση και σου καταργεί την ελεύθερη βούληση. Η ελεύθερη βούληση είναι δώρον και προϋπόθεση ζωντανού όντος εκ Θεού, αλλά μπορεί να την ακυρώσει, παγώσει, ματαιώσει, ελέγξει, αυτόν γίνεται και με υπνωτισμόν και εξαπάτηση ή κολακεία ανθρώπου, τυχαίων συμβάντων και ένεκα της αβουλίας ανθρώπων, ώστε να επηρεάζοντε από ό,τι τους φαντάζει σωστόν λόγω ιδεολογίας ή ωραιοπάθειας λόγων δόλιων επειδή τους γοητεύουν…. Ποίος έκτισε την ελεύθερη βούληση; Ο Θεός, ποίος έχει ελεύθερη βούληση; Όστις έχει ελεύθερη βούληση ήτοι συνειδητή γνώμη και πράξη, είτε αυτή είναι ενσφαλμένη είτε αυτή είναι σωστή….

Τι μας λέγουν οι Τετραπιθανότητες;….

[1] α) καλή ελεύθερη βούληση β) κακή ελεύθερη βούληση γ) ουδέτερη ελεύθερη βούληση δ) ανάμεικτη ελεύθερη βούληση. Εδώ αναφερόμαστε σε ποιότητα Ηθικής δι’ ελευθέρας βουλήσεως….

[2] α) καλή μη ελεύθερη βούληση β) κακή μη ελεύθερη βούληση γ) ουδέτερη μη ελεύθερη βούληση δ) ανάμεικτη μη ελεύθερη βούληση.  Εδώ αναφερόμαστε σε ποιότητα Ηθικής α) μέσω ασυνείδητης και ασυναίσθητης μη ελεύθερης βούλησης και συνάμα:

[2] α) καλή συνειδητή και συναισθητή μη ελεύθερη βούληση β) κακή συνειδητή και συναισθητή μη ελεύθερη βούληση γ) ουδέτερη συνειδητή και συναισθητή μη ελεύθερη βούληση δ) ανάμεικτη συνειδητή και συναισθητή μη ελεύθερη βούληση.

Και:

[4] α) καλή συνειδητή και συναισθητή ελεύθερη βούληση β) κακή συνειδητή και συναισθητή ελεύθερη βούληση γ) ουδέτερη συνειδητή και συναισθητή ελεύθερη βούληση δ) ανάμεικτη συνειδητή και συναισθητή ελεύθερη βούληση.

Από τις επιλογές ή περιπτώσεις των Τεσσάρων Τετραπιθανοτήτων, η καλύτερη είναι το α) της [4] και το χειρότερον το β) της [4], διότι εις την α) η καλοσύνη είναι συνειδητή και συναισθητή, ήτοι πράξη επίγνωσης και γνώσης, άρα τε είσαι ελεύθερος και με ελευθέραν βούλησιν καλός και όχι υπό άλλες επήρρειες και άγνοιες…. Ο έμφυτα κακός ός γίνεται όμοια καλός με τον έμφυτα καλόν που δεν γνωρίζει την καλοσύνη του συνειδητά και συναισθητά ήτοι με γνώση, είναι καλύτερος από τον έμφυτα ασυνείδητον καλόν. Ο γεννημένος καλός ή όχι και τόσον κακός που γίνεται όμοια κακόν με τον ασυνείδητον κακόν που γεννήθηκε κακός, είναι χειρότερος…. Όταν Ο Χριστός αναφέρεται ανωτέρω:

Ιω. 8,32 καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

Ιω. 8,33 ἀπεκρίθησαν αὐτῷ· σπέρμα Ἀβραάμ ἐσμεν καὶ οὐδενὶ δεδουλεύκαμεν πώποτε· πῶς σὺ λέγεις ὅτι ἐλεύθεροι γενήσεσθε;

Ιω. 8,34 ἀπεκρίθη αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι πᾶς ὁ ποιῶν τὴν ἁμαρτίαν δοῦλός ἐστι τῆς ἁμαρτίας.

Εννοεί τον α) της [4] και αμέσως μετά με όλην την ανάπτυξη του διαλόγου ότι οι Ιουδαίοι είναι το β) της [4], ήτοι συνειδητά και συναισθητά εν γνώσει τους κακοί ή οι πλείστοι εξ’ αυτών και δη όσοι γνωρίζουν ότι είναι Ο Υιός Του Θεού [σκεπτώμενοι, αφού έχουμε την ελεύθερη βούληση διάτι να μην Τον σκοτώσουμε, εάν Ο Θεός δεν το επέτρεπε δεν θα το άφηνε ως ενδεχόμενον και βεβαίως δεν θα καταργήσει την ελεύθερη βούληση, αφού ανέχεται τον διάβολον και αφού Ο Θεός μπορούσε να καταργήσει την ελεύθερη βούληση χωρίς να ψυχολοσκάει Ο Χριστός, έτσι πήραν θάρρος, με πονηριά λογαριασμένη σωστά διά τα θελήματα τους!]. Ενώ ο γεννημένος κακός, άθεος, επαναστάτης, εθνικός, ειδωλολάτρης ή και με ειδωλολατική ψυχή όπως λέγει ένας Ιουδαίος με τεχνική ύπνωσης διά να μας επηρεάσει ούτως ή άλλως, που καταφέρνει να γίνει με το ζόρι καλός συνειδητά και συναισθητά, είναι πράγματι ο αξιότερος, διότι από έσχατος ήρθε πρώτος ενώπιον Του Θεού και κατάφερε από πρώτος είς τα κοσμικά να γίνει έσχατος είς τα κοσμικά….

Σε πολλά άρθρα παρουσίασα ότι κανένας δεν είναι ελεύθερος αν και έχει ελευθέρα βούληση, διότι η Ελευθερία είναι Χαρακτηριστική Ιδιότητα και Μοναδικότητα Του Άκτιστου άρα τε Του Θεού, το Σύμπαν είναι κτισμένον. Η ελευθερία έρχεται όταν γνωρίσουμε την Αλήθεια η οποία είναι Ο Χριστός, άρα τε η Ελευθερία είναι η Αλήθεια και τούτον είναι φυσικόν διότι δεν είναι Λογικόν η Ελευθερία να είναι ψεύδος και η Αλήθεια σκλάβα [χαχαχαχα]….. Κατά Προσυνέπεια η Ελευθερία και Αλήθεια εισίν Προαμφίδρομες και έκαστη εντός της άλλης σε άπειρους χρόνους ήτοι αχρόνους δηλοί με άπειρη ταχύτητα και ενδιάμεσον αυτών ως Τριάδα το Δίκαιον….

Κύριος ειμοί Βοηθός και ου φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαιμονάνθρωπος και δαίμων και ου φοβηθήσομαι κακά και ανάθεμα οι δαίμονες και δαιμονάνθρωποι….

Οι θεωρητικοί της Τεχνητής Νοημοσύνης ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση. Καταργούν τον άνθρωπο. Ενώ ο Yuval Harari καταργεί και το Θεό: “Ο Θεός θα αντικατασταθεί με την τεχνητή νοημοσύνη”!

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ο χαραρι μπορει να λεει οτι του καπνίσει.. και για να καπνίσει κάτι θα πρέπει πρώτα να έχει καεί ή ακομη να καιγεται αυτό το κάτι..
  -το κινητό του ομως, μπορείς να μου πεις γιατι δεν το χρησιμοποιεί;; χιχιχιχι
  -κάτι σαν τον γάτες.. με γκ.γκ… που δεν εμμμμ.. βολιαζει τα παιδιά του;;χθχιχιχι.

  και επειδή ζουμε τωρα πια σε αναποδο κόσμο αλλά πρπει να βαδιζουμε σωστά..υποθετω οτι πρεπει να κάνουμε το αντιθετο του ματθαιου 23,3;;;

 2. Ματθ. 23,3 πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε· λέγουσι γάρ, καὶ οὐ ποιοῦσι.
  Οσα λοιπόν αν σας διδάσκουν να τηρήτε, τηρείτετα και πράττετέ τα. Μη πράττετε όμως κατά τα έργα αυτών, διότι λέγουν άλλα δεν εφαρμόζουν όσα λέγουν.

  αρα επίγηα και πρακτικά δεν τηρουμε/πραττουμε οσα λένε και πραττουμε ομως οπως τα έργα τους;..ε; ε΄; ε΄;

 3. ΠάνοςΓέριμου 11/10/2022 @ 10:24 ΜΜ

  ΑΑΑΑ, πλέον ουτε όσα λένε ούτε όσα πράττουν, μακρυά τους και κολλημένοι εις Τον Χριστόν! Ο Θεός μαζύν σου….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*