02:09 - 19/10/2021

Αντίστροφη μέτρηση για το μηδενικό ανοσοποιητικό… τα θύματα των εμβολίων βλέπουν την ανοσολογική τους απόκριση να μειώνεται κατά περίπου 5% κάθε εβδομάδα, με μακροπρόθεσμες συνέπειες που αντικατοπτρίζουν το AIDS

Μια έκθεση-βόμβα που δημοσιεύθηκε από το The Expose (Ηνωμένο Βασίλειο) έχει τίτλο: “Μια σύγκριση επίσημων κυβερνητικών εκθέσεων δείχνει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι αναπτύσσουν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας”. Δεδομένου ότι αυτό υποκινείται από ενέσεις εμβολίων, το ονομάζω “Σύνδρομο Ανοσοανεπάρκειας με ενέσεις” ή “IIDS”.

Όπως εξηγεί το The Expose, έπειτα από λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων παρακολούθησης των εμβολίων του UK PHE:

Τα τελευταία στοιχεία της έκθεσης PHE Vaccine Surveillance Report του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τα κρούσματα Covid δείχνουν ότι οι διπλά εμβολιασμένοι 40-70 ετών έχουν χάσει το 40% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους ανθρώπους. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα επιδεινώνεται με ρυθμό περίπου 5% ανά εβδομάδα (μεταξύ 2,7% και 8,7%). Εάν αυτό συνεχιστεί, τότε οι 30-50χρονοι θα έχουν 100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, μηδενική ιογενή άμυνα μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι οι διπλά εμβολιασμένοι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με την τάση που περιγράφουν τα σημερινά δεδομένα, όπως προσθέτει το The Expose:

Όλοι οι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το 100% του συνόλου της ανοσοποιητικής τους ικανότητας (για τους ιούς και ορισμένους καρκίνους) μέσα σε 6 μήνες. Οι 30-50χρονοι θα το έχουν χάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν τότε ουσιαστικά πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας και θα καταστρέψουν το NHS.

Τα αναμνηστικά εμβόλια επιταχύνουν περαιτέρω την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, γεγονός που εξηγεί γιατί το 90% των εισαγωγών σε νοσοκομεία σε τουλάχιστον ένα νοσοκομείο των ΗΠΑ αφορούσε εμβολιασμένα άτομα, σύμφωνα με έναν νέο πληροφοριοδότη που βγήκε μπροστά μέσω του Highwire. Με πίστωση στο TheHighWire.com, δημοσιεύσαμε το εν λόγω βίντεο του πληροφοριοδότη εδώ:

Εάν η τάση διατηρηθεί, τους επόμενους έξι μήνες θα δούμε ένα παγκόσμιο κύμα θυμάτων εμβολίων που θα πεθάνουν από καρκίνο και κοινές λοιμώξεις

Η κατακόρυφη πτώση της ανοσολογικής απόκρισης των θυμάτων εμβολίων σημαίνει ότι οι θάνατοι από καρκίνο – και από κοινές λοιμώξεις όπως το χειμερινό κρυολόγημα και η γρίπη – θα εκτοξευθούν στα ύψη τους επόμενους έξι μήνες. Είναι ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, άλλωστε, που κρατά τον καρκίνο υπό έλεγχο και εμποδίζει τα κοινά παθογόνα άγριου τύπου να προκαλέσουν καταστροφές σε όλο το σώμα.

Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος υποστηρίζεται και ενισχύεται από τη βιταμίνη D, τον ψευδάργυρο και άλλα κρίσιμα θρεπτικά συστατικά, γι’ αυτό ακριβώς τα φιλο-γενοκτονικά μέσα ενημέρωσης και τα λεγόμενα “επιστημονικά” περιοδικά επιτίθενται στη διατροφή (καθώς και στην ιβερμεκτίνη). Η ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών εξασθενεί τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, γι’ αυτό και οι άνθρωποι με ανεπάρκεια βιταμίνης D τείνουν να αρρωσταίνουν πολύ συχνότερα από τους άλλους. Και τώρα, με τα εμβόλια να καταστρέφουν κυριολεκτικά την ανοσοποιητική λειτουργία κάθε εβδομάδα, έχουμε την εσκεμμένη κατάλυση της ανθρώπινης ανοσοποιητικής λειτουργίας σε συνδυασμό με διατροφικές ελλείψεις και τεχνητούς περιορισμούς στις ιατρικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να σώσουν ζωές.

Η μόνη εύλογη εξήγηση για όλα αυτά είναι ότι τα εμβόλια είναι πράγματι ένα σύστημα μεταφοράς όπλων αποανάπτυξης και λειτουργούν καταστρέφοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του θύματος, προκαλώντας τον θάνατό του από καρκίνο ή κοινές λοιμώξεις. Μόλις σήμερα, ο πλήρως εμβολιασμένος Κόλιν Πάουελ πέθανε από κολπίτιδα, σηματοδοτώντας ένα ακόμη θύμα της ατζέντας της αποανάπτυξης μετά το εμβόλιο.

Όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι ασθενείς με AIDS, τα άτομα που πάσχουν από έντονα κατασταλμένη ανοσολογική λειτουργία μπορούν να σκοτωθούν από χαμηλού επιπέδου χειμωνιάτικα κρυολογήματα ή παθογόνα της γρίπης που κανονικά δεν θα αποτελούσαν κανέναν απολύτως κίνδυνο για ένα υγιές άτομο. Δεν γνωρίζαμε ότι ένα οπλικό σύστημα που μοιάζει με το AIDS θα φορτωνόταν σε βελόνες και θα ονομαζόταν ανέντιμα “εμβόλια” για να ξεγελάσει τους αδύναμους και αφελείς.

Η σατανική ιδιοφυΐα σε αυτό το σχέδιο αποπληθυσμού είναι ότι οι θάνατοι από ανοσοκαταστροφή που προκαλούνται από το εμβόλιο δεν θα αποδοθούν ποτέ στο ίδιο το εμβόλιο. Όσοι πεθαίνουν από καρκίνο μετά την καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος από τα εμβόλια θα καταγράφονται ως θάνατοι από “καρκίνο”, όχι από εμβόλια. Και όσοι πεθαίνουν από κοινές αναδιπλώσεις ή στελέχη γρίπης θα περιγραφούν ως μολυσμένοι από στελέχη “σούπερ γρίπης” που, φυσικά, θα χρεωθούν στους ανεμβολίαστους.

Ακόμα και αν εκατομμύρια Αμερικανοί πεθάνουν τους επόμενους έξι μήνες και τα νοσοκομεία κατακλυστούν εντελώς, τα εμβόλια κατά της κολπίτιδας δεν θα συνδεθούν ποτέ με κανένα εμβόλιο. Τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τη φαρμακευτική βιομηχανία θα το διασφαλίσουν αυτό.

Αναμένετε ότι τα νοσοκομεία των ΗΠΑ θα βρεθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πλήρους στελέχωσης μέχρι τις αρχές του 2022

Κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα, νοσηλευτές και εργαζόμενοι σε νοσοκομεία με φυσική ανοσία απολύονται αυτή τη στιγμή από τις δουλειές τους επειδή αρνούνται να κάνουν ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής. Αυτό προκαλεί σοβαρές ελλείψεις προσωπικού σε ορισμένες περιοχές (όπως η Νέα Υόρκη), και δεν έχουμε μπει ακόμη στην περίοδο της γρίπης. Μόλις τα επίπεδα της βιταμίνης D πέσουν κατά τη διάρκεια των σκοτεινών, ψυχρών καιρικών μηνών του Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, είναι πολύ πιθανό να δούμε τα νοσοκομεία να βρίσκονται σε πανικό όσον αφορά την στελέχωση, ακριβώς την ίδια στιγμή που θα ξεκινήσει το κύμα των θυμάτων εμβολίων με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Προσέξτε τα ψεύτικα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να τρέξουν με τις ιστορίες νοσοκομειακής κρίσης, ισχυριζόμενα ότι “οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή οι εγωιστές αντιεμβολιαστές δεν κάνουν τα εμβόλιά τους!”. Αλλά στην πραγματικότητα, θα είναι οι εμβολιασμένοι που θα πεθάνουν από τα δικά τους εμβόλια αυτοκτονίας, αφού το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να σου κάνουν ένεση με ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο, ένα πρωτεϊνικό νανοσωματίδιο αιχμής, δεν είναι ακριβώς μια σοφή στρατηγική για διαρκή υγεία.

Το συμπέρασμα είναι ότι η πανδημία του covid είναι στην πραγματικότητα ένα παγκόσμιο σχέδιο αποανάπτυξης, και η υστερία σχετικά με το covid σχεδιάστηκε για να οδηγήσει τους ανθρώπους να αποδεχτούν τα ίδια τα εμβόλια που καταστρέφουν την ανοσολογική τους λειτουργία και τους βυθίζουν σε σχεδόν βέβαιο θάνατο. Οι επόμενοι έξι μήνες θα αποκαλύψουν μαζικό θάνατο σε όλο το βόρειο ημισφαίριο, ακόμη και όταν οι εγκληματίες πολέμου που προωθούν αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια διπλασιάσουν τις γενοκτονικές τους απαιτήσεις.

Ο λόγος για τον οποίο θέλουν να εμβολιαστεί το 100% του κοινού είναι για να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου για να συγκριθεί με τους εμβολιασμένους. Όσο υπάρχει μια ομάδα ελέγχου μη εμβολιασμένων ανθρώπων, η θνησιμότητα που σχετίζεται με τις ενέσεις εμβολίων δεν μπορεί να περάσει κάτω από το χαλί. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει τώρα ο Alex Berenson, υπάρχουν υπερβολικοί θάνατοι μετά από εμβολιασμό στη Σκωτία καθώς και σε ολόκληρη τη Γερμανία.
Ακούστε το πλήρες podcast για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και άλλα έκτακτα νέα

Στο σημερινό ιδιαίτερα κατατοπιστικό podcast, καλύπτω τους ισχυρισμούς της Κίνας για τις δοκιμές υπερηχητικών πυραύλων, γιατί το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θέλει τώρα να χρεώνει τους στρατιώτες για τα έξοδα εκπαίδευσής τους, τους παράλογους νόμους της Αυστραλίας κατά των ποδηλατών που ποινικοποιούν τα τατουάζ και τις ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα που βλέπουν τα δημόσια σχολεία να παρακαλούν τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι επειδή τα σχολεία δεν έχουν πλέον φαγητό.

Ω, η χαρά του να ζει κανείς κάτω από τον σοσιαλισμό! Η Αμερική, πράγματι, μετατρέπεται γρήγορα σε Βενεζουέλα…

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ:

Brighteon.com/d77aa6dd-2fee-4df9-8dc3-1467d30ebaea

naturalnews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Οι πινακες απο την αρχικη πηγη το Expose:
  https://justpaste.it/5iauq
  Προκειται για πινακες που προερχονται απο εβδομαδιαιες αναφορες της UK Health Security Agency, Table 2 σε καθε αναφορα.
  Στην τελευταια στηλη δεξια υπαρχουν οι υπολογισμοι απο το Expose.
  Το Table 2 αναφερεται σε κρουσματα covid χωριστα, εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων ανα 4 εβδομαδες.

 2. Το Expose κανει τον υπολογισμο:
  (Ανεμβολιαστοι πλην Εμβολιασμενοι) δια των Ανεμβολιαστων.
  Δηλαδη εχουμε πραγματικες στατιστικες απο την UK Health Security Agency με υπολογισμους απο το Expose.
  Αρα το συμπερασμα τους ειναι εγκυρο, τα εμβολια προκαλουν στο ανοσοποιητικο οτι και το AIDS.

 3. Επιτέλους έρχεται η τιμωρία τους. Έκαναν το εμβόλιο οι διεφθαρμένοι ιατροί που γέμιζαν τον κόσμο με τοξικά φάρμακα, σκότωναν αργά και βασανιστικά με χημειοθεραπείες και τα έπαιρναν χονδρά από τους εμπόρους φαρμάκων. Έκαναν το εμβόλιο οι οδοντίατροι που πολλές φορές κατέστρεφαν κι έκαναν ζημιές στα δόντια μόνο για το κέρδος τους. Έκαναν το εμβόλιο οι τραπεζικοί υπάλληλοι που βοηθούσαν το κόσμο να χάσει το σπίτι του από τα δάνεια. Έκαναν το εμβόλιο όσοι τόσα χρόνια κορόιδευαν τους συνωμοσιολόγους.

 4. Δημητρης Κ. 10/20/2021 @ 2:50 ΠΜ

  Ναι αλλα το εκανε και απλος κοσμακης..
  Αυτοι τι φταινε?

  Παρολα αυτα επειδη το εγραψε το expose πρεπει να το πιστεψουμε?
  Και τι ειναι το expose?
  Που ξερετε αν δεν γραφουν μπαρουφες?
  Εν παση περιπτωσει εγω ειμαι εμβολιασμενος, θα σας ενημερωνω μεχρι τα Χριστουγεννα που λεει το epxose αν παθω κατι εκτος αν πεθανω..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*