12:31 - 19/08/2019

Είναι εφιαλτικό και βρίσκεται στη χώρα μας- «Αντι-Ναταλισμός»: Τι είναι και ποια η σχέση του με τη Νέα Τάξη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πριν χρόνια, όταν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε πρώτος πως η Ατζέντα 21 (και πλέον 2030) θέλει να οδηγήσει τους ανθρώπους να μην κάνουν παιδιά επειδή…μολύνουν το περιβάλλον, τον έλεγαν κλασικά γραφικό.

Αυτά τα πράγματα, δεν μπορούν να συμβούν, έλεγαν και λένε πολλοί, δίχως να ξέρουν τι συμβαίνει γύρω τους.

Για να μην πολυλογούμε, καθίστε κάπου, πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε τι είναι το κίνημα των Αντί-ναταλιστών και η φιλοσοφία του Αντί-ναταλισμού, που έχει όργανο εκπροσώπησης ΚΑΙ στην Ελλάδα!

Ο αντι-ναταλισμός είναι μια φιλοσοφία που προβλέπει πως πρέπει να σταματήσουν οι γεννήσεις και να εξαλειφθεί το ανθρώπινο γένος, ώστε να σωθεί ο πλανήτης. Τόσο από τα ανθρώπινα απόβλητα και τον υπερπληθυσμό, όσο και από την κλιματική αλλαγή.

Όσοι…ασπάζονται αυτή τη φιλοσοφιά, η οποία ξεκίνησε όλως τυχαίως, λίγο πριν υπογραφεί η Ατζέντα 21 στο Ρίο Ντε Ντε Τζανέιρο, μιλούν για την αρνητική αξία της γέννησης, υποστηρίζοντας πως η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της μια βάρβαρη πράξη. Θέλωντας να δώσουν μια…ηθική αιτιολογία, λένε πως ο ερχομός των παιδιών σε αυτόν τον φρικτό κόσμο είναι άδικος, ενώ προσθέτουν πως πρέπει να υπάρξει «μορατόριουμ» των γεννήσεων, με το οποίο θα εξασφαλιστεί σιγά σιγά η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Η αντι-ναταλίστρια Γκουίν Μακέλεν, σε συνέντευξή της στον Guardian, δήλωσε πως ήταν μόλις 26 ετών όταν αποφάσισε να…στειρωθεί. Μερικά χρόνια αργότερα και ξοδεύοντας ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα.

«Πάντα ήξερα ότι δεν ήθελα παιδιά για περιβαλλοντικούς λόγους. Εργάζομαι στη βιομηχανία αποβλήτων και βλέπω την κατάντια μας. Δεν λέω ότι είναι οι άνθρωποι κακοί, πολλές φορές όμως αυτά που κάνουν έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον. Σκεφτείτε απλά πόσα δέντρα κόβονται, πόσα πλαστικά χρησιμοποιούνται και πόσα υλικά εξορύσσονται για τους ανθρώπους. Για να ζουν καλύτερα. Όσο λιγότεροι μείνουμε πάνω στη γη, τόσο καλύτερος θα είναι ο αντίκτυπος στο περιβάλλον.

Είναι οι πολιτιστικές και κοινωνικές πιέσεις που κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να διαιωνίσουν το είδος τους, χωρίς να αναγνωρίζουν τις συνέπειες για τον εαυτό τους και τον πλανήτη», τονίζει η ίδια, στη βρετανική εφημερίδα.

Μια ακόμη γυναίκα, η Λεϊλανί Μούντερ, στράφηκε στον αντι-ναταλισμό όταν παρακολούθησε ένα προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ και μια διάλεξη ενός καθηγητή Βιοχημείας. «Ξαφνιάστηκα με τους αριθμούς. Χρειάστηκαν 200.000 χρόνια για να φτάσουν οι άνθρωποι το ένα δισεκατομμύριο, 126 χρόνια για να διπλασιαστούν σε δύο δισεκατομμύρια, 30 χρόνια για να προστεθεί ένα άλλο δισεκατομμύριο και 14 χρόνια για το επόμενο. Κάθε επόμενο δισεκατομμύριο χρειάστηκε μόνο 12 χρόνια. Είναι τρομακτικό».

Το θεμέλιο της «φιλοσοφίας» του αντιναταλισμού, βρίσκεται στην πεποίθηση πως ο πλανήτης δεν αντέχει περισσότερους ανθρώπους, που προέρχεται κατευθείαν από την Νεοταξική Ατζέντα 21 και πλέον 2030, όπως καταλαβαίνετε.

Ένα οικτρό ψέμα που σκοπό έχει να οδηγήσει στη μείωση του πληθυσμού, ώστε αυτός να είναι απόλυτα ελέγξιμος, όπως αναφέρουν και οι πλάκες των «οδηγιών» της Georgia: «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».


Αλήθεια, σκέφτηκε ποτέ κανένας από εκείνους τους «παντογνώστες», ποιος άφησε τέτοιες οδηγίες, γραμμένες σε ένα μεγαλιθικό μνημείο; Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας.

ο Κερκ, αντι-ναταλιστής από το Τέξας λέει πως «σύμφωνα με επιστημονικές προβλέψεις, εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης και της μείωσης των ποσοστών γονιμότητας, ο πληθυσμός του κόσμου είναι πιθανό να φτάσει στα 11 δισεκατομμύρια σε 80 χρόνια. Δεν γνωρίζουμε αν ο πλανήτης θα αντέξει. Όλα είναι σχετικά με την κατανάλωση. Τα πάντα από τον αέρα, το νερό, τα τρόφιμα, τα ορυκτά καύσιμα, το ξύλο» λέει ο Κερκ, ενώ συμβουλεύει άνδρες και γυναίκες να ακολουθήσουν αυτή τη φιλοσοφία: «Κάνε το καλύτερο που μπορείς. Να είσαι ευγενικός – και να μην αναπαράγεσαι».

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανάξιου λόγου, εάν αφορούσε ένα κίνημα, μιας τοπική κοινότητας σε κάποια πόλη στον κόσμο. Τα πράγματα όμως δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Για την ακρίβεια, το εν λόγω κίνημα, με τη δαπάνη τεραστίων χρηματικών ποσών, έχει εξαπλωθεί παγκόσμια, ακόμη και μέχρι τη χώρα μας!

Αφού διαβάσατε ποιοι είναι οι αντι-ναταλιστές και τι είναι το κίνημα του αντιναταλισμού, δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, μια σχετική καταγγελία Ελληνίδας δημοσιογράφου, της Ελένης Βασιλοπούλου, από το Juniorsclub.g.

Γράφει η δημοσιογράφος:

Τελικά μέσω του juniorsclub.gr έχω συναντήσει πολλές εξωπραγματικές καταστάσεις σε σχέση πάντα με παιδιά. Αντιμέτωπη με μια ακραία περίπτωση βρέθηκα προχθές το βράδυ, όταν σε παρέα που παρευρισμόμουν έγινε αναφορά για ένα κίνημα Αντι-ναταλιστών που είχε υποστηρικτές και στην Ελλάδα.

Η κοπέλα, ετών 30 μας μιλούσε συνέχεια για την αγάπη της για τα ζώα, τη φύση κλπ, ώσπου κάποια στιγμή έκανε λόγο για την καταστροφή του ανθρώπινου γένους και τον ακραίο και «ιερό», όπως αποκάλεσε, σκοπό των Αντι-ναταλιστών.

Στο διάλογο μας, τη ρώτησα, (συνεχίζει η δημοσιογράφος), «γιατί πιστεύει ότι ο άνθρωπος πρέπει να εξαφανιστεί και να επικρατήσουν τα άλλα είδη στη γή;» κι εκείνη με πολύ κυνικό ύφος απάντησε «Ο άνθρωπος οφείλεται για όλα τα κακά του κόσμου. Πολλά είδη κυρίως ζώα αλλά και φυτά έχουν εξαφανιστεί γιατί ο άνθρωπος συνέβαλε σε αυτό. Φαντάσου μια θάλασσα με περισσότερα είδη, πιο πολλές φάλαινες. Τι μας φταίνε οι λύκοι, οι αρκούδες, οι αλεπούδες και τις κυνηγάμε;»

Με πολύ ήρεμο τρόπο της απάντησα » Ο άνθρωπος οφείλεται και για όλα τα καλά αυτού του κόσμου. Ανέπτυξε περιοχές, έκανε έργα που βοήθησαν το φυσικό περιβάλλον ευημερίσει, όσο για την εξαφάνιση κάποιων ειδών, ανέκαθεν συνέβαινε αυτό. Τρανταχτό παράδειγμα οι δεινόσαυροι και πολλά είδη φυτών και ζώων όπου εξαφανίστηκαν πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια, χωρίς καν την παρουσία ανθρώπου. Αυτός είναι ο κύκλος ζωής. Οι άνθρωποι είναι παμφάγοι, κάποια ζώα είναι αποκλειστικά σαρκοβόρα και άλλα φυτοφάγα. Τι θα κάνουμε; Θα αφανίσουμε και τα σαρκοφάγα ζώα για να μην μειωθεί ο πληθυσμός των θηραμάτων τους; »

Η αποκορύφωση επήλθε όταν μου περιέγραψε το σκοπό της ζωή της, «Εγώ, θέλω να πάω στο εξωτερικό, σε ένα γνωστό γιατρό μιας φίλης μου για να στειρωθώ». Ο άνθρωπος γίνεται βίαιος από τον τρόπο που γεννούν οι γυναίκες και δε θέλω να γεννήσω ποτέ. Μπορούν αύριο, να σταματήσουν οι γεννήσεις και να στειρωθούν οι γυναίκες; Θέλω να οργανώσω ένα κίνημα στην Ελλάδα, να μπορέσουμε να καταφέρουμε να γίνουμε κάποια στιγμή και κόμμα στη βουλή, όπου θα περάσουμε έναν νόμο να στειρωθούν όλες οι γυναίκες.»

«Ζω για τη στιγμή που θα σταματήσουν οι γυναίκες να γενοβολούν και θα κάνουν τα πάντα για να μειωθεί ο πληθυσμός των ανθρώπων. Μακάρι να γίνει ένα μεγάλο κίνημα στην Ελλάδα και να αλλάξουν όλοι τα εγωιστικά μυαλά τους. Ο πλανήτης ανήκει στη φύση όχι στον άνθρωπο.» μου δήλωσε η Ισμήνη και εγώ φυσικά της απάντησα ότι ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης και του πλανήτη.

Αντιλαμβάνεστε ότι αν έκανα αναφορά στην υπογεννητικότητα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, εκείνη θα με έλεγε θεότρελη και ότι ο σκοπός της όπως δήλωσε, είναι να σταματήσουν όλοι να κάνουν παιδιά. Μάλιστα, τόνισε την ιδιαίτερη απέχθεια που έχει όταν βλέπει εγκύους και το ότι εκείνη τη στιγμή νιώθει την κακία της γυναίκας που κυοφορεί απέναντι στα δικά της παιδιά που είναι τα ζώα.

Φυσικά, αυτό το φαινόμενο χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και πολύ φοβάμαι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Ανατρίχιασα όταν άκουγα την Ισμήνη να μιλά τόσο ακραία και να εχθρεύεται το ίδιο της το είδος. Κοίταζε τα παιδιά σαν τον «Ηρώδη» και τους γονείς τους απαξιωτικά.

Λέξεις όπως απόβλητα, βρωμερά πλάσματα, ανίκανα όντα κ.α. ακούστηκαν από το στόμα της Ανι-ναταλίστριας Ισμήνης καθώς απευθυνόταν σε ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δημοσιογράφος στο άρθρο της, το εν λόγω κίνημα έχει και επίσημη σελίδα στο Facebook και όπως διαβάσατε παραπάνω, σκοπεύουν να γίνουν ακόμη και κόμμα στην Ελληνική Βουλή για να περάσουν υποχρεωτικό νόμο κατά της στείρωσης όλων των γυναικών!

Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. εγω λεω ότι αυτά τα ψωνια μονοι τους να βουτανε στη θαλασσα με μια πετρα στο λεμο τους μπας και σταματήσουμε να ακουμε τέτοιες μπουρδες που μας εχουν σαχλεψει ολους μας

 2. Γιατί δεν κάνει ένα κίνημα που να αξαφανιστει το είδος της από τον πλανήτη μπας και γλιτωσουμε απ την ανωμαλία τους; πρώτη θα υπογράψω.

 3. Ας ξεκινησουν πρωτες οι χωρες με μεγαλους πληθυσμούς, Κινα, Ινδια, Αμερικη, Τουρκια,Γεραμνια κτλ και σε βαθος χρονου και οι μικρες

 4. Ο πλανήτης ανήκει στη φύση όχι στον άνθρωπο.,
  o άνθρωποs pou ανήκει???
  kai an figei o anthropos apo ti fisi meta ti….???
  den katalaveno tin logiki opos den katalaveno tin logiki anaptixi oikonomiki se kostos tis oikologias.
  na aftoktonisoume oloi kai meta…
  telika diapistona poli suntoma oti to mialo mas pou proerchete apo ta erpetoidi einai poli arosto.
  kali evdomada

 5. Ωστε να υπαρξει μια πραγματικη και αποτελεσματικη μειωση των γεννησεων για το καλο του πλανήτη .ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΣΜΈΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΡΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ

 6. γιατι δεν αυτοκτονουν αυτοι πρωτα ετσι να κανουν την αρχη οχι τιποτα δηλαδη αλλα για το καλο του πλανητη…… ερε τι αλλο θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεεεεε

 7. καλα ρωτησαν ομως την ελιτ αν το θελει αυτο !!??? γιατι θα τους στερισις πολλα θυματα (παιδακια ) για τις ανωμαλες ορεξεις τους!!

 8. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακούει; Ευκαιρία για μια καινούργια συνιστώσα.

 9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/19/2019 @ Αύγουστος 19, 2019 9:52 μμ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, Η ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ….
  Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕ`Ι’ΤΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Η ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΟΥΚ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ”….
  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;;;
  http://www.dailymotion.com/video/xzz6v5

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*