ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αναλύτρια λιποθύμησε στον αέρα του Fox News – «Στήλη άλατος» ο παρουσιαστής

· Κατοχικά Νέα

Αναστάτωση επικράτησε στο Fox News όταν μία αναλύτρια, η Κάμριν Κίνσεϊ, λιποθύμησε στον αέρα και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Fox News @ Night», μάλλον δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, η Κίνσεϊ ασκούσε κριτική στον πρώην πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις, όταν ξαφνικά φαίνεται να χάνει τα λόγια της. Στη συνέχεια σταμάτησε να μιλάει και έπεσε κάτω.

«Θεέ μου!» ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής Τζόναθαν Χαντ, ο οποίος αντικατέστησε τον βασικό παρουσιαστή Τρέις Γκάλαχερ. Ενστικτωδώς, ο Χαντ σκέφτηκε να περάσει σε άλλο καλεσμένο ενώ η Κίνσεϊ ήταν πεσμένη στο έδαφος.

«Θα φέρουμε λίγη βοήθεια για την Κάμριν. Επιτρέψτε μου να περάσω στη Λύντια (επόμενη καλεσμένη), ενώ εμείς θα ζητήσουμε βοήθεια για την Κάμριν», είπε ο Χαντ. «Θα πάμε, βασικά, θα κάνουμε ένα διάλειμμα εδώ. Θα επιστρέψουμε αμέσως» είπε τελικά ο παρουσιαστής, σοκαρισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, η Κίνσεϊ δεν μοιάζει να ενοχλήθηκε και μάλιστα, αργότερα εξέδωσε δήλωση, στην οποία έλεγε ότι αισθάνεται καλύτερα και ευχαρίστησε την «απίστευτη ομάδα του Fox News». «Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας την απίστευτη ομάδα του Fox News και τους τραυματιοφορείς που ανταποκρίθηκαν με τόση ταχύτητα και φροντίδα», έγραψε στο Χ. «Ήταν μια απροσδόκητη και τρομακτική στιγμή, αλλά χάρη στον επαγγελματισμό και την καλοσύνη τους, είμαι καλά».

newsbeast.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αλγερία: Ο πρόεδρος ζητά θανατική ποινή για εμπρηστές δασικών πυρκαγιώνΔΙΕΘΝΗ

Αλγερία: Οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό πλήρη έλεγχο, ενώ ο Τεμπουν ζητά θανατική ποινή «με εκτέλεση» για εμπρηστές

ΗΠΑ: 17χρονη αντιμετωπίζει ισόβια για livestream επίθεσης σε τέμενοςΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: 17χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε τριπλή δολοφονία μετά την επίθεση στο Ισλαμικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο

Η Δανία ανοίγει ξανά πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια και διαθέτει 76 εκατ. δολάρια για τη ΣυρίαΔΙΕΘΝΗ

Η Δανία ανοίγει ξανά πρεσβεία στη Δαμασκό μετά από 14 χρόνια και διαθέτει 76 εκατ. δολάρια για τη Συρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά