ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αν κινδυνεύσει η ακεραιότητά του μικρού Ισραήλ, θα προκληθεί Παγκόσμιος Πόλεμος με εντολή των γνωστών αφεντικών.

· Κατοχικά Νέα

Αν κινδυνεύσει η ακεραιότητά του μικρού Ισραήλ, θα προκληθεί Παγκόσμιος Πόλεμος με εντολή των γνωστών αφεντικών.

Στην Ελλάδα μας έχουν φορτώσει με 36.000 δολάρια χρέος κατ’ άτομο. Κι όταν μία χώρα χρωστάει … τον έλεγχό της χώρας αυτής έχουν οι δανειστές…οι τοκογλύφοι δηλαδή.

Στις ΗΠΑ το κατά κεφαλή χρέος είναι σχεδόν διπλάσιο. 63.000 δολάρια κατ΄ άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

220 Τρισεκατομμύρια δολάρια χρωστάει η Αμερική … και επειδή το Ισραήλ είναι δημιούργημα των τοκογλύφων … η Αμερική … φυσικά θα το προσκυνά και θα το προστατεύει για λογαριασμό των τοκογλύφων σαν να είναι Αμερικανικό έδαφος.

Όσο μικρό και να είναι το Ισραήλ … όταν έχει στη διάθεσή του την Αμερικανική Πολεμική Μηχανή και τη στήριξη των χωρών της Ευρώπης … αν κινδυνεύσει η ακεραιότητά του … θα προκληθεί Παγκόσμιος Πόλεμος…με εντολή των γνωστών αφεντικών.

grothia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Γυναίκα σε στούντιο podcast - συμβολική εικόναΔΙΕΘΝΗ

Jennifer Eckhart: Νεκρή στα 36 η πρώην παραγωγός του Fox News – Οι αρχές χαρακτήρισαν τον θάνατο αυτοκτονία

Πρατήριο καυσίμων στην Τσεχία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Τσεχία: Επιστρέφουν τα πλαφόν στα καύσιμα – Μείωση φόρου στο diesel και 50% windfall tax στα διυλιστήρια

Στρατιωτικές επικοινωνίες - συμβολική εικόνα πολιτικής ανθεκτικότηταςΔΙΕΘΝΗ

ΝΑΤΟ: Το νέο σχέδιο ανθεκτικότητας για αμάχους, τρόφιμα, νερό, μεταφορές και επικοινωνίες σε κρίση ή πόλεμο

4 απαντήσεις στο “Αν κινδυνεύσει η ακεραιότητά του μικρού Ισραήλ, θα προκληθεί Παγκόσμιος Πόλεμος με εντολή των γνωστών αφεντικών.”

  1. Οποιος τολμησει να σηκωσει κεφαλι απεναντι στο εβραικο οικονομικο κατεστημενο θα παθει ο’τι επαθε και ο Χιτλερ που τολμησε.
    Δεν θα υπαρχει αναφορα στο ονομα του πουθενα που να μην τον απαξιωνει σε σημειο να προκαλει αηδια και αποστροφη σε ολη την ανθρωποτητα για τουλαχιστον 100 χρονια επι καθημερινης βασης , θα ταυτιστει το ονομα μα του με την απανθρωπια το εγκλημα και την ωμοτητα εις τους αιωνας των αιωνων….. Γιατι οι εβραιοι μπορουν. Μπορουν να πεισουν την ανθρωποτητα για αυτα και πολλα αλλα , οταν τα συμφεροντα τους απειλουνται απο τους γκοιμ. Και να τα επιβαλλουν και με νομους. Και να αιματοκυλισουν την ανθρωποτητα βαζοντας την να πολεμησει τον δικο τους εχθρο.

  2. Τα εβραια μη παθουν τιποτα. .ειναι ο λαος που σταυρωσε τον Χριστο,αναστηθηκε σε αυτους κι αυτοι αγνοουν την υπαρξη του.τουλαχιστον ελεεινοι.περιμενουν τον Μεσια ακομη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *