Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:14 - 17/07/2022

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ” ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 4η ΔΟΣΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;; ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΠΛΑΣΙΕ” ΤΟΥΣ, ΤΑ CDC! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ – “ΘΕΡΙΖΟΥΝ” ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Την ώρα που οι “ειδικοί” έχουν αρχίσει δειλά δειλά να επανεμφανίζονται και να μιλούν για την “αναγκαιότητα” της 4ης δόσης του εμβολίου του κορονοϊού, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) τους ξεβρακώνουν. Οι τύποι έχουν τέτοιο θράσος που αποκαλούν “ψεκασμένους” όσους έχουν αντιρρήσεις να προχωρήσουν στον εκ νέου εμβολιασμό. Άραγε ποιος θα σχολιάσει τα νέα δεδομένα που δημοσίευσαν τα CDC στις 15/7/2022 που δείχνουν συνολικά 1.341.608 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από εμβόλια Covid που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 8 Ιουλίου 2022, στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS). Πάντως, τα πληρωμένα ΜΜΕ από τις λίστες Πέτσα κτλ κτλ δεν έχουν μεταδώσει την είδηση και ούτε πρόκειται…

Το ανησυχητικό είναι πρόκειται για αύξηση 12.473 ανεπιθύμητων ενεργειών σε σχέση όχι με το προηγούμενο μήνα αλλά με την προηγούμενη εβδομάδα!!!

Το VAERS είναι το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα εμβόλια στις ΗΠΑ.

Τα δεδομένα περιελάμβαναν συνολικά 29.460 αναφορές θανάτων – αύξηση 187 σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα – και 243.466 σοβαρές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων θανάτων, κατά την ίδια χρονική περίοδο – 1.566 αυξημένες σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Από τους 29.460 αναφερόμενους θανάτους, 19.066 περιπτώσεις αποδίδονται στο εμβόλιο Covid της Pfizer, 7.770 στη Moderna και 2.563 περιπτώσεις στην Johnson & Johnson (J&J).

Στοιχεία σοκ

Εξαιρουμένων των «ξένων αναφορών» στη VAERS, 842.576 ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 13.604 θανάτων και 85.731 σοβαρών τραυματισμών, αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 8 Ιουλίου 2022.
Οι ξένες αναφορές είναι εκείνες που στέλνουν ξένες θυγατρικές σε κατασκευαστές εμβολίων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), εάν ένας κατασκευαστής ειδοποιηθεί για μια αναφορά ξένης περίπτωσης που περιγράφει ένα συμβάν που είναι και σοβαρό και δεν εμφανίζεται στην ετικέτα του προϊόντος, ο κατασκευαστής πρέπει να υποβάλει την αναφορά στη VAERS.

Από τους 13.604 θανάτους στις ΗΠΑ που αναφέρθηκαν έως τις 8 Ιουλίου, το 15% σημειώθηκε εντός 24 ωρών από τον εμβολιασμό, το 19% σημειώθηκε εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 58% σημειώθηκε σε άτομα που εμφάνισαν εμφάνιση συμπτωμάτων εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Στις ΗΠΑ, μέχρι τις 6 Ιουλίου είχαν χορηγηθεί 597 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου για τον Covid, συμπεριλαμβανομένων 353 εκατομμυρίων δόσεων Pfizer, 225 εκατομμυρίων της Moderna και 19 εκατομμυρίων της Johnson & Johnson (J&J).

Η προειδοποίηση Αμερικανού καρδιολόγου

Για εντυπωσιακή αύξηση καρδιακών νοσημάτων λόγω των εμβολίων για τον Covid 19 κάνει λόγο αμερικανός καρδιολόγος.
Ο Dr. Sanjay Verma, ένας καρδιολόγος που ασκεί το επάγγελμα του, στην Coachella της Καλιφόρνια, επισκέπτεται μερικές εκατοντάδες ασθενείς το μήνα και από το περασμένο καλοκαίρι, έχει δει «πιθανώς δώδεκα» ασθενείς των οποίων οι καρδιακές παθήσεις μπορεί να συνδέονται με τα εμβόλια για τον COVID.

«Μπορώ μόνο να πω πιθανώς – όχι οριστικά – επειδή δεν έχουμε ακόμη καμία διαγνωστική εξέταση που να υποστηρίζει 100% «αυτό προκάλεσε αυτό».

Αυτό που κάνουμε ονομάζεται διαδικασία αποκλεισμού. Αναζητούμε κοινές συσχετίσεις όπως κορωνοϊός, ιός γρίπης, άλλες λοιμώξεις, αθηροσκλήρωση ή στεφανιαία νόσο, αλκοόλ, ψυχοτροπικά φάρμακα και αν όλα αποδειχθούν αρνητικά ή φυσιολογικά, τότε με βάση την διαδικασία αποκλεισμού, τα καρδιακά νοσήματα συσχετίζονται με τα εμβόλια.

«Συνήθως δεν βλέπουμε τόσα πολλά καρδιακά προβλήματα σε ένα χρόνο», επισήμανε ο Verma καθώς πριν από την πανδημία η τάση στα καρδιακά νοσήματα ήταν πιο φυσιολογική.

Ο Verma διερωτάται γιατί τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των θρόμβων στο αίμα λόγω του εμβολίου για τον covid 19, αφού υπήρξαν πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, και άλλων καρδιακών νοσημάτων.
Τα εμβόλια mRNA έχουν συσχετιστεί με καρδιακά προβλήματα, αλλά η προειδοποίηση υπάρχει στο ενημερωτικό δελτίο του FDA.

Αλλά ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάζονται τελικά είναι πολύ μεγαλύτερος».

«Το πρόβλημα των θρόμβων στο αίμα με τα εμβόλια της Johnson & Johnson μπορεί να είναι εκατοντάδες, αλλά τα καρδιακά προβλήματα είναι χιλιάδες.

Είναι ένα διαφορετικό επίπεδο προβλημάτων για τους ασθενείς».

makeleio.grΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*