Αλβανική «βόμβα» για τα θαλάσσια σύνορα! Τι λέει ο Μπερίσα.

Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα είπε την Πέμπτη ότι το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου δε αφήνει χώρο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπερίσα, αυτές οι εξελίξεις βλάπτουν την Αλβανία γεγονός το οποίο υποστηρίζουν και άλλες πηγές και ότι πρόκειται για μια πράξη εθνικής προδοσίας από την πλευρά της αλβανικής κυβέρνησης.

“Οι Έλληνες με έναν πολύ υποκριτικό τρόπο και αλλαζονική στάση επέδωσε στην Αλβανία το σύμφωνο και δήλωσε: Πάρτε το και δεν υπάρχουν σχόλια και ούτε χώρος για συζήτηση σχετικά με αυτό”. Έτσι δεν μπορούν να σχολιάσουμε ούτε να συζητήσουμε κάτι” είπε ο Μπερίσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έξω από την αλβανική Βουλή.

Και πρόσθεσε ότι καθ’ολη τη διάρκεια του σχεδιασμού του συμφώνου η ελληνική πλευρά δεν επέτρεψε να χρησιμοποιούνται οι λέξεις παραχωρήσεις και δικαιοσύνη σε ότι αφορά την οικονομία.

Επιπλέον, ο Μπερίσα είπε ότι ένα μέρος των Αλβανών διαπραγματευτών απέρριψε το σύμφωνο όταν δύο από αυτούς πρόδωσαν το έθνος ενώ κατηγόρησε τον τωρινό σοσιαλιστή πρόεδρο Έντι Ραμά ότι απειλεί τους Αλβανούς διαπραγματευτές.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Όσον αφορά την δήλωση του Καμμένου για επέκταση των χωρικών υδάτων και εκμετάλευση του φυσικού πλούτου ο Μπερίσα είπε ότι κύριος Καμμένος μαρτυρεί από μόνος τους τους ισχυρισμούς τους, γράφει το tiranatimes.com

“Ο Καμμενός λέει ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σε βάρος ποιας χώρας θα το κάνει αυτό; Είναι φανερό , σε βάρος της Αλβανίας, είπε ο Μπερίσα.

Πηγή:onalert, tiranatimes.com

crashonline.gr

One thought on “Αλβανική «βόμβα» για τα θαλάσσια σύνορα! Τι λέει ο Μπερίσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *