17:28 - 09/06/2018

Αλβανική «βόμβα» για τα θαλάσσια σύνορα! Τι λέει ο Μπερίσα.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα είπε την Πέμπτη ότι το νέο Σύμφωνο για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου δε αφήνει χώρο για περαιτέρω διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπερίσα, αυτές οι εξελίξεις βλάπτουν την Αλβανία γεγονός το οποίο υποστηρίζουν και άλλες πηγές και ότι πρόκειται για μια πράξη εθνικής προδοσίας από την πλευρά της αλβανικής κυβέρνησης.

“Οι Έλληνες με έναν πολύ υποκριτικό τρόπο και αλλαζονική στάση επέδωσε στην Αλβανία το σύμφωνο και δήλωσε: Πάρτε το και δεν υπάρχουν σχόλια και ούτε χώρος για συζήτηση σχετικά με αυτό”. Έτσι δεν μπορούν να σχολιάσουμε ούτε να συζητήσουμε κάτι” είπε ο Μπερίσα στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έξω από την αλβανική Βουλή.

Και πρόσθεσε ότι καθ’ολη τη διάρκεια του σχεδιασμού του συμφώνου η ελληνική πλευρά δεν επέτρεψε να χρησιμοποιούνται οι λέξεις παραχωρήσεις και δικαιοσύνη σε ότι αφορά την οικονομία.

Επιπλέον, ο Μπερίσα είπε ότι ένα μέρος των Αλβανών διαπραγματευτών απέρριψε το σύμφωνο όταν δύο από αυτούς πρόδωσαν το έθνος ενώ κατηγόρησε τον τωρινό σοσιαλιστή πρόεδρο Έντι Ραμά ότι απειλεί τους Αλβανούς διαπραγματευτές.

Όσον αφορά την δήλωση του Καμμένου για επέκταση των χωρικών υδάτων και εκμετάλευση του φυσικού πλούτου ο Μπερίσα είπε ότι κύριος Καμμένος μαρτυρεί από μόνος τους τους ισχυρισμούς τους, γράφει το tiranatimes.com

“Ο Καμμενός λέει ότι η Ελλάδα θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα. Σε βάρος ποιας χώρας θα το κάνει αυτό; Είναι φανερό , σε βάρος της Αλβανίας, είπε ο Μπερίσα.

Πηγή:onalert, tiranatimes.com

crashonline.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΚΑΥΚΑΣΟΥ 06/10/2018 @ Ιούνιος 10, 2018 12:47 μμ

    Ρε τον Λογγοβαρδο μιλαει σαν γαλατης της Σκορδα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*