16:54 - 11/06/2019

Αλλάζουν οι πινακίδες κυκλοφορίας στα Σκόπια

Tι θα αναγράφουν πλέον οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων στη Βόρεια Μακεδονία.

Να κυκλοφορούν με νέες πινακίδες, οι οποίες θα έχουν την ένδειξη «ΝΜΚ» (από «MK» που είναι σήμερα) είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί οχημάτων στη Βόρεια Μακεδονία. Σύμφωνα με την εφημερίδα NOVA MAKEDONIJA, η έκδοση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2019. Οι αλλαγές εντάσσονται στα όσα προβλέπονται στη Συμφωνία των Πρεσπών που έχει υπογραφεί με την Ελλάδα.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγή από το Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων της βαλκανικής χώρας. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, τα αυτοκόλλητα με το ακρωνύμιο «NMK» θα συνεχίσουν να εκδίδονται μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι για τα οχήματα που εισέρχονταν από τη Βόρεια Μακεδονία στην Ελλάδα υπήρχαν διαθέσιμα αυτοκόλλητα με τον νέο κωδικό -ενδιάμεση λύση μέχρι την κατασκευή και την κυκλοφορία των νέων πινακίδων κυκλοφορίας.

Όπως προστίθεται στο δημοσίευμα, υπήρξαν περιπτώσεις πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας που επέστρεφαν από την Ελλάδα με οχήματα που είτε είχαν υποστεί ζημιές ή σε επιφάνειές τους είχαν αναγραφεί εθνικιστικά μηνύματα. Και αυτό γιατί τα αυτοκίνητά τους έφεραν πινακίδες με τον κωδικό «ΜΚ».

athensvoice.gr

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Αυτες τις πινακιδες τις εχω δει στην γερμανια απο τον Μαρτιο κιολας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*