Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Μετά το σεισμό στο Μεξικό πέφτει η περιοχή θύμα στους τυφώνες που συμβαίνουν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό και προκαλούν πολλά ερωτήματα. ‘Οπως το ερώτημα που προκύπτει από την ακόλουθη εικόνα που βρήκαμε σε ξένο ερευνητή.

Βλέποντας την εικόνα μας δημιουργείτε ξανά το ερώτημα αν όλες αυτές οι θεομηνίες που συμβαίνουν στον πλανήτη μας είναι φυσικές;;; Φυσικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θέλουμε. Συνομοσιολόγοι είμαστε ότι μας κατέβει λέμε.

Για δείτε όμως καλύτερα αν είναι τυχαίες και όχι τεχνιτές οι πορείες των κυκλώνων όπως βλέπουμε στην φωτογραφία με το μοτίβο των 3 τυφώνων του 2010 και την επανάληψη τους ακριβώς μετά από 7 χρόνια!!!

3 τυφώνες μετά από 7 χρόνια με την ίδια πορεία επάνω σε χάρακα σχεδιασμένη…Ούτε ακτοπλοϊκά δρομολόγια να εκτελούσαν δεν θα είχαν τόση ακρίβεια!!!Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Και έτσι έχετε ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσικά και οτι συμβαίνει, οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι καταστροφές που γίνονται στον πλανήτη, ελέγχονται και χειραγωγούνται από τις σατανικές δυνάμεις και τα μηχανήματα τους για να προκαλέσουν το χάος και μέσα από το χάος την ΤΑΞΗ.
Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή που μπορεί να μας μπερδεψει λίγο, δηλαδή και οι δυο περιπτώσεις συγχρόνως είναι δυνατές.

Στο παρακάτω βίντεο του Dane Wigington της GeoengineeringWatch.org μας εξηγεί τι συμβαίνει στη γη και γιατί και πώς οι τυφώνες δημιουργούνται με βάση μιας συγκεκριμένης ατζέντας.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 thoughts on “Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *