Τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ως το 2017

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, μια γυναίκα, η Aingeal Rose O’Grady, με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία -τα οποία περιέχουν όλη τη γνώση της ανθρώπινης εμπειρίας αλλά και την ιστορία του Σύμπαντος-, δήλωσε ότι θα υπάρξουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στην εξουσία και ένα νέο νόμισμα στο εγγύς μέλλον.

«Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι υπάρχει αυτή η νοημοσύνη που καταγράφει κάθε λεπτό, κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής», είπε.

Από κει και πέρα, κάθε άτομο έχει το δικό του «βιβλίο στην βιβλιοθήκη» των Ακασικών Αρχείων, κάτι σαν μια «βάση δεδομένων», όπου καταγράφονται όλες οι ζωές ενός ανθρώπου, οι επιδόσεις του, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ζωών, εξήγησε. Η O’Grady βλέπει τα αρχεία σαν πνεύμα της φύσης, αν και ορισμένοι έχουν πει ότι υπάρχουν «κρυστάλλινοι ολογραφικοί δίσκοι» που περιέχουν αυτές τις πληροφορίες.

Η «πτώση» της Γης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την «Πηγή» (δηλαδή τα αρχεία Ακασικά), αρχικά η Γη ήταν ένας παραδεισένιος πλανήτης, αλλά σημείωσε πτώση και «μεταφέρθηκε» σε πυκνότερους κραδασμούς. Πολλά από τα πρώτα πνευματικά όντα ήρθαν εδώ σε μια αποστολή να φέρουν τον πλανήτη και πάλι μπροστά, εκεί που όφειλε να βρίσκεται. Πολλοί από αυτούς έχουν μετενσαρκωθεί τώρα σε αυτή τη ζωή, ανέφερε. Ο παλιός κόσμος μας πεθαίνει καθώς μια νέα ενέργεια βρίσκεται ήδη σε διαδικασία και εκδηλώνεται στη Γη, αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από ένα είδος γενετικού σωλήνα προκειμένου να φτάσουμε στο οφειλόμενο επίπεδο. Αυτός ο «γενετικός σωλήνας» φέρνει πολλά εκκρεμή ζητήματα στην επιφάνεια, επισήμανε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν.

Τι προβλέπει η O’Grady

Νέες Ενέργειες στη Γη

Η O’Grady δήλωσε ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής νέων ενεργειών στη Γη οι οποίες πρόκειται να εκδηλωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι το 2023 (μπήκε το 2008), οπότε απομένουν λιγότερο από 10 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό;

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821). Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνουν επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως «καταστροφέας» και συνήθως καταστρέφει αυτό που είναι διεφθαρμένο και επιτρέπει αυτό που είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας αντικαθιστώντας τα αντικείμενα ελέγχου που μας έχουν κρατήσει σε οικονομική σκλαβιά για εκατοντάδες χρόνια.

Η «Πηγή» είπε η O’Grady: «Είναι σαν να μπαίνουμε σε ένα κανάλι γέννησης. Το φως που εισέρχεται τονώνει πολλά πράγματα που δεν έχουν επουλωθεί σε πολλούς ανθρώπους», προσθέτοντας ότι,»ο παλιός κόσμος πεθαίνει. Δεν πρόκειται να μείνει ο ίδιος, αλλάζει. Σε αυτή τη διαδικασία, πολλοί άνθρωποι θα εγκαταλείψουν. Δεν θα είναι σε θέση να χειριστούν την πίεση.»

Αλλαγή στη συνείδηση

«Η αλλαγή ήδη συμβαίνει σε πολλά επίπεδα. Στην βιολογία μας, των ζώων και στην ζωή των φυτών. Ακόμα και κάτω από τους ωκεανούς. Γίνεται ένας τεράστιος καθαρισμός τον οποίο οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται και αισθάνονται.»

Η O’Grady πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να βλέπει πως ολόκληρος ο πλανήτης δέχεται την ευλογία από εξωτερικές πηγές. «Λόγω αυτών των ευλογιών, υποστηρίζεται η ύπαρξή μας με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που νομίζουμε.»

Είναι σαν ο πλανήτης μας να παρακολουθείται και να προστατεύεται από τους γαλαξιακούς γείτονές μας.

Προετοιμασία

Η O’Grady πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για κάθε είδους αλλαγές του πλανήτη, να προμηθευτούν κατάλληλο νερό και ποσότητες, ιατρικά εφόδια και τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν αλλά, πρόσθεσε, ότι οδεύουμε προς κάτι που είναι «πραγματικά, πραγματικά υπέροχο».

Το κακό βρίσκεται στην έξοδο

«Η «Πηγή» μας είπε ότι το «κακό» απομακρύνετε. Είναι μια διαδικασία. Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί, όχι με όλα τα πράγματα που είναι σε πορεία αλλαγής. Υπάρχει τόση πολύ θαυματουργή ουσία γύρω μας… οι άνθρωποι ξυπνούν, αφυπνίζονται, δημιουργούν νέα πρότυπα που, πιστεύω, ότι θα πετύχουμε».

«Έχουμε μέχρι το 2017 ωσότου ολοκληρωθεί όλη αυτή την διαδικασία καθαρισμού με όλο αυτό το κακό να μας γυροφέρνει. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από την συνείδηση. Οι σκέψεις υλοποιούνται πάρα πολύ πιο γρήγορα, τώρα. »

Η κυβέρνηση δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα

«Πιστεύω ότι ο αγώνας με την κυβέρνηση (με τους σκοτεινούς που κυβερνούν) είναι του χεριού μας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα όσον αφορά την ατζέντα της να συνεχίσει να παίρνει όσο περισσότερα γίνεται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. Αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που πραγματικά πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τον εαυτό μας και να σταματήσουμε όλα αυτά τα συστήματα. »

Ένας νέος τρόπος ζωής – Νέο νόμισμα

Η O’Grady πιστεύει ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας τρόφιμα και ότι θα καταλήξουμε σε ένα νέο σύστημα χρημάτων που θα αντικαθιστά το τρέχον φαύλο νόμισμα. «Εγώ πραγματικά δεν βλέπω το τέλος του χρήματος, αλλά διαβλέπω μια αλλαγή στο ποιος θα το ελέγχει και στο τι θα γίνει με αυτό.»

Πολλοί επενδυτές εγκαταλείπουν τις μετοχές τους σε μαζικές ποσότητες. Έχει καταστεί προφανές ότι το σημερινό μη βιώσιμο διατεταγμένο νομισματικό σύστημα είναι έτοιμο να συναντήσει την αναπόφευκτη μοίρα του.

Η O’Grady δήλωσε, «Οι σκέψεις μας εκδηλώνονται με ταχύ ρυθμό τώρα και, σαφώς, θα πρέπει πραγματικά να επιλέξουμε την υψηλότερη και καλύτερη (σκέψη) σε όλες τις περιπτώσεις.»

Είμαστε σε μία αφυπνιστική διαδικασία. Στις σκέψεις σας συμπεριλάβετε την υγεία, την αφθονία και την ευημερία για όλους. diadrastika

diadrastika.com

diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “Τα ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ μας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ως το 2017

 1. Διομηδης says:

  φωτεινο αρθρο απο καποιον που μπορει να παρει πληροφοριες απο τα ακασικα αρχεια.Πραφματι εχει σχεδον σιπλασιαστει το φαινομενο Σουμαν.

 2. Captain Harlock says:

  Τι ακασικές ανοησίες-αρλούμπες είναι αυτές?!? Τι υπέρμπούρδες απατεωνίστικες ψυχανωμαλίες είναι αυτές?!? Ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΣΤΕΡΗΜΈΝΟΙ ΛΟΓΙΚΉΣ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, όσοι επικαλούνται τέτοια πράγματα, ανόητα και επικίνδυνα για όποιους πέσουν στην παγίδα τους ζητώντας λύσεις ή απαντήσεις.

  • Γιώργος Γλυφάδα says:

   Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους χαρακτηρισμούς οι οποίοι πρέπει να ισχύσουν και για πολλές ακόμα αναπόδεικτες θεωρίες, όπως η δημιουργία του ανθρώπου, ο Θεός Δημιουργός, η δημιουργία του σύμπαντος, η κούφια Γη, οι μαύρες τρύπες, τα παράλληλα σύμπαντα, ο Παράδεισος, το προπατορικό αμάρτημα, ο Σατανάς, η Κόλαση, οι φτερωτοί Άγγελοι, το άπειρο του Σύμπαντος, το Big Bang, οι σκουληκότρυπες και τόσες άλλες αναπόδεικτες θεωρίες!!

     • Διομηδης says:

      Ρε φιλε captain αφου δεν το κατεχεις το θεμα, γιατι το σχολιαζεις;Τα Ακασικα αρχεια αποδεικνυονται με μαθηματικες σχεσεις…Ειναι πανσυμπαντικες γνωσεις, που τις διαβαζουν σε αλλες διαστασεις…αστα να πανε καλυτερα.

  • Captain Harlock says:

   Φίλε Διομήδη συνσχολιαστή από λίγο εκατέρωθεν σχόλιο, Ακούς τι λές? διαβάζεις ότι γράφεις?
   Και με το συμπάθιο δηλαδή. Εύχομαι πράγματι Καλή Χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία και φώτιση.

 3. Chaoskampf says:

  Χωρις να λεω οτι συμφωνω η διαφωνω θεωρω οτι θα πρεπει επισης να ενημερωθειτε για το νεο και αναβαθμισμενο Υδροχοικο μοντελο του νεοελληνα που ειναι γνωστο ως ο Νεοελληνας 2.0 αλλα και ως ο Χουλκ. Ακολουθηστε τον συνδεσμο και διαβαστε τα σχολια μου και αγνοειστε για το δικο σας καλο και για την υγεια σας τις παρεμβολες απο το συλλογικο πνευμα του Αντιχριστου νεομαλακα που συντομα θα ειναι παρελθον: http://katohika.gr/stranger-voice/etoimastoun-oi-psixologoi-na-exoun-douleies-fountes/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *