15:05 - 31/07/2019

Αυστραλία: Αεροσκάφος προσέκρουσε σε κτίριο του αεροδρομίου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένα αεροσκάφος της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Cobham Aviation, με 60 επιβάτες, χτύπησε στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου κατά την τροχοδρόμηση για την απογείωσή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το περιστατικό επικράτησε πανικός, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός από το περιστατικό, και πως δεν επηρεάστηκαν οι υπόλοιπες πτήσεις του αεροδρομίου.

Το αεροσκάφος είχε προορισμό την πόλη του Laverton της Αυστραλίας.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*