13:30 - 30/12/2019

Αφήνω να τα πουν ΟΛΑ οι ΕΙΚΟΝΕΣ…

Γιατί φίλοι μου και ο πιο χαζός μπορεί να καταλάβει ότι ο εγκληματίας έχει εύκολη πρόσβαση στο παράνομο όπλο, δεν χρειάζεται νόμιμο για να παρανομήσει…

Δεν είναι τυχαίο πως όπου υπάρχουν πολίτες/οπλίτες (εκπαιδευμένοι και υπεύθυνοι και υπόλογοι για τα νόμιμα όπλα τους) το έγκλημα βρίσκεται στα πατώματα, ενώ τα ειδεχθή εγκλήματα είναι σχεδόν μηδενικά.

Δείτε λοιπόν στη σειρά των παρακάτω φωτογραφιών πως αποτράπηκε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες (1 νεκρό και 1 σοβαρά τραυματία) ένα νέο λουτρό αίματος!

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ….Κ ποια είναι αυτή η χώρα με το έγκλημα στα πατώματα κ τον πολίτη οπλίτη? Δεν περιμένεις καμμία 200αρια χρόνια ?

  2. Γιώργος Δέλφης 12/30/2019 @ 7:59 ΜΜ

    Για ποιά χώρα μιλάμε;;;;;;;;

  3. μονο που δεν ειναι πολιτησ αλλα σεκιουριτη στο βιντεο δειχνει να μπενουν και αλλοι μετα τουσ πυροβολισμοσ

  4. Χρηστος Λαμπρόπουλος 12/31/2019 @ 8:51 ΜΜ

    ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ? ΑΥΤΌ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh