19:45 - 04/12/2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ «ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΚΑΙ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 2016

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ «ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» ΚΑΙ «ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 2016

και φυσικά σε όλους τους υπάλληλους τρολάκιδες, που απ’ ότι φαίνεται στη συγκομιδή που ήδη έχει αρχίσει, δεν είχαν προλάβει να ετοιμαστούνε νοητικά, ψυχικά και πνευματικά.

Όταν πλέον στα συστημικά μέσα μαζικής αποχαύνωσης, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι εξουσίες είναι στημμένες (βλ. βίντεο), και απο κάτω απόσπασμα από βιβλίο (Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ) εδώ και 8 χρόνια περιγράφει με ακρίβεια αυτά που ήδη γίνοται από όλη την μαύρη κατάσταση που ελέγχει τις εξουσίες του πλανήτη, εσείς συνεχίζετε ακόμα να δείχνετε αδιαφορία για όλα αυτά.

Αυτοί οι πρώην «γραφικοί συνομοσιολόγοι» σας ενημερώνουν ότι η συγκομιδή έχει αρχίσει και θα είναι οδυνηρή και για όλη την ανθρωπότητα, αλλά και για όλη την γεωλογία/ μορφολογία της γης.
Όποιος άκουσε, άκουσε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

«Στο πέμπτο και τελευταίο δεδομένο αγαπητές πνευματοψυχές, θα κάνουμε μια εκτενη ανάλυση και προσπαθηστε να καταλάβετε -από όποιο εργασιακό χώρο και εάν προέρχεστε [γεωργοί, κτηνοτρόφοι, εργάτες, υπάλληλοι, επιχειρηματίες, κ.ά.]-τα περίεργα λογιστικά τερ­τίπια, τα οποία καταλήγουν σε αριθμούς και αναφέρομαι στα υποτιθέμενα λογιστικά νούμε­ρα, που πρέπει να έχουν οι χώρες που ανηκουν στην Ε.Ε. [Ευρωπαϊκή Ένωση].

Προτού κάνουμε την ανάλυση, θέλω να έχετε υπόψη σας. ότι αυτό που αποκαλώ σύστη­μα, δεν λειτουργεί ποτέ σημερα για το τώρα, το σύστημα για να έρθει το σημερα, το τώρα, πολ­λές δεκάδες η εκατοντάδες χρόνια πριν, έχει αποφασίσει, δρομολογησει το μέλλον μας. Φυ­σικά με τα γνωστά, εδώ και 3.5 χιλιάδες χρόνια, αποτελέσματα.

Τρανό παράδειγμα σημερα είναι αυτό που θα αναλύσουμε τώρα με την Ευρωπαϊκή» Ένωση. Σχεδόν σε όλα τα κράτη του πλανητη, έχει περάσει το μηνυμα στους πολίτες τους και στις κυβερνησεις τους, ότι αν δεν φροντίσουν να βρίσκονται μέσα σ’ έναν οργανισμό (βλ. Η.Π.Α. – Ε.Ε.) οι οικονομίες τους και κατ’ επέκταση η ευημερία των πολιτών θα είναι ανύ­παρκτη. Μάλιστα, σε πάρα πολλά τέτοια κράτη, τη στιγμη που δεν έχουν ούτε δρόμους -δεν μιλάμε φυσικά για έργα υποδομης- κάποιοιΑΟΡΑΤΟΙ, έχουν φροντίσει να εξοπλίζονται με σύγχρονα και ακριβά οπλικά συστηματα και έτσι, εκείνο το κράτος, να ΣΠΑΡΑΖΕΤΑΙ από εμφύλιο πολέ’μο. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ;

Έτσι λοιπόν, περνάει το μηνυμα ότι μόνο οι οργανισμοί που προαναφέραμε παρέχουν
ασφάλεια και ευημερία στους πολίτες Σημερα, το έτος 2009, μέσα στην Ε.Ε. έχουν εντα-
χθεί 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Από τη στιγμη που υπάρχει ένας τέτοιος ορ-
γανισμός, ο οποίος στην παρούσα φάση κατευθύνει τις ζωές περίπου 500 εκατομμυρίων αν-
θρώπων, θα έπρεπε όλοι εμείς, μέσα στα 500 εκατομμύρια ψυχές, να γνωρίζαμε ποιοι ησαν
εκείνοι, που πριν μερικές δεκάδες χρόνια είχαν σκεφθεί, για το ΚΑΛΟ μας, να δημιουργη-
σουν αυτην την κίνηση, αυτόν τον οργανισμό και ποιος ηταν ο βίος τους.

Φυσικά οι λεπτομερείς απαντησεις σε αυτά τα ερωτηματα θα ησαν πολύ σημαντικές για όλους μας, γιατί θα γνωρίζαμε εάν αυτοί που ηθελαν το καλό μας, ηταν όντως άνθρωποι που οι ζωές τους ηταν πλημμυρισμένες από αγάπη και καλοσύνη.
Πάμε τώρα, να αναλύσουμε τις ζωές των ανθρώπων, που τα κράτη τους είναι ενταγμέ­να σε αυτούς τους οργανισμούς και εν προκειμένω στην Ε.Ε.

Το σίγουρο είναι πλέον, ότι τα κράτη, δεν μπορούν ανεξάρτητα από μόνα τους, να πά­ρουν αποφάσεις για τους πολίτες τους, γιατί πλέον οι αποφάσεις δίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ από την Ε.Ε.

Συνέχεια δε, αυτές οι αποφάσεις σχεδόν ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Ε.Ε. τους οδηγούν ακόμη και υλικά, σε μαύρο μέλλον. Όλα τα κράτη, αλλά και όλοι οι πολίτες της Ε.Ε., έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η δε Ε.Ε., σαν να οδηγείται από κάτι [αόρατο], μιλάει συνέχεια για ελλείμματα, για ό­ρια ηλικίας στις συντάξεις, για λιτότητα…

Σε αυτό το σημείο, θα ηθελα να θέσω ένα ερώτημα προς τους αόρατους της Ε.Ε. Η Ε.Ε. δημιουργήθηκε για τους αριθμούς, οι για τους πολίτες;

ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ είναι έξυπνοι και κρύβονται επιτηδεια και οι πολίτες της Ε.Ε. μέσα από τις κατακτησεις των δημοκρατικών θεσμών, κάθε τέσσερα χρόνια αλλάζουν το ΜΑΝΩΛΙΟ, γιατί πιστεύουν ότι αυτός είναι ο φταίχτης. Εναλλάσσουν τα κόμματα εξουσίας και τα πρό­σωπα που υπηρετούν αυτά τα κόμματα, τη στιγμη που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα που να είναι έξω από την πολιτικη των αοράτων της Ε.Ε. Εδώ βέβαια, θέλω να θυμηθείτε πολύ κα­λά το κουτί της ΠΑΝΔΩΡΑΣ. Δηλαδη, η Ε.Ε. για να δελεάσει τα κράτη και τους πολίτες, τους προσέφερε παροχές, τους προσέφερε πακέτα χρημάτων, για να φτιάξουν τα κράτη δρόμους και έργα υποδομης…

Σκεφτείτε τώρα με ποιον τρόπο ζητείται απο την Ελλάδα, να εξαργυ-ρωθούν αυτά τα δώρα από το κουτί της ΠΑΝΔΩΡΑΣ.

Η λέξη Ελλάδα, Έλληνας, Ελληνίδα είναι ενωμένα στον τελευταίο κρίκο που ονομά­ζεται ελληνικη οικογένεια. Για να μεγαλώσουν τα παιδιά της ελληνικης οικογένειας χρειά­ζεται η ελληνίδα μητέρα και γι’ αυτό, μετά από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όλες οι κυ­βερνησεις στα εξηντα χρόνια και πλέον, είχαν θεσμοθετησει η Ελληνίδα μητέρα με ανηλικο παιδί, να μπορεί να βγει στη σύνταξη με κάποια συγκεκριμένα χρόνια εργασίας.

Όλοι οι Έλληνες ξέρουν τη σημασία της Ελληνίδας μητέρας και τον αγώνα της να διαπαιδαγώγησει και να μεγαλώσει τα παιδιά της.Ακόμα και αυτό, οι ιθύνοντες ΝΟΕΣ της Ε.Ε., απαιτούν να καταργηθεί. Ταυτόχρονα, κάθε κράτος είναι υποχρεωμένο να δεχθεί τους όρους της Ε.Ε. γι’ αυτές τις παροχές και ένας από τους όρους είναι τα κράτη να ιδιωτικοποιησουν τα πάντα.

Απαιτούν, ακόμα και δημόσιοι οργανισμοί υψίστης σημασίας και ασφάλειας (βλ. τηλε­πικοινωνίες και ενέργεια, Θ.Τ.Ε. -Δ.Ε.Η.),να δοθούν σε ιδιώτες. Με λίγα λόγια, καθένα α­νεξάρτητο κράτος με ελεύθερους πολίτες, βρέθηκε -από το κουτί της ΠΑΝΔΩΡΑΣ- υποχεί­ριο κάποιων που δεν έχουν όνομα και επώνυμο και δέχεται της άρρωστες βλέψεις τους…

Και τελειώνοντας αυτη την αναφορά μου, στουςΑΟΡΑΤΟΥΣ της Ε.Ε., θα ηθελα να α­παντηθεί το ερώτημα μου: Αυτη η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, πού βρίσκει τα λεφτά και δα­νείζει εκείνα τα κράτη που είναι υπάκουα; Μηπως έχει κάνει επενδύσεις σε άλλους πλανη­τες η σε άλλους Γαλαξίες και από κει έχει φέρει τα μετρητά; η μηπως έχει αυτοοριστεί η μο­ναδικη τράπεζα στον πλανητη, που μπορεί να πατάει το κουμπί του μηχανηματος που κόβει χρηματα και μετά το σύστημα να τα δίνει στα κράτη εκείνα και κατ’ επέκταση στους πολίτες εκείνους, που είναι υπάκουοι και εκτελούν πιστά αυτά που οι ΑΟΡΑΤΟΙ ονειρεύονται;

Βλέπουμε λοιπόν, ότι αυτό που αποκαλώ σύστημα και υποτίθεται φροντίζει μόνο για το καλό μας, τελικά άλλα επιβουλεύεται.

Αναφέρθηκα σ’ αυτά τα πέντε δεδομένα, επειδη είναι πολύ χαρακτηριστικά και επειδη σχεδόν όλοι οι ενηλικες τα γνωρίζουν, για να επισημάνω, ότι από εκει που μας δίνονται οι πλη­ροφορίες και οι οποίες ρυθμίζουν μέσα στη ζωη μας πολλά, μα πάρα πολλά πράγματα, μας δίνονται, όχι κατά λάθος, όχι επειδη πραγματικά θέλουν να μας ενημερώσουν, αλλά για να μας κατευθύνουν εκεί που -όπως και πιο πάνω έχω αναφέρει- θέλει το σύστημα.

Σημερα το έτος 2009 και τα τελευταία περίπου εκατό χρόνια, που ξεκίνησε η τεχνολο­γικη επανάσταση, όλες οι πληροφορίεςπου δίνονται στον κόσμο περνάνε μέσα από τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής εποικοινωνίας).

Σ’ αυτά, υπάγονται το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερί­δες, τα περιοδικά και τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και το ιντερνετ.

Εάν κάποιος θελησει να προβληθεί, σε οποιοδηποτε επίπεδο, ο μοναδικός δρόμος είναι μόνο αυτά τα μέσα. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους που θέλουν να δια­φημίσουν το προϊόν που εμπορεύονται η το προϊόν που παράγουν. Δυστυχώς για όλους τους ανθρώπους, μέσα από αυτά τα μέσα, απαραίτητα, θα περάσουν και αυτοί, οι οποίοι θα έχουν αύριο, μεθαύριο, τις τύχες της πόλης τους, της χώρας τους, του πλανητη ολόκληρου, είτε από τη μεριά του κυβερνητη, είτε από τη μεριά του οποιουδηποτε μέλους της κυβέρνησης.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια, μετά απ’ αυτό, ότι εάν κάποιος από όλους εσάς, που είναι άρι­στος σε κάποιο τομέα, όποιος και αν είναι αυτός ο τομέας (γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, πολιτισμός ή οπουδήποτε αλλού), θέλει να προσφέρει στον τόπο του τις γνώσεις του αυτές, ο μοναδικός τρόπος για να μαθευτεί, για να γίνει γνωστός στο λαό και να τα καταφέρει, είναι να περάσει μέσα απ’ αυτά τα μέσα.

Τα μέσα αυτά όμως, για να σε δεχτούν και να σε προ­βάλλουν -κυρίως για τα πολιτικά αξιώματα- πρέπει εσύ, σαν προσωπικότητα, να τους κάνεις και φυσικά να μπορείς να υπακούς, διότι εάν δεν έχεις αυτά τα δύο προσόντα, ότι άλλα προσόντα και να έχεις και να θέλεις πραγματικά να προσφέρεις στον τόπο σου, δεν σου δίνεται η δυνατότητα. Ακόμα και να πετύχεις σ’ αυτά τα πολιτικά αξιώματα, το σύστημα έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ωστε μετά από λίγα χρόνια να σε υποχρεώνει να αποσυρθείς.

Κοιτάξτε κάτι οξύμωρο που γίνεται στα υποτιθέμενα πολιτικά εξελιγμένα δημοκρατι­κά κράτη. Πάντα υπάρχουν δύο κόμματα εξουσίας και οι πολίτες είναι χωρισμένοι σ’ αυτά τα δύο κόμματα και συνέχεια βέβαια, το ένα κόμμα, κατηγορεί το άλλο και αντίστοιχα οι πο­λίτες κατηγορούν οι μεν, τους δε και βέβαια μέσα σ’ αυτό το μπέρδεμα, το σύστημα κάνει πο­λύ καλά τη δουλειά του.

Θα ηθελα να ρωτησω τους πολίτες που ανηκουν σε κάποιο πολιτικό κόμμα, ακόμα και αν ανηκουν σε διάφορετικές κοινωνικές τάξεις. Άραγε σ’ όλους αυτούς τους μεν και τους δε,υπάρχει κάποιος που δεν θέλει μέσα σ’ ένα κράτος, μέσα σε μια χώρα, να υπάρχει δικαιο­σύνη, αγάπη, προστασία φιλανθρωπια κ.ά. αρετές;

Επομένως, θα έπρεπε το σύστημα να μην σε αναγκάζει από άγνοιά σου να ταχθείς με το ένα η με το άλλο πολιτικό κόμμα για προσωπικό όφελος εκάστου.

Εννοείτε, ότι θα έπρεπε να σε είχαν εκπαιδεύσει, έτσι ώστε, πάντα να ψηφιζες τους ά­ριστους σε αρετές, οι οποίοι θα είχαν οδηγησει τις κοινωνίες, σε άριστα αποτελέσματα και ό­χι αυτούς, τους οποίους όλοι στιγματίζουμε. Παρά ταύτα, συνεχίζουμε όλοι και από τη δικιά μας μεριά να υπηρετούμε αυτό που ονομάζωσύστημα.

Εάν ρωτησουμε τους πολίτες -σε οποιαδηποτε κοινωνικη τάξη και αν ανηκουν- τι θα η­θελαν στη ζωη τους από υλικά αγαθά, η μεγαλύτερη πλειοψηφία απ’ αυτούς τους πολίτες θα απαντούσε ότι θέλει τροφη και στέγη…

Ενώ αυτά τα πολύ απλά θα μπορούσε να έχει φροντίσει και εξασφαλίσει το σύστημα, οι πολίτες υποφέρουν και αγωνιούν για αυτά τα στοιχειώδη.

Ο τρόπος που κινείται το σύστημα είναι ευφυης. Ενώ ουσιαστικά, ερχόμαστε στο φυ­σικό μας κόσμο, στην καλύτερη περίπτωση, για τριάντα με σαράντα καθαρού γηινου χρόνου, μας δημιουργούν -επικαλούμενοι τα τεράστια οικονομικά προβληματα- την ανασφάλεια και την αγωνία για αυτά τα στοιχείωδη και μας στέλνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε εντελώς λάθος δρόμους.

Στο απλό ερώτημα εάν υπάρχει καλό και κακό, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώ­πων θα απαντησει ναι, ότι υπάρχει.
Η δικη μου απάντηση είναι, καλό και κακό δεν υπάρχει,υπάρχει μόνο, γνώση και άγνοια. Όταν έχεις γνώση, είσαι υπέρμαχος του καλού επειδη, μέσα από τη γνώση, ξέρεις τα δεινά των κακών πράξεων. Αντίστοιχα, η άγνοια σε οδηγεί στο κακό,επειδη ακριβώς δεν έχεις γνώ­σεις των πράξεων που κάνεις και φυσικά ποια είναι η συμπαντικη ανταπόδοση αυτών των πράξεων. Αναφέρω ένα τελευταίο, σχετικά με το σύστημα, πώς μπορεί να ελίσσεται και να φροντίζει μερικές δεκαετίες πριν να έρθει το σημερα, πώς παρουσιάζει τα δηθεν νέα προ­βληματα και να συνεχίζει να έχει τους ανθρώπους σε αμάθεια… Έχει παρουσιαστεί το τε­λευταίο διάστημα, δηλαδη το έτος 2009 μ.Χ., ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που αποτελείται από επιστημονες, διανοούμενους και γενικά απο ανθρώπους που υποτίθεται είναι πνευματι­κά σε ανώτερο επίπεδο από τους υπόλοιπους, οι λεγόμενοι πεφωτισμένοι (ιλλουμινάτοι).

Σ’ αυτην την ομάδα ανθρώπων, έχουν αναφερφεί οι σημερινές άρχουσες τάξεις ότι έχουν σαν σκοπό να δώσουν στον κόσμο μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα ανατρέψει την ση­μερινη κατάσταση. Επομένως, αυτη η ομάδα ανθρώπων, είναι κίνδυνος για τη σημερινη αν­θρωπότητα. Λές και σημερα τα πάντα γίνονται σωστά, ότι υπάρχει αγάπη και ομόνοια στον κόσμο η ακόμα ότι έχει γνώση ο κόσμος για τα έσω, αυτά, που οι μεγάλοι δάσκαλοι, άγιοι, ι­δρυτές θρησκειών, έχουν διδάξει και ως εκ τούτου, για τη σημερινη άριστη κατάσταση του ανθρώπινου γένους, υπάρχει ενδεχόμενος κίνδυνος από την εμφάνιση των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…

Έτσι, συνέχεια, μ’ αυτό τον έντεχνο τρόπο, το σύστημα μεταλλάσσεται. Παρουσιάζεται με κάτι καινούργιο, μας μπερδεύει και έτσι αναγκαστικά οι άνθρωποι είναι υπέρμαχοι του πα­λιού η υπέρμαχοι του καινούργιου καθεστώτος (και συνέχεια οι άνθρωποι, πέφτουν στην πα­γίδα γιατί ουσιαστικά, μέχρι και σημερα όλα τα παλιά αλλά και όλα τα καινούργια καθεστώτα ηταν το ίδιο).

Και βέβαια, οι άνθρωποι, κυρίως λόγω της άγνοιας, φανατίζονται και οδηγούνται σε α­κρότητες και βαρβαρότητες όπως ηδη κάνουν εδώ και 3,5 χιλιάδες χρόνια.»

anthropotita

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε οι περισσότεροι είναι ότι αυτός ο πολεμος είναι θρησκευτικός. Είναι η προσπάθεια επικράτησης του αντίχριστου από τον σιωνισμό, Δεν ενδιαφέρονται για τα λεφτά γιατί απλά αυτοι τα τυπώνουν. Έχουν όσα θέλουν. Επιθυμούν όμως να αφαιρέσουν την κάθε σπιθαμή οικονομικής ευμάρειας από την τους πολίτες με σκοπό να τους επιβάλουν το χάραγμα, το τσιπάρισμα, τον απόλυτο έλεγχο του αντίχριστου.

  • Όταν κάποιος σε ελέγχει απόλυτα (αυτός είναι ο στόχος συμφωνώ), έχει σημασία αν είναι Αντίχριστος η Θεός;;;
   Για να καταλάβεις εσυ ότι ο πόλεμος δεν είναι θρησκευτικός αλλά πόλεμος ισχύος και απόλυτου ελέγχου τις ανθρωπότητας.

   • __Ακριβώς__ αυτό που είπες. —— Βλέπεις ότι ο «ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4 Δεκεμβρίου 2016 @ 20:42» έχει χαθεί μέσα στα νοήματα του κειμένου; —— Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω γιατί. – Άργος

    • Λάθος. Δεν έχει χαθεί σε κανένα νόημα κειμένου. Έχει καταλάβει την ουσία, αυτήν που δεν τολμούν να βάλουν στον νου αυτοί που δεν πιστεύουν στον Χριστό. Κάνουμε τους ψαγμένους ενώ έχουμε οι ίδιοι εγκλωβιστεί σε δευτερεύουσες και επουσιώδης καταστάσεις και ζητήματα. Προέχει η ψυχή και γι’αυτήν γίνεται η μάχη. Όλα τα άλλα είναι το περιτύλιγμα. Καλή μετάνοια σε όλους μας. Το χρειάζεται η ψυχή μας και σε δεύτερο στάδιο το έθνος μας.

    • ξυπνα χαμενε μπαρμπα 12/05/2016 @ Δεκέμβριος 5, 2016 3:41 μμ

     Και τότε γιατί όλοι εχθροί της ανθρωπότητας που βάλλεται αυτή τη στιγμη είναι αντίχριστοι; Γιατί ενώ το Ισλάμ είναι αυτό που κάνει όλες τις σφαγές και τα εγκλήματα κυνηγούν το χριστιανισμό; Γιατί ΟΛΟΙ οι μασόνοι που μας έχουν διαλύσει είναι αντίχριστοι; Ποιος έχει χαθεί ρε χαμένε μπαρμπααααααα;

   • Η «ανθρωπότητα» και ο έλεγχος αυτής σε αυτόν εδώ τον κόσμο αγαπητέ έχει ημερομηνία λήξης. Η ψυχή είναι αθάνατη. Αυτήν θέλει ο Διάβολος. Είναι ζηλόφθον και χαιρέκακος. Θέλει να πάρει μαζί του όσους πιο πολλούς μπορεί. Σε θέλει «ανυπότακτο» και «ελεύθερο» αρκεί να είσαι υποταγμένος σε αυτόν. Αρκεί να μην είσαι με τον Δημιουργό σου. Ας ξυπνάμε σιγά σιγά πριν είναι αργά.

 2. Το άρθρο είναι ανταπόκριση με σκοπό την αφύπνιση. Αυτό και μόνο δικαιώνει την ύπαρξή του. Πρωτο-δημοσιεύθηκε στο http://anthropotita.blogspot.gr/, to 2011. —- από την άλλη μεριά, έχει γραφεί από κοινό άνθρωπο που εκφράζει σκέψεις αγωνίας για την ανθρωπότητα και την Ελλάδα. Δεν έχει εξασκηθεί στην πένα ο συγγραφέας, δεν διάβασε τι έγραψε και τι νόημα βγάζει, δεν το «συμμάζεψε» να περιέχει νοήματα με συνέχεια, νοήματα σε ενότητες, με αποτέλεσμα μια ανοργανωσιά νοημάτων. Αν ξεκινήσεις να σκεφθείς απαντήσεις σε κάθε νόημα του άρθρου, δεν θα βγάλεις άκρη. Αν σκεφθείς να κάνεις σύνοψη, θα το βρεις αδύνατο. Θα είναι μια πολύ εκτενής περίληψη με νοήματα όχι συνδεδεμένα. – Αργος

 3. Το άρθρο έχει σκοπό και την αφύπνιση και την δικαίωση όσων έχουν κατηγορηθεί ως αιθεροβάμονες και συνομωσιολόγοι. Ωστόσο, Α) Αυτή η διεργασία που το άρθρο ονομάζει συγκομιδή, έχει αρχίσει στις μέρες μας από παλαιότερα, διακριτικά. Από το 1990 συγκεκριμένα, με πρώτη φουρνιά της συγκομιδής το κομμάτι της Ευρωπαϊκής χώρας που ενοποιήθηκε βίαια. Άφησε πίσω εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, κρατικές ρεμούλες με την άλλη πλευρά και υπόγειες άλλες μυστικών υπηρεσιών θαμμένες για πάντα, πήρε την αφρόκρεμα των ιδιοφυών, πανάθεμα την ώρα και την στιγμή που είδανε κάποια Α.Δωροθέα. Β) Αυτό το ερώτημα γιατί έγινε η Ευρ. Έν. είναι απαντημένο φανερά – πιο φανερά δεν γίνεται – από την δεκαετία του 1950 : για τους βιομήχανους και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, ω, ναι, απορείτε; Θυμάσθε το πρώτο όνομά της Ένωση Σίδηρου και Χάλυβα, ναι; Γ) Μία χρήση του σίδηρου είναι η κατασκευή όπλων. Οι Τούρκοι σήμερα έχουν σφαίρες made in EU, και από Ελληνικές μηχανές, για παράδειγμα. Γαλλικά τα χημικά που έλεγαν ότι έριξε ο Σαντάμ στους Κούρδους, αν κι άλλος τα έριξε. Αμερικανικά τα όπλα και τα αυτοκίνητα και τα πυρομαχικά του Ισλαμικού Χαλιφάτου Daesh. Αμερικανικά και Ρωσσικά όπλα και σφαίρες οι πειρατές της Σομαλία. Αμερικανικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ρωσσικά όπλα και πυρομαχικά οι έμποροι ναρκωτικών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Και πόσα άλλα! Παιχνίδι να γίνεται! Δ) «Το σίγουρο είναι πλέον, ότι τα κράτη, δεν μπορούν ανεξάρτητα από μόνα τους, να πάρουν αποφάσεις για τους πολίτες τους, γιατί πλέον οι αποφάσεις δίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ από την Ε.Ε.» μμμ, ναι λέω ευχάριστα και γελαστά μέχρι ξεκαρδίσματος διότι παραχωρείς ένα μ΄ρος από την ελευθερία σου ώστε να ισχυροποιηθεί το σύνολο, αρχή διατυπωμένη από τον Διαφωτισμό, μετά με το Κοινωνικό Συμβόλαιο, μην αναμασάμε δεδομένα κι αναπόφευκτα. Σημασία εδώ έχει ότι η ΕΕ καταχράται της ισχύος της ως κυβέρνηση. Γιατί όχι; Ποια κυβέρνηση δεν το κάνει; Τις πταίει; Μήπως τα ψηλά βουνά, μήπως τα ρυάκια, μήπως η Αγγέλω ‘π αρμέγει σαν άντρας; Ή ο ψηφοφόρος που τους βάζει σε θέσεις ευθύνης; Όχι; Αν πεις όχι, καλά να πάθεις. Ζω ανάμεσα σε ΑΝΤΙΝΟΕΣ λοιπόν που ορίζουν το μέλλον μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Γιατί κι η παραμικρή προσπάθεια να σκεφθείς, αναγνώστη, πόση ευθύνη φέρεις εσύ, κι αν φέρεις εσύ αποκλειστικά την ευθύνη για την κακοδιαχείριση των κοινών πραγμάτων, τι λέω εγώ, τι σου ζητώ να σκεφθείς, η παραμικρή ΥΠΟΨΙΑ ότι ίσως χρειασθεί να σκεφθείς καν, θέλει τρομερό διανοητικό κόπο. – Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα που διαβάζεις, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ομιλώ γενικά για να προκαλέσω το σκέπτεσθαι. Τα υπόλοιπα σημεία του άρθρου, θα δω όταν υπάρχει χρόνος. – Άργος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*