ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ

· Κατοχικά Νέα

Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ

Ο Τσόρτζ Σορος (George Soros) υπήρξε σφοδρός επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, καταγγέλλοντάς τον σε πρόσφατο συνέδριο στην Ελβετία ως έναν «εν δυνάμει δικτάτορα». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπεράνω από το να ασχολείται με το επιχειρείν με τα πεθερικά του νέου προέδρου των ΗΠΑ — λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έδωσε $250 εκατομμύρια σε πίστωσιν στους Jared Kushner και Joshua Kushner (Τζάρεντ Κούσνερ και Τζόσουα Κούσνερ) για μια καινούνια επιχείρηση ακίνητων περιουσιών των δύο αδελφών αυτών!

«Ο Σόρος έχει μια μακρά και παραγωγική σχέση με την οικογένεια Kushner,» δήλωσε μια ακατανόμαστη πηγή στο “Real Deal”, η οποία διέρρευσε την ιστορία, την Παρασκευή.

Οι αδελφοί άρχισαν την επιχείρηση πριν από δύο χρόνια, ως μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους οργανισμούς να επενδύσουν σε ευκαιρίες ακινήτων που βρίσκονται σε υψηλών τιμών αγορές, όπως η Νέα Υόρκη. Είναι ασαφές κατά πόσον ο Jared Kushner, τώρα ένας ανώτερος σύμβουλος στο Λευκό Οίκο, θα είναι πρόθυμος εις το να ξεπουλήσει τις μετοχές του στην επιχείρηση, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν συγκρούσεις συμφερόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τράμπ, ο πεθερός του Jared Kushner, δαιμονοποίησε τον Σόρος σε όλη την εκστρατεία, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πλούσιο γυρολόγο που ασκεί μεγάλη επιρροή σε τόνους που έκαναν πολλούς να σκεφτούν για το εάν ο κ Τράμπ είναι «αντισημίτης» ή όχι. Ορκίστηκε για «αποστραγγίσει τον βάλτον» της ελίτ της Ουάσιγκτον, DC, μειώνοντας ή καταργώντας την παγκόσμια δύναμη του Σόρος και των όμοιών του.

Πηγή: http://forward.com/fast-forward/361591/soros-rips-would-be-dictator-trump-lends-money-to-his-in-laws-the-kushners/

greeknewsondemand.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο απόστρατος Αμερικανός υποστράτηγος William Neil McCaslandFEATURED

Ο στρατηγός που γνώριζε τα «μαύρα» προγράμματα και εξαφανίστηκε – Η ανεξήγητη υπόθεση του William Neil McCasland

Σκηνή από την ΑιθιοπίαFEATURED

Αιθιοπία προς ΟΗΕ: «Ενεργούμε σε αυτοάμυνα» – Νέα ένταση με την Ερυθραία

Κτίριο στη Χάγη που συμβολίζει τη διεθνή δικαιοσύνηFEATURED

ΗΠΑ εναντίον ICC: Κυρώσεις λίγες ώρες μετά το Νόμπελ Ειρήνης σε πρώην δικαστή του Δικαστηρίου

Μία απάντηση στο “Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ”

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ>> ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ((ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ)).-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *