19:21 - 20/04/2021

Αδερενοχρώμιο- ΚΑΙ για αυτό μας προιδεασαν

Σας έχω πει (χρόνια τώρα) ότι ειναι απαράβατος άγραφος νόμος τους, να μας προϊδεάζουν για τα αίσχη τους και τις φρίκες στις οποίες μας υποβάλλουν.

Κι αυτό, γιατί πιστεύουν πως αφού μας προϊδέασαν

το κάρμα τους είναι καθαρό και δε φταινε αυτοι αν εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.

Μεγάλο εργαλείο τους σ’αυτούς τους προϊδεασμούς ειναι φυσικά ο κινηματογράφος αλλα και τα κινουμενα σχέδια.

Την προϊδέαση για το αδρενοχρώμιο την ανέθεσαν στο καλοπαιδο τον Τζόνι Ντεπ, το 1998 μεσα από την ταινια Fear and Loathing in Las Vegas

Βρήκα αποσπασμα της ταινιας λιγων δευτερολέπτων και το τίτλισα.. οριστε

https://www.bitchute.com/channel/vasoula2908a/

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Παναγιώτης Πολίτης 04/21/2021 @ 1:15 ΠΜ

    έτσι κάνει ο σατανάς. διαφημίζει και επαίρεται για όλα τα αντιέργα που θα κάνει.

  2. Η σκηνή με το αδρενοχρώμιο ειναι συνολικά 5 λεπτα!!!
    Πάιρνει αρκετές δόσεις και μιλάνε για υπόφυση και αδένες
    απο ζωντανό άνθρωπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh