ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

13χρονος πέθανε μετά το εμβόλιο! «Παγώστε» τώρα τους εμβολιασμούς λένε γιατροί, παγκόσμια ανησυχία

· Γιώργος Μαριόλης

Νέα παγκόσμια «βόμβα»!

Την ώρα που στην Ελλάδα, με αφορμή την… ινδική μετάλλαξη, οι «ειδικοί» λένε σε όλο και περισσότερους να εμβολιαστούν, μια ομάδα γιατρών, συμπεριλαμβανομένων καρδιολόγων, στην Σιγκαπούρη, προέτρεψε την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του έθνους για τον εμβολιασμό COVID-19 να σταματήσει την χορήγηση εμβολίων για περίπου 200.000 μαθητές, μετά το θάνατο ενός 13χρονου στις ΗΠΑ μετά από εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο India Express και στο Russia Today, σε μια ανοιχτή επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε στο Facebook το Σάββατο από τον καρδιολόγο Dr Kho Kwang Po, προς τον πρόεδρο της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Καθηγητή Benjamin Ong, οι γιατροί δήλωσαν ότι η χορήγηση εμβολίων πρέπει να «παγώσει» έως ότου το CDC και άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εξετάσουν το περιστατικό.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Πέμπτη ότι ένα αγόρι από την κομητεία Saginaw στο Μίσιγκαν πέθανε, τρεις ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID-19, από καρδιακή ανεπάρκεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι σαφές ποιο εμβόλιο είχε λάβει, ωστόσο η ανησυχία είναι διάχυτη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Kwang Po Kho
on Friday

URGENT OPEN LETTER

To Chairman, Expert Committee on COVID-19 Vaccination / CC: Minister of Health

Dear Professor Benjamin Ong, … See More

Πριν από τέσσερις μέρες, ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας ανακοίνωσαν πως ερευνούν εάν ένα εμβόλιο COVID-19 προκάλεσε τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού στο Saginaw του Μίσιγκαν την περασμένη εβδομάδα.

Το αγόρι πέθανε στις 17 Ιουνίου, δηλαδή τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας της περιοχής.

Το υπουργείο Υγείας δεν διευκρίνισε εάν το αγόρι έλαβε το εμβόλιο Pfizer ή Moderna και αν είχε υποκείμενες καταστάσεις υγείας.
el.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία ψυγείων λιανικής, όχι από κατάστημα που δέχθηκε επίθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΚΕΡ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΨΥΓΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: Πάνω από 100 καταστήματα στο νέο κύμα επιθέσεων

Ενδεικτική φωτογραφία καταστροφών, όχι από τα σημερινά πλήγματα στη ΓάζαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί – Ισραήλ και Χαμάς αλληλοκατηγορούνται

Ενδεικτική φωτογραφία μικρού αεροσκάφους, όχι από τη συντριβή στο Σαν ΧοσέΔΙΕΘΝΗ

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Τα αυθεντικά βίντεο της συντριβής και τα τρία κρίσιμα λεπτά της πτήσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *