11/9 2001 -11/9 /2017 Ο ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ(Βίντεο)9/11 September 2017

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ησ. 29,6       από τον Κυριον των δυνάμεων. Διότι ο Κυριος θα επισκεφθή τους εχθρούς σου με βροντήν και σεισμόν και φωνήν μεγάλην. Θα υμοιαζη η επίσκεψις του με ορμητικήν καταιγίδα, με φλόγα πυρός, η οτοία θα κατατρώγη τα πάντα.

Κατά διαβολική σύμπτωση ( για πολλούς τίποτα δεν είναι σύμπτωση)  ο μεγάλος τυφώνας που εισβάλει στην Αμερική προκαλώντας πανικό και με πολλούς θανάτους έρχεται ακριβώς στην επέτειο των Διδύμων Πύργων της νέας Υόρκης  που προκάλεσαν τον θάνατο σε 100άδες πολίτες.  Τότε πολλοί είχαν παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχειά ότι όλα ήταν προσχεδιαζόμενα  και ότι ήταν μια επιχείρηση των Ιλλουμινάτι για να προκαλέσει την αρχή αλλεπαλλήλων πολεμικών συγκρούσεων σπέρνοντας την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο.

Τώρα πάλι σήμερα  με αυτούς τους τυφώνες συμβαίνουν πολύ ’’περίεργα ’’ πράγματα. Υπάρχουν στοιχεία  από ειδικούς επιστήμονες που αποφαίνονται ότι αυτοί οι τυφώνες (ένα φαινόμενο τελείως άγνωστο  πριν από δεκαετίες σε τόσο καταστρεπτική μορφή) αποφαίνονται ότι είναι δημιουργήματα του γνωστού διεθνώς ως HARPP.Οι τυφώνες αυτοί συνοδεύονται  από περίεργες και ανεξήγητες λάμψεις, η σφοδρότητα τους είναι μοναδική και το πιο σημαντικό, έχουν προκαλέσει και άλλη μια φορά τον τρόμο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Στο παρακάτω βίντεο  ένας καθηγητής ομολογεί ακριβώς  ότι αυτοί οι τυφώνες είναι τεχνητά δημιουργήματα. Ομολογία υπάρχει και από το ίδιο το NATO.

Το πόσο ήταν προσχεδιαζόμενα όλα αυτά  για αυτές τις φονικές φυσικές καταστροφές  φαίνεται και από τα περίφημα FEMA CAMPS δηλαδή από επιλεγμένα σημεία όπου θα στοιβιάζουν τον τρομαγμένο κόσμο.

Ένα άλλο περίεργο γεγονός που συνέβη είναι ότι ο ερυθρός Σταύρος  εμπρός στον επερχόμενο τυφώνα, πήγαινε στις εκκλησιές και έκλεβαν τα πακέτα βοηθείας που είχαν συγκεντρώσει για τους αδύνατους  οικονομικά.

Η φύση έχει οργιστεί με τον άνθρωπο και έτσι παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία για αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτήν την οργή της φύσεως να μας παρουσιάσουν το μεγάλο σωτήρα από αυτήν την οργή που θα φέρει υποτίθεται την ειρήνη  και θα διώξει τον τρόμο από τους ανθρώπους, δηλαδή τον Αντίχριστο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

5 thoughts on “11/9 2001 -11/9 /2017 Ο ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ(Βίντεο)9/11 September 2017

 1. Ανώνυμος says:

  Η Ο ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΠΛΕΟΝ, Η Ο ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΒΑΡΔΑΚΙΖΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΞΕΙΑ ΒΑΡΔΑΚΙΤΙΔΑ

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΕΦ ΤΟΝ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ,

  ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΣΑΙΑΣ? ΦΤΑΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ? Η Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ HAARP……???????? H O ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ???

  ΔΙΑΛΙΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

 3. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Κύριε Χειλαδάκη, η Φύση δεν οργίζεται απλώς η Φύση αποκαθίσταται όταν «βιάζεται» από τον άνθρωπο. Παράδειγμα όταν οι πλεονέκτες άνθρωποι στα πλαίσια της πέραν κάθε ορίου εκμετάλλευσης καίνε τα δάση και φράζουν τους χείμαρρους τότε θα προκληθούν αλλαγές που θα προκαλέσουν άρση των εμποδίων και επαναφορά των χειμάρρων των δασών και των οικοσυστημάτων … Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε παρέμβαση των ανθρώπων … βλέπε ατομικές και πυρηνικές δοκιμές, σεισμικές έρευνες και άντλησης πετρελαίου έλεγχος καιρού κτλ κτλ που αποκαθίστανται με σεισμούς, κατολισθήσεις, τσουνάμι κτλ κτλ Αυτά προς το παρόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *