100 παιδιά εγκατάλειψαν το σχολείο καθώς οι γιγαντιαίες ρωγμές εμφανίστηκαν στο έδαφος, στην Ιρλανδία

Περίπου 100 παιδιά απομακρύνθηκαν από τις αίθουσες διδασκαλίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, όταν άνοιξε μια τεράστια τρύπα στο Εθνικό Σχολείο του Drumgossatt, κοντά στο Carrickmacross, στο Monaghan της Ιρλανδίας.

Η κατάρρευση ενός απολιθωμένου ορυχείου γύψου στην περιοχή αναφέρθηκε σαν η αιτία της καθίζησης.

Ενώ το σχολείο έκλεισε αμέσως, και κάλεσε τους γονείς να συλλέξουν τα παιδιά τους, δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Η Αρχή Υγείας και Ασφάλειας δήλωσε ότι θα παρακολουθήσει το περιστατικό με τον ιδιοκτήτη του ορυχείου: « Γνωρίζουμε ότι έχει καταρρεύσει ένα παλιό τμήμα του ορυχείου γύψου στην περιοχή (που δεν χρησιμοποιείται πλέον). Δεν έχουμε επίγνωση των τραυματισμών ως αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε με την εταιρεία όπως αρμόζει » , δήλωσε η HSA.

Αυτό ήταν πολύ κοντά! Αυτά τα παιδιά ήταν πραγματικά τυχερά!

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko

Loading...

2 thoughts on “100 παιδιά εγκατάλειψαν το σχολείο καθώς οι γιγαντιαίες ρωγμές εμφανίστηκαν στο έδαφος, στην Ιρλανδία

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    Ρε τι απολιτιστοι βλάχοι είναι αυτοί; κοίτα σχολείο πεντακάθαρο κατασπρο χωρίς γκράφιτι τα χωράφια γύρο του πεντακάθαρα ρε τι βλαχαδερα ειναι αυτά ρε ελάτε Ελλάδα να δείτε πολιτισμό να δείτε τα σχολεία γεμάτα γκράφιτι εκτρώματα τα προαύλια γεμάτα από σύριγγες προφυλακτικά σερβιέτες και ότι άλλο θες αντε παλιό βλάχοι

    • LUPUS IMMORTALIS says:

      Οι βλάχοι όπως λες σαφώς και δεν είναι καλύτεροι από τους εδώ ευρωπ(έ)ους. Αν παριστάνουν τους πολιτισμένους είναι γιατί έφτασαν σε αυτό το επίπεδο αρχικά με συνεχή πειθαναγκασμό και μετέπειτα με συνεχή έλεγχο. Όστις παραβατεί χαρατσώνεται αγρίως(η βιομηχανία παραγωγής χρήματος καλά κρατεί) και αυτό εξηγεί την συμπεριφορά τους όταν έρχονται εδώ και ξεσαλώνουν γενικώς γνωρίζοντας ότι εδώ ουδείς ελέγχει ποιον. Μη βλέπεις την βιτρίνα. Στις μπυραρίες τους να κάθεσαι με την πλάτη στον τοίχο γιατί οι φασαρίες ξεσπούν αναίτια και απότομα με άφθονο μπουνίδι και μαχαιρώματα.Γκράφιτι,σκόρπιες καπότες και σύριγγες υπάρχουν παντού στις πόλεις τους,μη γελιέσαι. Όχι ότι εμείς εδώ δεν τόχουμε παραχέσει,αντιθέτως, αλλά προσωπικά έζησα τον ευρωπαικό βορά και σιχάθηκα τους πολιτισμένους βαρβάρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *