in

1.1.1  Για να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο αίμα ….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

1.10.2017 Ινδίες: Εθνική Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Η Εθνική Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας γιορτάζεται στις Ινδίες κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου,  ως υπενθύμιση της ανάγκης και της σημασίας του αίματος στη ζωή ενός ατόμου. Καθιερώθηκε ως εορτή την 1η Οκτωβρίου του 1975,  μέσω του ινδικού οργανισμού μετάγγισης αίματος και ανοσοθεραπείας.

2 ημέρες πριν, στις 28 Σεπτεμβρίου 2017,  το Facebook ανακοίνωσε πως δημιούργησε ένα νέο χαρακτηριστικό, προκειμένου να βοηθήσει τους δωρητές αίματος και τους ανθρώπους που χρειάζονται αίμα στην Ινδία να έρθουν σε επαφή.

Αρχής γενομένης από την 1.10.2017, το Facebook προτρέπει τους χρήστες να εγγραφούν ως αιμοδότες, βλέποντας την προτροπή στα χρονολόγιά τους.  Όσοι το επιθυμούν, επισημαίνονται ως δωρητές στα προφίλ τους και να το μοιραστούν με φίλους. Η εφαρμογή επιτρέψει σε άτομα ή οργανισμούς που αναζητούν αίμα να δημιουργούν posts, τα οποία  μπορεί να στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές και έτσι θα προωθείται μια ειδοποίηση στους δωρητές που είναι πιο κοντά σε αυτόν που αναζητά αίμα. Όταν οι δωρητές αποδέχονται το αίτημα, οι οργανώσεις θα μπορούν να τους προσεγγίσουν ιδιωτικά μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή μέσω των πλατφορμών Messenger και WhatsApp του Facebook.

Ας σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που το facebook προβαίνει σε τέτοιου είδους εγχείρημα.

Μέχρι εδώ τα πάντα φαίνονται φιλάνθρωπα. Φαίνονται. Δυστυχώς όμως δεν είναι.

2.10.2017 Καθώς ο ήλιος ανέτειλε στη Νεβάδα, την επομένη της σφαγής στο φεστιβάλ της Συγκομιδής του Λας Βέγκας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν ήδη σχηματίσει μεγάλες ουρές στα κέντρα αιμοληψίας, προκειμένου να δωρίσουν αίμα, για τους τραυματίες.

Η συγκέντρωση των εθελοντών ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η αναμονή έφτανε σε αρκετές περιπτώσεις τις 7 με 8 ώρες. Σε αρκετά κέντρα ανακοινώθηκε πως οι ανάγκες καλύφθηκαν, ενώ σε άλλα χρειάστηκε να προγραμματιστούν ραντεβού σε κατοπινές ημερομηνίες.

Τελετή Ασούρα – ο «Θρήνος του Μουχαράμ»

Η λέξη Ασούρα κυριολεκτικά σημαίνει «δέκατη ημέρα». Κατά ορισμένους ισλαμιστές λόγιους, υποδηλώνει τη δέκατη πιο σημαντική ημέρα κατά την οποία ο Θεός ευλόγησε τους Μουσουλμάνους.  Για τους σιίτες μουσουλμάνους η Ασούρα αποτελεί την πιο σημαντική εορτή. Είναι ημέρα θρήνου και αναπαράστασης του θανάτου του μάρτυρά τους, ιμάμη Χουσεΐν και εγγονού του προφήτη Μωάμεθ.

Ουσιαστικά ο θάνατος του Χουσεΐν από φανατικούς μουσουλμάνους, στην πόλη Κερμπάλα, του σημερινού Ιράκ, εδραίωσε τη διαίρεση των μουσουλμάνων σε σουνίτες και σιίτες.

Η Ασούρα, γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο – όπου υπάρχουν σιίτες –  από  το Ιράν, το Ιράκ, την Ινδία, τον Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Πακιστάν, έως τη Νιγηρία, το Σουδάν, την Τανζανία, αλλά και τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Ρωσία και την ΕΕ.

Εδώ στην Ελλάδα, η τελετή Ασούρα πραγματοποιείται από το 1978, προφανώς στο εσωτερικό των χώρων λατρείας, αλλά το 2014 – για όσους θυμούνται –  έγινε ανοιχτά στους δρόμους του Πειραιά.

Κάθε χρόνο λοιπόν, τη 10η μέρα του 1ου μήνα του ισλαμικού ημερολογίου –  Μουχαράμ, χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια μικρά παιδιά και άνδρες σιίτες σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουν σε μία βίαιη τελετή όπου αναπαριστούν το μαρτύριο του Χουσεΐν.

Η τελετή περιλαμβάνει  μαστιγώματα και κοψίματα με αλυσίδες και λεπίδες. Οι πιστοί αυτοτραυματίζονται, επιχειρώντας να βιώσουν τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Προφήτη, ξεφεύγοντας συχνά σε ένταση και υπερβάλλοντας στα χτυπήματα, όπου αναγκαστικά κάποιοι παρεμβαίνουν προκειμένου να τους ηρεμήσουν και να τους πείσουν να σταματήσουν.

Σε περιοχές όπως η πόλη Κερμπάλα του Ιράκ, για παράδειγμα, η τελετή είναι ακόμα πιο άγρια. Ο Χουσεΐν αποκεφαλίστηκε και το πτώμα του ακρωτηριάστηκε… οπότε οι σιίτες που λαμβάνουν μέρος στο τελετουργικό, «αιμορραγούν». Προσφέρουν το αίμα τους.

Φέτος η Ασούρα – η 10η μέρα του 1ου μήνα Μουχαράμ, αντιστοιχούσε με την 1.10.2017.

1.1.1(2+1+7)

Την Ημέρα της Εθνικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ινδιών. Την ημέρα που το Facebook ξεκίνησε να προτρέπει τους χρήστες να εγγραφούν ως αιμοδότες. Τη μέρα της Συγκομιδής 58 ψυχών και του αίματος που έχυσαν άλλοι 546 τραυματισμένοι άνθρωποι. Ημέρα ακολουθούμενη από την «εθελοντική προσφορά αίματος» εκατοντάδων ανθρώπων στα κέντρα αιμοδοσίας της Νεβάδα.

Όντας η ίδια εθελόντρια, θεωρώ την αιμοδοσία ως καθήκον προς το συνάνθρωπο. Θεωρώ πως είναι η ελάχιστη δυνατή προσωπική προσφορά προκειμένου να σωθεί έστω και μία ζωή.  Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τη θρησκεία και τη πίστη των άλλων, αλλά όσο και αν προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλη, δεν μπορώ να κατανοήσω την χρησιμότητα συγκεκριμένων πρακτικών. Αυτό όμως που αποστρέφομαι ιδιαίτερα και πάνω από όλα, είναι η καπηλεία αυτής καθεαυτής της πίστης, της ευσέβειας, της ανιδιοτελούς προσφοράς και η διαστρέβλωση οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ανθρώπινο από τα σκοτεινά ιερατεία πάντα εν αγνοία των απλών ανθρώπων.

Τα παραπάνω γεγονότα που αναφέρω, η χρονική συγκυρία, ακόμα και η ίδια η ημερομηνία, δεν είναι τυχαία.

Η εποχή που βιώνουμε έχει να κάνει με τον συμβολικό Ήλιο των πεφωτισμένων/σατανιστών. Έχω σχολιάσει σχετικά με το εβραϊκό έτος 5778,  την πυραμίδα του «φτερωτού φιδιού» στο Μεξικό και το επερχόμενο κελτικό Σόουιν (γνωστό σε όλους τους δυτικούς ως Halloween)  και το αντίστοιχο μεξικανικό Día de Muertos.

Ίσως κάποιοι διάβασαν πριν από μόλις λίγες μέρες, την είδηση της αρχαιολογικής ανακάλυψης του «χαμένου ναού» του Ραμσή Β’ στην Γκίζα, όπου ανακοινώθηκε πως είναι η πρώτη απόδειξη οτι ο Φαραώ λάτρευε το θεό του ήλιου Ρά.  Αγωνίζονται να αναδείξουν τον ήλιο τους, την ίδια ώρα που προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν την κάθε Αμφίπολη θαμμένη. Ίσως κάποιοι διάβασαν για το Βαβυλωνιακό Πινακίδιο Plimpton322 όπου ουσιαστικά «ακυρώνουν» τους Αρχαίους Έλληνες και προσπαθούν να εγείρουν το 4ο βασίλειο του Σιδήρου.

Η ζωή είναι στο αίμα και αυτό είναι που ραντίζεται πάνω στα κέρατα του θυσιαστηρίου ή χύνεται πάνω σε έναν πέτρινο βωμό. Η Σφαγή «θυσία» είναι μία πρακτική που ακολουθείται και παραμένει ενεργή σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Το ρητό των Αράβων “το αίμα έτρεξε, ο κίνδυνος πέρασε” εκφράζει την κεντρική ιδέα κάθε θυσίας: η θυσία καθησυχάζει τα κακά πνεύματα και απομακρύνει τις τιμωρίες που διαφορετικά θα έπεφταν επάνω στους ανθρώπους.

Αρχαίες παγανιστικές τελετές αναβιώνουν βαπτίζοντάς τις new age. Πώς είναι δυνατόν να αποκαλείς νέα εποχή κάτι που προσπαθείς να αναβιώσεις στην συλλογική παγκόσμια συνείδηση;  Δεν πρόκειται για κάτι νέο, αλλά για κάτι παλαιό και σκοτεινό που του δόθηκε διαφορετικό όνομα απλά για να παραπλανήσει.

Γιατί το Facebook επέλεξε την 1η Οκτωβρίου για να επιτελέσει «κοινωνικό έργο» και όχι  τη 14η Ιουνίου όπως έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη;  Η απάντηση δεν είναι περίπλοκη.

Εάν δεν μείνουμε στην επιφάνεια των γεγονότων, η Συγκομιδή στο Route 91 του Λας Βέγκας – την πόλη της αμαρτίας, εξυπηρετεί μία πολιτική ατζέντα που αφορά το βαθύ κράτος των ΗΠΑ.

Εάν κοιτάξουμε όμως ευρύτερα και δεν  επικεντρωθούμε μόνο στον συγκεκριμένο τόπο, βλέπουμε πως σε μία συγκεκριμένη ημέρα, σε παγκόσμιο επίπεδο, στήθηκε μία μαζική συλλογή ενέργειας με το υποσυνείδητο θα έλεγα μήνυμα «δώσε το αίμα σου».

Το αίμα, που για τους σατανιστές έχει μαγικές δυνάμεις και αποτελεί τη μοναδική τροφή για τις σκοτεινές οντότητες τις οποίες οι ίδιοι επικαλούνται.

Για μένα προσωπικά,  ο Ιησούς Χριστός ΕΙΝΑΙ το Ύδωρ και το Αίμα. Η Θυσία του αποτελεί το «Λύτρο σε αντάλλαγμα για τους Πολλούς». Σε Εκείνον ανατρέχω και σε Εκείνον προσεύχομαι, για βοήθεια και προστασία, πνευματική και σωματική.

Για εκείνους όμως, τα πάντα έχουν να κάνουν με το αίμα του μέλλοντος – τα παιδιά μας –  και την ακόρεστη λαγνεία για εξουσία που υποτίθεται πως θα αποκτήσουν και θα διατηρήσουν με κάθε κόστος.

Προσπαθούν να γαλουχήσουν τη νέα γενιά. Προσπαθούν να μπουν στις οικίες μας με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχει καλό και κακό αίμα όπως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί αριθμοί. Οι άνθρωποι προσδίδουν το πρόσημο.

“παιδεία” = 111 (80+1+10+4+5+10+1)

“οικία” = 111 (70+10+20+10+1)

Προσοχή στα παιδιά μας, προσοχή στους γύρω μας.  Η προσευχή και η Θεία κοινωνία είναι η θωράκισή μας και μέσω των ανθρώπων που θωρακίζονται, θωρακίζονται και πολλοί άλλοι συνάνθρωποι μας.

Και μία δική μου τελευταία παρατήρηση ως προς το αστρολογικό γεγονός της 23ης Σεπτεμβρίου 2017. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κεφάλαιο ΙΒ στ.1-2  της Αποκαλύψεως.   Αλλά κανείς δεν αναφέρθηκε στους στ.7- 12 του ίδιου κεφαλαίου.

Γρηγορείτε

Report

What do you think?

Written by filarianna1

«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Comments

Leave a Reply
  1. Μαγικές ιεροτελεστίες με το αίμα πάντα γίνονταν(οχι απο τους Ελληνες, ποτέ στην ιστορία μας). Αυτοί που διψούν για δύναμη(οι ίδιοι που ακούν Ελλάς και τους γυρίζουν τα άντερα…), τελούν τις ιεροτελεστίες αίματος-απο παιδιά/βρέφοι/παρθένες είναι το καλύτερο- οι οποίες είναι το κλειδί για την υπέρβαση της ιερής παρόρμησης της αντικειμενικής ηθικής συνείδησης, η απουσία της οποίας τους και τις δαιμονοποιεί και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για απόκτηση δύναμης αφού το τελικό εμπόδιο έχει ξεπεραστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οι άμυνες μπηκαν σε λειτουργία..Ηφαιστειο Στρομπολι Ιταλια ..

…ἤτοι μὲν πρώτιστα Χάος γένετ᾽·..