Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:20 - 14/11/2014

Το λόμπι των παιδόφιλων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


Πώς θα αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο

Χρήσιμες συμβουλές, τόσο προς τους γονείς όσο και προς τα παιδιά, για την προφύλαξη και προστασία τους από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης.

Οι συμβουλές για την αναγνώριση των παιδοφίλων αποτελούν ενδείξεις αλλά όχι απαραίτητα και αποδείξεις ότι κάποιος είναι παιδόφιλος. Σε συνδυασμό, ωστόσο, με οποιαδήποτε «περίεργη» συμπεριφορά, θα πρέπει να κινήσει υποψίες.

Τι είναι η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου;

Σεξουαλική κακοποίηση είναι οποιουδήποτε τύπου επαφή ενός ενήλικου (παιδόφιλος) με ένα παιδί με στόχο τη σεξουαλική ικανοποίηση του ενηλίκου, ο οποίος έχει πάντα την αποκλειστική ευθύνη μιας τέτοιας πράξης.

Ο παιδόφιλος, στα γενικά του χαρακτηριστικά, είναι συνήθως άντρας, άνω των 30 ετών, με λίγους φίλους της ηλικίας του και συχνάζει σε χώρους με παιδιά όπως παιδικές χαρές, internet καφέ, αθλητικά κέντρα κ.α. Συχνά μάλιστα εργάζεται με παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άτομο «υπεράνω πάσης υποψίας».
Διαβάστε ολόκληρο το ανατρεπτικό άρθρο εδώ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/15/2014 @ 9:59 ΠΜ

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι…Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

  2. Ανώνυμος 11/15/2014 @ 10:02 ΠΜ

    ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ..[ ΟΠΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ=ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ]…

    ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ…ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ… ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ [ ΕΒΡΑΙΩΝ ] ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ..

    ΤΑΛΜΟΥΔ…ΟΙ '' ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ '' ΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ…ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ…ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ…

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ [ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ] ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ…ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΖΩΩΝ…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ…ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΑ…ΑΘΩΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΦΙΔΙΩΝ [ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ]…ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ…ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΩΝ…

    ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΙΑ [ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ]…ΠΟΡΝΕΙΑ… ΜΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ…ΖΩΟΦΙΛΙΑ… ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΗ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ …ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ…ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…ΒΙΑΣΜΟΣ…ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ…ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ …ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ …ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑΣ…ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ …ΜΗ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΕΚΤΡΩΣΗ…ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ…

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ…

    ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…ΟΥΤΕ ΤΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ…ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*