Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:06 - 22/01/2012

Τηλεοπτική Σειρά Visitors (V). Προετοιμασία του Πλήθους για Άφιξη Εξωγήινων ?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά που προβάλλεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή ,το σενάριο επικεντρώνεται σε μία φυλή από το διάστημα πολύ προηγμένη τεχνολογικά η οποία κάνει την εμφάνισή της στην ανθρωπότητα και δηλώνει παγκοσμίως τις φιλικές τις διαθέσεις.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά είναι ανθρώπινα αλλά κάτω από το ανθρώπινο δέρμα είναι φυλή ερπετοειδών όντων!

Στην πλοκή της τηλεοπτικής σειράς οι εξωγήινοι εκδηλώνουν τις καλές τους προθέσεις παρέχοντας θεραπεία σε ανίατες αρρώστιες ενώ υποχθόνια προωθούν την μετάλλαξη του ανθρώπου σταδιακά σε ένα άλλο όν .
Η σειρά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά την «επιστημονική φαντασία», έχει εξαιρετικά τηλεοπτικά εφέ και η πλοκή της είναι πολύ προηγμένη.
Εδώ όμως αρχίζουν τα ερωτηματικά σε ότι αφορά τα μηνύματα της σειράς αυτής πάντα συνδεδεμένα βέβαια με τη θεματολογία του 2012 και τις τελευταίες ανακοινώσεις του τύπου για ύπαρξη γιγαντιαίων διαστημοπλοίων τα οποία είναι «εχθρικά».
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μία «υπόθεση εργασίας» :
Ας υποθέσουμε ότι είχατε στην κατοχή σας έναν πλανήτη σαν την Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια και τον ελέγχατε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα, Οικονομικό, πολιτικό , κοινωνικό, τέχνη, τεχνολογία κλπ.
Σε περίπτωση όμως που γνωρίζατε ότι αυτή η απόλυτη εξουσία θα έφτανε στο τέλος της όχι γιατί θα επαναστατούσαν οι κοινωνίες συντονισμένα και αποτελεσματικά αλλά γιατί άλλος παράγοντας εξωπλανητικός θα σας την αφαιρούσε με την δύναμή του αυτόν τον «παράγοντα» πως θα τον εμφανίζατε στην κοινωνία;
Το λογικό δε θα ήταν να τον παρουσιάζατε ως καταστροφική φυλή που θα διέλυε τον πλανήτη; Το πιο περίτεχνο μάλιστα θα ήταν να τους παρουσίαζε κάποιος ως δήθεν αγαθούς εξωγήινους οι οποίοι έχουν μυστική αρνητική ατζέντα!
Έτσι η εμπιστοσύνη της πλανητικής κοινωνίας σε μία ενδεχόμενη πλανητική πρώτη επαφή με έναν ανεπτυγμένο και φιλικό εξωγήινο πολιτισμό, θα ήταν κλονισμένη.
Άμεσο αποτέλεσμα η απόρριψη της πιθανής βοήθειας των φιλικών εξωγήινων πολιτισμών και επιστροφή στον «ιδεατό» κόσμο της Γής μας η οποία αυτή τη στιγμή είναι συμπαντικό «πρότυπο» αρνητικότητας και καταστροφής.
Και ποιος κερδίζει από αυτήν την εξέλιξη? Μα φυσικά οι πλανητικοί νταβάδες μας. Η εξουσία τους θα παραμείνει αδιατάρακτη και η ταλαίπωρη κοινωνία του πλανήτη θα βράζει στο ζουμί της για τους επόμενους αιώνες….
Αντιλαμβάνεστε που οδηγεί αυτή η «υπόθεση εργασίας» και τι προεκτάσεις έχει;
Δείτε το trailer της τηλεοπτικής σειράς Visitors (V).

hesecretrealtruth

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*