Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:48 - 16/11/2010

Συλλαλητήρια κατά της τρόικας στο κέντρο της Αθήνας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 η πορεία φοιτητών, αριστερών παρατάξεων και αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μιάμιση νωρίτερα τελείωσε και το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΚΚΕ στο Σύνταγμα με αφορμή την έλευση της τρόικας και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

Με το σύνθημα “ούτε ΔΝΤ, ούτε και Ε.Ε.. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ” μέλη του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων, μέλη του δικτύου συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και φοιτητές, φοιτητικών συλλόγων κυρίως του Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή.
Μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη στην οδό Πατησίων μετά την πορεία και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που βρίσκοταν στο τέλος της πορείας πέταξαν  πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.
Στο σημείο αυτό, η ομάδα χωρίστηκε και ένα μέρος κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τον κύριο όγκο της πορείας που κατευθυνόταν προς το Πολυτεχνείο.
Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του ΙΚΑ στην οδό Πατησίων και προξένησαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ τους καταδίωκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο.
Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τραυματίστηκε η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αμερικανίδα υπήκοος.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ένας 26χρονος συνελήφθη επειδή πετούσε πέτρες εναντίον αστυνομικών.
Παπαρήγα : “Κρεμάλα για το λαό ο μηχανισμός”
«Κρεμάλα για τον ελληνικό λαό» χαρακτήρισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Σε ομιλία της κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του κόμματος στο Σύνταγμα τόνισε ότι η «τρόικα δεν είναι καλοδεχούμενη». Σημείωσε ωστόσο ότι η τρόικα δεν ήλθε στην Ελλάδα απρόσκλητη, ούτε με το έτσι θέλω.
“Δουλειά για όλους, μόρφωση, υγεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία” , “Στοπ στο μνημόνιο διαρκείας, κυβέρνησης, Ε.Ε. και πλουτοκρατίας” αλλά και “Πατριωτισμός για εμάς το δίκιο του λαού και όχι τα συμφέροντα του καπιταλισμού”, ανέγραφαν τα πανό των διαδηλωτών του ΚΚΕ.
“Την πόρτα άνοιξε διάπλατα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ήταν επιλογή του ΠΑΣΟΚ η τρόικα να απαρτίζεται από την ευρωζώνη, το ΔΝΤ και την ευρωπαϊκή τράπεζα και το Μνημόνιο έγινε για να βοηθήσει απλόχερα εκείνους που ευθύνονται για την όξυνση της κρίσης, αυτούς που ευθύνονται για τα ελλείμματα και το χρέος”, δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.
Η Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε ότι «ο λαός πρέπει να διαψεύσει τη λαθροχειρία του πρωθυπουργού που εμφανίζει τη μεγάλη πτώση του ΠΑΣΟΚ ότι ο λαός του έδωσε έγκριση να προχωρήσει στα βάρβαρα μέτρα», ενώ για τη Ν.Δ. σημείωσε ότι “δεν υφίσταται ολική επαναφορά”.
Πρόσθεσε δε, ότι το Μνημόνιο δεν συνιστά απλά και μόνο μια οικονομική συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους. “Είναι και το πολιτικό εργαλείο, το πολιτικό άλλοθι, προκειμένου να προχωρήσουν αντιδραστικά διαρθρωτικά μέτρα, που γράφονταν καθαρά στα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με όχημα τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας”.
Τέλος, αναφερόμενη στη δύναμη του ΚΚΕ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «αύριο θα είμαστε πολλοί περισσότεροι».
Αντίστοιχα συλλαλητήρια διοργάνωσε το ΚΚΕ και σε άλλες 12 πόλεις : Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Πύργο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Ρόδο.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*