Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:25 - 08/10/2011

ΠΡΑΒΔΑ… η παράγραφος που δεν δημοσιεύθηκε !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτό που θα διαβάσετε πιο κάτω είναι σύμφωνα με τους συγγραφείς η παράγραφος που έλλειπε από ένα πρόσφατο δημοσίευμα της Pravda. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι μας θυμίζει πολύ μια ιστορία που μάθαμε πρόσφατα (μια ιστορία, που όποιος και να την άκουσε την θεώρησε εντελώς απίθανη). Πριν σας την μεταφέρουμε, θα παρακολουθήσουμε λίγο τις εξελίξεις.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη! Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της. Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές! Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους!
Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση!
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*