ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΗΠΑ: Να κατέβει η αμερικάνικη σημαία από το πανεπιστήμιο ζήτησαν (αλλοδαποί) φοιτητές, γιατί «συμβάλει στον ρατσισμό» και «εκφοβίζει τους παράνομους αλλοδαπούς»!

· Κατοχικά Νέα

usa-na-katevei-i-amerikaniki-simaia-apo-to-panepistimio-zitisan-allodapoi-foitites

Μια ομάδα καθηγητών πανεπιστημίου υπέγραψε μια επιστολή όπου δείχνουν την «αλληλεγγύη» τους στους αλλοδαπούς φοιτητές που ζήτησαν να απαγορευτεί η αμερικανική σημαία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine – επειδή συμβάλλει στο «ρατσισμό».

«Ο αμερικάνικος εθνικισμός συχνά συμβάλλει στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, και ότι τα σύνεργα του εθνικισμού (!) στην πραγματικότητα συχνά χρησιμοποιούνται για να εκφοβίσουν», λέει η επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Campus Reform.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκατοντάδες έχουν υπογράψει την επιστολή, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων καθηγητών του Πανεπιστημίου Irvine.
Στις 3 Μαρτίου ο Σύλλογος Φοιτητών του πανεπιστημίου ψήφισε με ψήφους 6-4-2 για την απομάκρυνση της σημαίας από την πανεπιστημιούπολη για χάρη της «πολιτιστικής συμμετοχικότητας» και με την δικαιολογία ότι “η αμερικανική σημαία έχει υψωθεί σε περιπτώσεις αποικιοκρατίας και ιμπεριαλισμού.”

Ένας φοιτητής είπε ότι ο Σύλλογος Φοιτητών φοβόταν ότι η σημαία θα μπορούσε να «βλάψει τα συναισθήματα των παράνομων αλλοδαπών».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία ψυγείων λιανικής, όχι από κατάστημα που δέχθηκε επίθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΚΕΡ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΨΥΓΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: Πάνω από 100 καταστήματα στο νέο κύμα επιθέσεων

Ενδεικτική φωτογραφία καταστροφών, όχι από τα σημερινά πλήγματα στη ΓάζαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί – Ισραήλ και Χαμάς αλληλοκατηγορούνται

Ενδεικτική φωτογραφία μικρού αεροσκάφους, όχι από τη συντριβή στο Σαν ΧοσέΔΙΕΘΝΗ

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ – ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Τα αυθεντικά βίντεο της συντριβής και τα τρία κρίσιμα λεπτά της πτήσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *