Εκατό παιδεραστές πιάστηκαν με μια παγίδα
· Chris_

Δυο Σουηδοί δημοσιογράφοι πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν ένα προφίλ δεκατετράχρονου και το ανάρτησαν σε μια σελίδα γνωριμιών για ομοφυλόφιλους.
Αυτό το προφίλ που έδειχνε ξεκάθαρα την ηλικία του ανηλίκου έγινε ανάρπαστο και επικοινώνησαν μαζί του εκατό ενδιαφερόμενοι.
Ένας εξ αυτών είναι εξέχων μέλος της διοργάνωσης της παρέλασης υπερηφάνειας των ΛΟΑΤΚΙ στη Σουηδία. Οι αρχές της χώρας αρνούνται να αναφέρουν το όνομα του μιας και ο εν λόγω παιδεραστής προστατεύεται από αντίστοιχο νόμο περί προσωπικών δεδομένων.
https://www.youtube.com/watch?v=sbapeyOlNao
Breitbart
ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
FEATUREDΕΚΤΑΚΤΟ – Κίεβο υπό νέα βαλλιστική επίθεση: Ένας νεκρός, τραυματίες διασώστες και ζημιές σε κατοικίες
FEATUREDΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ · Πολωνία: Χτύπημα σε σταθμό Starlink που εξυπηρετεί και την Ουκρανία – Η Βαρσοβία μιλά για «υβριδικό πόλεμο»
FEATURED
Sodom and Gomorrah..