Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:22 - 10/06/2011

Χρησιμοποιούν ένα ολόκληρο κράτος σαν πειραματόζωο σε στρατιωτικές ασκήσεις υπό πραγματικές συνθήκες…!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Λαός της Λιβύης και η νόμιμη κυβέρνηση της είναι ένα από τα ατελείωτα θύματα του συμβουλίου των παγκοσμίων απατεώνων, που αυτοαποκαλείται ψευδώς ( Συμβούλιο Ασφαλείας).

Παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες τις παράνομες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίων του Μουαμάρ Καντάφι την στιγμή που όπως όλα δείχνουν, παρ όλους τους βομβαρδισμούς το νόμιμο καθεστώς της Λιβύης ακόμα αντιστέκεται και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Λαός της Λιβύης είναι δίπλα στην νόμιμη κυβέρνηση. Τα πουλημένα ΜΜΕ της Νέας Τάξης των Πραγμάτων…..

από το πρωί μέχρι και το βράδυ μας βομβαρδίζουν με ψευδείς ειδήσεις ότι δήθεν ο λαός της Λιβύης εξεγείρεται εναντίων του Μουαμάρ Καντάφι, και εδώ τίθεται σε όλους αυτούς τους ψεύτες η ερώτηση ;
Εφ όσον ο λαός ξεσηκώνεται εναντίων του Μ. Καντάφι, από που αντλεί ο Μ. Καντάφι δυνάμεις και συνεχίζει τις μάχες εναντίων της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, παρ όλου που είναι αποκλεισμένος εδώ και τρεις μήνες και βομβαρδίζεται με τα πιο σύγχρονα μέσα…των παγκοσμίων Ιμπεριαλιστών – Ναζί, Γαλλία, Βρετανία, ΗΠΑ και τα υπόλοιπα κράτη όπως η Δανία Ολλανδία, Βέλγιο τα λεγόμενα προφυλακτικά του ΣιωνιστόΙμπεριαλισμού.
Πρόσφατα ο Μ. Καντάφι όπως δήλωσαν τα ίδια τα ΜΜΕ κάλεσε τον λαό σε μαζική
επιστράτευση , μοιράζοντας τους όλο τον οπλισμό που είχε στην διάθεση του, υπολογίζεται ότι μοίρασε πάνω από 300.000 αυτόματα όπλα καλάσνικοφ.

Ποιος ηγέτης μοιράζει όπλα στον Λαό του αφειδώς, εάν δεν τυχαίνει να έχει την υποστήριξη του ;
Εδώ τίθεται ένα ερώτημα ποιος είναι ο ρόλος του Συμβουλίου Ασφαλείας που ελέγχεται από τις ψήφους των κρατών που είναι μαριονέτες των ΗΠΑ, τι θέλει επιτέλους να πετύχει το Συμβούλιο Ασφαλείας με τέτοιους είδους κυρώσεις κατά των μικρών κρατών ;
Πέραν του οικονομικού στόχου που είναι ο έλεγχος των πετρελαίων της Λιβύης (και τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Λίβυος πολίτης πληρώνει την βενζίνη 0,14 $ το λίτρο εν αντιθέσει με τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους πολίτες που την πληρώνουν 1000% πάνω ! Και μόνο αυτή η πληροφορία αποδεικνύει ποιοι εντέλει είναι τα πραγματικά καθεστώτα που εκμεταλλεύονται τους λαούς ).
Οι Μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία απλά χρησιμοποιούν μικρά κράτη και ως πειραματόζωα για να πραγματοποιούν δοκιμές νέων απλικών συστημάτων τους και όχι μόνο.

Καθώς πραγματοποιούν και στρατιωτικές ασκήσεις σε πραγματικές συνθήκες πολέμου κάτι που στην συνθήκες ειρήνης είναι αδύνατο να γίνει, και είναι υπερδαπανηρό.
Μήπως εξασκούνται και στους τρόπους ανατροπής κυβερνήσεων και διάλυσης κρατών με την χρήση της μειοψηφίας των μειονοτήτων, όπως αυτό έγινε στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, ή και λαθρομεταναστών όπως αυτό συμβαίνει με την Λιβύη ; Καθώς μια χούφτα εξεγερθέντων στην πλειοψηφία τους είναι οι πρώην λαθρομετανάστες από γειτονικές χώρες που νομιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Μ. Καντάφι.
Και εδώ φαίνεται ολοφάνερα πως την πάτησε ο έξυπνος Μ. Καντάφι, πλήρωσε ήδη αυτό το συναισθηματικό λάθος με την χώρα του, με την ζωή της οικογένειας του και όπως πάνε τα πράγματα θα πληρώσει και με την δική του ζωή, έτσι ώστε να αναλάβει στην συνέχεια την εξουσία κάποιος ΦιλοΑμερικανός που θα οδηγήσει την χώρα στο ΔΝΤ για οικονομική βοήθεια και την ανοικοδόμηση του με το αζημίωτο, και τόκους τοκογλυφικούς. ( Πρώτα καταστρέφουν μια χώρα, μετά της δανείζουν για να ανοικοδομήσει αυτά που κατέστρεψαν οι ίδιοι οι δανειστές, στην συνέχεια απαιτούν πίσω τα τοκογλυφικά δάνεια που ήδη έχουν πολλαπλασιαστεί. Έτσι το κράτος αδυνατεί να πληρώσει, ζητούν να ξεπουλήσει όλων τον φυσικό πλούτο της έναντι της υποτιμημένης αξίας. Στο τέλος αποκτούν έλεγχο σε όλο το φυσικό πλούτο ενός κράτους χωρίς αυτό το κράτος να έχει ξεχρεωθεί, πιέζουν περισσότερα το κράτος που παραμένει χρεωμένο για να μην μπορεί να αντιδράσει στην ξένη κατοχή και εκμετάλλευση του φυσικού τους πλούτου. )
Ζούμε αυτό το γεγονός της κατοχής εν Ελλάδι του 2011, όπου η είσοδος του ΔΝΤ πραγματοποιήθηκε μέσω των μαριονετών υπαλλήλων του που κυβερνούν την Ελλάδα. Οι οποίοι χωρίς πόλεμο κατέστρεψαν την παραγωγική βιομηχανία του ιδιωτικού τομέα με υπέρογκη φορολογία, και μεθοδεύεις που σκοπεύουν στην διάλυση της κάθε μορφής ανάπτυξης, βιομηχανικής, αγροτικής, τουριστικής και άλλης.
Ο σκοπός ήταν ένας και μοναδικός, νάρκωση του πληθυσμού με προσωρινές συνθήκες αποκατάστασης, δηλαδή προσλήψεις στο δημόσιο τις περισσότερες φορές χωρίς αντικείμενο εργασίας και πληρωμή τους με δανεικά χρήματα. Έτσι ώστε η χώρα να καταστεί μη παραγωγική, χωρίς βιομηχανικούς και παραγωγικούς πόρους εξάντλησης εσόδων, και απόλυτα δέσμια στα χέρια των δανειστών που τώρα ζητούν όλον τον φυσικό πλούτο της χώρας έναντι των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ την στιγμή που το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 350 δισεκατομμύρια ευρώ.
Με άλλα λόγια ζητούν να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε και να συνεχίζουμε να είμαστε χρεωμένοι για να είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε στην πλήρη εκμετάλλευση της χώρας μας.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/06/blog-post_4872.html#more 
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*