Το Νοστράδαμο »επιστρατεύουν» οι Τούρκοι για τις σχέσεις με την Ελλάδα

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η Sabah επικαλείται το Νοστράδαμο για το μέλλον Ελλάδας και Τουρκίας
Στην προφητεία του Νοστράδαμου αναφέρεται δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας Sabah που κάνει λόγο για προβλέψεις του, που θέλουν την Τουρκία το «Νέο αστέρι της Ανατολής»

Όπως επικαλείται το εν λόγω δημοσίευμα…

ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει όχι μόνο τη κρίση στην Ελλάδα, αλλά την ανησυχητική κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής και την πτώση των χρηματοπιστωτικών αγορών.

 

Ο προφήτης, σύμφωνα πάντα με τη Τουρκική εφημερίδα, είχε αναφερθεί σε «Χρυσή εποχή» κι αυτό ερμηνεύεται σήμερα με την εκρηκτική άνοδο του χρυσού. 
Τέλος, το δημοσίευμα τονίζει πως αλλάζει το πεπρωμένο της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για αναταραχή στα ελληνικά νησιά αλλά και την κρίση στην Ιταλία, στην Ισπανία κι αργότερα στη Γαλλία, ενώ υποστηρίζει ότι η Τουρκία θα μείνει ανέπαφη.
Ρ.Κ

http://www.newscode.gr

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *