Το Ιράν θα επιτεθεί σε κάθε χώρα που η επικράτεια της θα χρησιμοποιηθεί για επίθεση εναντίον του .

Το Ιράν θα επιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα της οποίας η επικράτεια θα χρησιμοποιηθεί από «εχθρούς» του ισλαμικού κράτους για να εξαπολύσουν μια στρατιωτική επίθεση εναντίον του εδάφους του, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης στο ημι-επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars. «Κάθε σημείο που θα χρησιμοποιείται από τον εχθρό για εχθρικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν, θα πρέπει να δέχεται επίθεση ως αντίποινα από τις ένοπλες δυνάμεις μας», δήλωσε ο Χοσεΐν Σαλάμι.

«Θα υποστούν αντίποινα»Απειλές του Ιράν κατά των χωρών που θα χρησιμοποιηθούν σε επίθεση εναντίον του


Το Ιράν πρόκειται να επιτεθεί κατά κάθε χώρας η επικράτεια της οποίας θα χρησιμοποιηθεί σε μία στρατιωτική επίθεση εναντίον του προειδοποίησε υψηλόβαθμος στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης.

Σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορεία Fars, ο Χοσείν Σαλάμι, υπαρχηγός των Φρουρών είπε ότι «κάθε σημείο που θα χρησιμοποιηθεί για εχθρικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν, θα υποστεί αντίποινα από τις ένοπλες δυνάμεις μας».

Το Ιράν έχει προειδοποιήσει ότι η απάντηση του σε ένα στρατιωτικό χτύπημα θα είναι οδυνηρή για όποιον το τολμήσει.

Μετά τις απειλές του Ιράν για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ από όπου διακινείται μεγάλο μέρος του πετρελαίου που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, η ένταση στην περιοχή έχει ανέβει κατακόρυφα.

Οι ΗΠΑ έχουν μετακινήσει ισχυρές ναυτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή ενώ και το Ισραήλ, σύμφωνα τουλάχιστον με Αμερικανούς αξιωματούχους, είναι έτοιμο να προχωρήσει μονομερώς σε στρατιωτική επέμβαση για να αποτρέψει τη δυνατότητα κατασκευής πυρηνικών όπλων από την Τεχεράνη.

* Το Σαββατοκύριακο ο στρατός ξηράς του Ιράν πραγματοποίησε μικρής κλίμακας ασκήσεις στα νότιο τμήμα της χώρας, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

eleftheriskepsii Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *