Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:24 - 27/05/2011

Τίποτα δεν σταματά τους τραπεζίτες από το να γδάρουν και πάλι τον κόσμο, λέει δημοσιογράφος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η έλλειψη διώξεων των δόλιων τραπεζιτών μετά την κρίση, είναι επικίνδυνη, λέει ο δημοσιογράφος ερευνητής Matt Taibbi.

Το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι για την πρόσφατη οικονομική κρίση δεν έχουν λογοδοτήσει δημιουργεί μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, πιστεύει ο 40χρονος Αμερικάνος δημοσιογράφος Matt Taibbi, συγγραφέας και συν-συντάκτης στο περιοδικό Rolling Stone.

“Το νούμερο ένα συμπέρασμα που βγήκε από όλο αυτό το διάστημα είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία συνέπεια για κανέναν από τους ανθρώπους που διέπραξαν αυτή την ευρείας κλίμακας απάτη», είπε ο Taibbi. “Είχαμε αυτά τα τεράστια bailouts και υπάρχει τεράστια δημόσια οργή για αυτό. Αν τα bailouts ζευγαρώσουν με την έλλειψη επιβολής του νόμου, την έλλειψη διώξεων, πραγματικά δεν υπάρχει κανένα κίνητρο να εμποδιστούν οι άνθρώπους στη Wall Street στο να μην διαπράξουν εγκλήματα, ιδίως όταν είναι απίστευτα κερδοφόρα”.
Από Russia Today / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

“Αν οι άνθρωποι της Wall Street το δούνε και πούνε «Έι, αν γδάρω ένα συνταξιοδοτικό ταμείο ή μια ασφαλιστική εταιρεία, ή μια ξένη τράπεζα, ή ένα ξένο hedge fund, (κερδοσκοπικό αμοιβαίο κεφάλαιο) δεν θα υπάρξει απολύτως καμία επίπτωση. Ακόμη και στοιχηματίσαμε εντελώς λάθος, το χειρότερο σενάριο είναι ότι η κυβέρνηση πρόκειται να έρθει και να μας διασώσει με χρήματα από τη πληρωμή φόρων”, πρόσθεσε.
Ο λόγος που οι πολιτικοί χρονοτριβούν είναι ότι αγνοούν παντελώς τις ανάγκες και τα τεράστιες δοκιμασίες των ανθρώπων, πιστεύει ο Ματ Taibbi.
“Αυτό που κάποτε ήταν η μεσαία τάξη σε αυτή τη χώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τώρα τον αποκλεισμό σε τεράστιους αριθμούς. Θέλω να πω, τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε μια στιγμή θα οδηγηθούν σε αποκλεισμό, θα χάσουν τα σπίτια τους, θα χάσουν τις αποταμιεύσεις της ζωής τους, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν αυτή τη χώρα δεν το βλέπουν αυτό, “είπε. “Όλη τους η εμπειρία είναι περιορισμένη σε ένα πολύ μικρό κύκλο ανθρώπων που βλέπουν μια πολύ διαφορετική Αμερική, μια που είναι πολύ πλούσια”.

Πηγή

Ο 40χρονος Ταΐμπι είναι από τις πιο ανατρεπτικές φωνές της σύγχρονης αμερικανικής δημοσιογραφίας. Με πένα που στάζει δηλητήριο, με ένα στυλ γραφής που λέει τα σύκα σύκα, τη σκάφη σκάφη και τα στελέχη της Goldman Sachs «απατεώνες», θεωρείται από τις πλέον «ενοχλητικές» φωνές στα αμερικανικά μίντια. Με τη φράση «Μια τεράστια σουπιά-βρικόλακας γαντζωμένη στο πρόσωπο της ανθρωπότητας που ρουφάει ανελέητα από το αίμα της οτιδήποτε μυρίζει χρήμα» περιέγραψε την Goldman Sachs σε ρεπορτάζ του στο περιοδικό «Rolling Stone» που είχε τίτλο «Η μεγάλη αμερικανική φουσκο-μηχανή».
Θυμωμένος, προκλητικός, αυθάδης και ενίοτε τρομερά πνευματώδης, ο Ταΐμπι επιτίθεται στα «θύματά» του με την ορμή ενός ταύρου σε υαλοπωλείο, είτε αυτά είναι τα στελέχη χρηματοπιστωτικών γιγάντων είτε η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας Σάρα Πέιλιν είτε η ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Βλέπε ΕΔΩ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*