Στρατόπεδο της FEMA στο Μιζούρι;Βίντεο

Μια ανώνυμη πηγή, με το όνομα “Sam”, έστειλε φωτογραφίες στο Infowars.com με στρατόπεδο εκπαίδευσης της FEMA που βρίσκεται στην Στρατιωτική Βάση Λέοναρντ Γουντ, (Fort Leonard Wood) του Μιζούρι. Η πινακίδα λέει “Mock Internment Facility”, δηλ.» Τεχνητή Εγκατάσταση Εγκλεισμού».

Ο Sam θα μιλήσει με τον Alex Jones στην ραδιοφωνική εκπομπή του σήμερα.

Ο Sam εργαζόταν με σύμβαση στο στρατόπεδο. Το περιγράφει ως ένα «στρατόπεδο εκπαίδευσης πολιτικών κρατουμένων» και είπε στο Infowars.com ότι εντόπισε ξένα στρατεύματα με καφέ και μωβ στολές να καθοδηγούν στρατεύματα στη χρήση τακτικών με κλομπ και τεχνικών ελέγχου του πλήθους.
Ο Sam είπε ότι υπήρξε «απίστευτη δραστηριότητα» στο στρατόπεδο από το πέρασμα του NDAA. (Πρόκειται για το «National Defense Authorization Act» (NDAA), που καταργεί βασικές διατάξεις του αμερικάνικου Συντάγματος και έγινε νόμος του κράτους από τον – κάτοχο βραβείου Νόμπελ Ειρήνης – πρόεδρο Ομπάμα βλ. ΕΔΩ).
Πριν ο Ομπάμα υπογράψει το νομοσχέδιο NDAA την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, είχαμε αναφερθεί σε μια ώθηση να εξοπλίσει τα στρατόπεδα FEMA και του στρατού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έγγραφα σχετικά με την προσπάθεια αυτήν μας εστάλησαν από έναν εργαζόμενο σε πολιτειακή κυβέρνηση που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος.
Τον Ιανουάριο, κάποιοι μάρτυρες προχώρησαν με στοιχεία για μία εγκατάσταση της FEMA που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.
Τα στρατόπεδα της FEMA είναι ένα ευαίσθητο θέμα για την κυβέρνηση. Τον Δεκέμβριο του 2010, σε ένα επεισόδιο του Conspiracy Theory του Jesse Ventura για τα στρατόπεδα FEMA, τα κέντρα σύντηξης και το αστυνομικό κράτος δεν επαναμεταδόθηκε από το TruTV αφού η κυβέρνηση άσκησε πιέσεις στο δίκτυο.
Τον προηγούμενο μήνα διεξήχθησαν στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες, κοινές στρατιωτικές ασκήσεις κατάρτισης με τη συμμετοχή ελικοπτέρων.
Οι ασκήσεις, που ήταν κλειστές για το κοινό, ήταν «σχεδιασμένες για την διασφάλιση της ικανότητας του στρατού να λειτουργεί σε αστικά περιβάλλοντα και την προετοιμασία των δυνάμεων για επερχόμενες αναπτύξεις στο εξωτερικό.»

Η άσκηση προστέθηκε σε μία σειρά αυξημένων πρόσφατων στρατιωτικών ασκήσεων σε κατοικημένες περιοχές σε όλη τη χώρα.
Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι κάτοικοι του Brickell του Μαϊάμι έγιναν μάρτυρες τουλάχιστον τριών μεγάλων ελικοπτέρων τύπου Black Hawk σε μία διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων πάνω από τα κεφάλια τους. Μερικοί μάλιστα αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για σκηνή από κινηματογραφική ταινία!
Δείτε το ντοκιμαντέρ “Police State 4: The Rise of FEMA” :
Ο βετεράνος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Άλεξ Τζόουνς αποδεικνύει οριστικά την ύπαρξη ενός μυστικού δικτύου στρατοπέδων της FEMA, που επεκτείνεται τώρα σε εθνικό επίπεδο. Το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα μεταμορφώνει την Αμερική σε μια τεράστια φυλακή. Ένα πλέγμα ελέγχου μιας αχρήματης κοινωνίας, κατασκευάστηκε στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ενώ στην πραγματικότητα χτίστηκε για να υποδουλώσουν τον αμερικανικό λαό. Σαρωτές σώματος, κανόνια ήχου, κατάσκοποι των πολιτών και κάμερες σε κάθε γωνιά του δρόμου – αυτό είναι μόνο η αρχή του σατανικού σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *