13:32 - 11/10/2010

Σπείρα ναρκωτικών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας εξάρθρωσαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με τους συναδέλφους της στη Βορειοανατολική Αττική. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν εφτά άτομα και σχημάτισαν δικογραφίες κατά έντεκα ατόμων. Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

α) Ηρωίνη συνολικού βάρους (1.731,9) γραμμάρια
β) Κάνναβη συνολικού βάρους σαράντα οκτώ κιλά τετρακόσια γραμμάρια και οκτακόσια χιλιοστά του γραμμαρίου (47.400,8) γραμμάρια
γ) Κοκαΐνη βάρους (135) γραμμάρια
δ) τέσσερα ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ
ε) τέσσερα πιστόλια,
στ) έξι γεμιστήρες ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ καθώς και ένα ακόμα που περιείχε δύο φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος με ένδειξη 44,
ζ) μία διόπτρα,
η) μία επαναληπτική καραμπίνα μάρκας « MOSSBERQ » με αριθμό L 309857
θ) 182 φυσίγγια ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ,
ι)25 φυσίγγια TOKAREV ,
ια) 63 φυσίγγια των 9 mm ,
ιβ) ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου 22ΜΜ
ιγ) 10 αμυντικές χειροβομβίδες F 1 Ρωσικής προέλευσης,
ιδ) 10 πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας F 1 Ρωσικής προέλευσης,
ιε) εκρηκτική ύλη πλακούντας ΤΝΤ βάρους (1004,2 γραμμ.),
ιστ) 2 κοινοί πυροκροτητές,
ιζ) βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 1,03 μ,
ιη) 2 υφασμάτινες θήκες πιστολιών.
ιθ) 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
κ) 2 Ζυγαριές
κα) Χρηματικό ποσό «7.240» ΕΥΡΩ και «6» δολάρια Η.Π.Α.
κβ) 8 κινητά τηλέφωνα
κγ) 1 τετράδιο στο οποίο αναγράφονται κωδικοποιημένα ονόματα με χρηματικά ποσά που αναφέρονται σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αύριο θα παραπεμφθούν στον κ. Ανακριτή.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*