Σκάνδαλο Olgacom, Κίνα και Ψέκασμα-Βίντεο

O alenkaw89 λέει για την ακρίβεια ξανά λέει κι αυτό όλα αυτά που λέμε χρόνια τώρα. Για τα αεροψεκάσματα που έχουν καθηλώσει την ανθρωπότητα της Δύσης κατά το πλείστον, λόγω της διατροφής με κρέατα και γενικά με τροφές αίματος και επεξεργασμένες νεκρές. Μόνο σε αυτούς πιάνουν τα χημικά που ρίχνουν τα αεροπλάνα (?). Μην απελπίζεστε υπάρχουν αντίμετρα εκτός από την χορτοφαγική – καρποφαγική ΜΟΝΟ βιολογική διατροφή υπάρχουν και τα CB, chembusters. Άλλωστε δεν πιάνουν σε όλους μας τα χημικά των αεροψεκασμών, εμείς που παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις ΔΕΝ έχουμε βαρέα μέταλλα στον οργανισμό μας. Παρακολούθηστε προσεκτικά τι λέει ο alekan89.

[…Θέλω να σας προειδοποιήσω για μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις εναντίον της ζωής ανθρώπων και ζώων σε αυτόν τον πλανήτη. Γνωρίζετε για τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν καθημερινά και μας αρρωσταίνουν. Κάποιες μεγάλες εταιρείες συνωμοτούν εναντίον του βασικού ανθρώπινου δικαιώματος να μπορεί να αναπνέει και να είναι υγιής. Εργαζόμουν για μια εταιρεία που ονομάζεται Olgacom για δύο χρόνια, από το 2007 έως το 2009.


Μπορείτε να δείτε από το site τους ότι μοιάζει με μια νορμάλ εταιρεία στο airline catering. Η Olgacom ανήκει στον Patryk Tretyakow και τον εγγονό του Ulryk Tretyakow. Δεν πουλάνε μόνο τροφές για τα αεροπλάνα, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Το ξέρω από τα γεγονότα. Τον Νοέμβριοτου 2003, η Olgacom υπέγραψε συμβόλαιο με την Πολωνική χημική βιομηχανία Ciech Chemical Group. Τον Νοέμβριο του 2010 η Κίνα υπέγραψε μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με την Πολώνία. Οι λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.


Υπάρχει ένα video του υπουργού οικονομικών Waldemar Pawlak να στέκεται δίπλα στον Jia Qinglin, πρόεδρο της CCPPC. Σε αυτήν την συνάντηση, η Πολωνική εταιρεία Ciech υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Κινεζική κρατική εταιρεία Sinochem Plastic. Η Sinochem Plastic είναι θυγατρική μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ισχυρές Κινεζικές κρατικές εταιρείες, της Sinochem Group. Το 2008 η Sinochem αγόρασε της επιχειρήσεις της Monsanto τις Butachlor και Alachlor καθώς και άλλα περιουσιακά στοιχεία.


Η Olgacom Global δεν αναφέρεται, αλλά είναι η πιο σημαντική εταιρεία σε αυτό το δίκτυο. Δεν θέλουν να τους ξέρετε, σχεδόν κανένας δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Προσφέρει την υλικοτεχνική υποστήριξη για τα χημικά που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα και την Γεω-μηχανική.
Ξέρουμε ότι η Κίνα ήδη χρησιμοποίησε έλεγχο καιρού και Γεω-μηχανική στους Ολυμπιακούς του 2008. Εμπλέκονται σε προγράμματα κοινωνικής μηχανικής στο Βιετνάμ και την Πολωνία, χρησιμοποιώντας ψεκαστικά αεροπλάνα σε όλο τον πληθυσμό, ψεκάζοντας τους με χημικά.
Γνωρίζουμε ότι μυστικά αεροπλάνα πετάνε όλη την ημέρα και αρρωσταίνουν τους ανθρώπους. Τώρα κάνουν δοκιμές στην περιοχή του Gdansk και σε μια μικρή πόλη την Chi Linh, στα βόρεια του Vietnam, κοντά στα σύνορα με την Κίνα. Εκεί υπήρξαν αναφορές για την αρρώστεια των Morgellons, σε επιστημονικές μελέτες από το 2010. Τα Morgellons θεωρούνται από τους γιατρούς ως «παραισθησιακή παρασίτωση», αν μπορούμε να ονομάσουμε γιατρούς αυτά τα «μυημένα» όντα, τρομάρα τους.
Έτσι θέλουν να δουν πως μπορούν να ελέγξουν τον πληθυσμό, ελέγχοντας το περιβάλλον του αέρα.
12
Αλλά το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Η Ολλανδία και η ελεγχόμενη από την Bilderberg εταιρεία DSM είναι μέσα στο κόλπο. Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011, ο πρίγκιπας Willem-Alexander των Κάτω Χωρών και ο υπουργός οικονομικών Henk Bleeker επισκέφτηκαν το Vietnam με μια ομάδα επιχειρηματιών, επίσης πήγανε στην Ολλανδική χημική βιομηχανία DSM στην Shanghai. Ο Bleeker συναντήθηκε εκεί με τον πρόεδρο Deshu Liu της Sinochem. Βοηθά την Βασιλική DSM να παίρνει διεθνή συμβόλαια. Τον Ιανουάριο του 2011 ο όμιλος εταιρειών Sinochem Group αγόρασε το 50% το παράρτημα της DSM Anti-Infectives για 210 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη λειτουργεί στην περιοχή Thuan !
Τα ΜΜΕ λένε ότι ο πρίγκιπας πήγε στο Vietnam για την Κλιματική Αλλαγή και την Διαχείριση του Νερού ! Αυτό φυσικά είναι η κάλυψη. Η DSM και το γκρουπ της Sinochem συν-χρηματοδοτούν την Olgacom για την επιχείρηση αεροψεκασμού στην Πολωνία και την Chi Linh. Ο Willem-Alexander ανήκει φυσικά στην Bilderberg και ήταν παρών στην συνάντηση του 2009. Επίσης είναι φίλος του Obama και τον επισκέφτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2009, ενώ έχει παραδεχθεί το πρόγραμμα της Αμερικής για τον έλεγχο του καιρού. Ο Willem Alexander είναι επίσης πιλότος. Η μητέρα του Queen Beatrix και ο πατέρας του Prince Bernard είναι σημαντικά μέλη της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Επίσης φοβούνται τον υπερπληθυσμό, το χάος και χρησιμοποιούν τις τεχνητές αρρώστιες για το δικό τους όφελος. Αυτές οι εταιρείες επίσης χρησιμοποιούν το μονοπώλιο τους στα φάρμακα για τις αρρώστιες που προκαλούν οι ίδιοι κερδίζοντας πολλά χρήματα…]
55x
Εν τω μεταξύ ο κόσμος πηγαίνει κατά διαβόλου, πλέει στο πέλαγος την βλακείας που προκαλεί η άγνοια κι ο φόβος και δεν χρησιμοποιεί αντίμετρα στο ψέκασμα. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ.

http://miastala.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “Σκάνδαλο Olgacom, Κίνα και Ψέκασμα-Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *