Σημαντικές επισημάνσεις μετά το τέλος του Καντάφι

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ. 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΟ.

*ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΡΥΘΜΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ-ΕΝΤΑΣΕΙΣ-ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.


*ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΣΟΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΧΕΛ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.


*ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ/ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ LESSONS LEARNED.


*ΕΜΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΡΙΚΗΣ(AFRICOM), ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.


*Η ΜΕΤΑ-ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ, ΣΤΟ ΣΑΧΕΛ/ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ.


*ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΣΑΝΤ, ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.


*ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ(ΠΧ ΜΑΡΟΚΟ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ), ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.


*ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΕ 6 ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.


*ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ) Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.


*Η ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ.


*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ.


*Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΜΠΑΑΜΠ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.


*ΕΜΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΤΑ-ΚΑΝΤΑΦΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.


*ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ, ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΡΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *