Σε ισλαμικό κλοιό η Ισπανία

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, Ισπανία – Οι ταυρομαχίες είναι πλέον παράνομες στην ισπανική επαρχία της Καταλονίας. Ορισμένες αρένες έχουν μετατραπεί σε χώρους επιχειρήσεων.


Αλλά οι μουσουλμάνοι θέλουν να μετατρέψουν την πιο φημισμένη Αρένα, το Κολοσσαίο, σε ένα τεράστιο τζαμί.

Στην πραγματικότητα, κάποιες πόλεις στην Ισπανία, τώρα μοιάζουν περισσότερο με τη Μέση Ανατολή. Οι μουσουλμάνοι, που κάποτε κυριαρχούσαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, επιστρέφουν σε μεγάλους αριθμούς.

Στην πόλη του Salt, οι γονείς έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Οι μουσουλμάνοι αποτελούν ήδη το 40 τοις εκατό των κατοίκων της πόλης και σύντομα θα είναι η πλειοψηφία.
Αλλά η κυβέρνηση της πόλης έχει σταματήσει για ένα χρόνο το έργο οικοδόμησης ενός μεγάλου τζαμιού που χρηματοδοτείται από τους ριζοσπαστικούς Ουαχαμπίτες στη Σαουδική Αραβία.
Κάποιος ‘καταράστηκε’ το έδαφος στο εργοτάξιο με ένα κεφάλι χοίρου που ήταν ακόμα εκεί, όταν έφτασε το CBN News. Ο Ισλαμικός νόμος απαγορεύει την ανέγερση τεμένους στο έδαφος που έχει ‘μολυνθεί’ με χοίρους.
Αλλά ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Salt αυξάνεται τόσο γρήγορα, ώστε είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου πριν οι μουσουλμάνοι γίνουν τα αφεντικά στην πόλη.
«Όταν το πρώτο μουσουλμανικό πολιτικό κόμμα παρουσιαστεί, όλοι οι μουσουλμάνοι θα το ψηφίσουν και θα καταλήξουμε όλες να φοράμε τη μαντίλα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα», λέει η δημοτική σύμβουλος της πόλης Maria Osuna στο CBN News.
Μετανάστευση ή εισβολή;
Τον 7ο αιώνα, οι μουσουλμανικές στρατιές κατέκτησαν το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας, ονομάζοντάς την ‘Al-Andalus’. Δεν είχαν εντελώς αποβληθεί για 700 χρόνια, το έτος που ο Κολόμβος ανακάλυψε το νέο κόσμο.
Τώρα οι Μουσουλμάνοι επιστρέφουν, και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν επιστρέφουν για να γίνουν Ισπανοί. Μια έρευνα του Pew διαπίστωσε ότι 7 στους 10 μουσουλμάνους στην Ισπανία θεωρούν τους εαυτούς τους μουσουλμάνους και όχι οι Ισπανούς.
Η «Plataforma x Catalunya,» ή ‘Πλατφόρμα για την Καταλονία’, ήταν το πρώτο πολιτικό κόμμα που πήρε το μουσουλμανικό παλιρροιακό κύμα στα σοβαρά. Όμως, στην ‘πολιτικά ορθή’ Ισπανία, η οποία γιόρτασε την 1300η, επέτειο της μουσουλμανικής εισβολής ως ένα καλό πράγμα, η ‘Πλατφόρμα για την Καταλωνία’ καταγγέλθηκε ως «ρατσιστική» και «ξενοφοβική».
Ο ηγέτης της ‘Πλατφόρμα’ Joseph Anglada δήλωσε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον των μεταναστών. Είναι εναντίον της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και εκείνων των μεταναστών που δεν θέλουν να είναι ένα μέρος της Ισπανίας.
«Οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν έρχονται εδώ για να προσαρμοστούν», δήλωσε ο Anglada. «Έρχονται εδώ για να κατακτήσουν.»
«Πρώτα έρχεται ο σύζυγος ως κεφαλή της οικογένειας,» εξήγησε. «Μετά έρχεται η σύζυγος και τα παιδιά, και αργότερα οι γονείς του, τα πεθερικά, και οι παππούδες, και έτσι το όλο πράγμα καταλήγει σε εισβολή.»
«Μυστηριώδεις» δηλητηριάσεις σκυλιών
Στην πόλη της Lleida, κάποιος δηλητηριάζει τα σκυλιά. Η αστυνομία δεν ξέρει ποιος το κάνει, αλλά η υποψία είναι ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι ένοχοι.
Πριν από τις δηλητηριάσεις, οι μουσουλμάνοι προσπαθούσαν να πείσουν την κυβέρνηση της πόλης να απαγορεύσει τα σκυλιά από τα δημόσια μέσα μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους, διότι θεωρούν τα σκυλιά ‘ακάθαρτα’.
«Αυτό που συνέβη ήταν, ξαφνικά, μια μέρα, 12 έως 14 ζώα να βρεθούν νεκρά. Είχαν φάει κάτι ή τους είχαν δώσει κάτι. Δεν γνωρίζουμε,» λέει ο Josep Ortiz από την Llleida στο CBN News.
Η Lleida, η οποία είναι περίπου κατά το ένα τέταρτο μουσουλμανική, ήταν η πρώτη ισπανική πόλη που απαγόρευσε την μπούρκα. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος έκλεισε το τζαμί της πόλης, επειδή ξεχείλιζε από τους προσκυνητές της Παρασκευής.
Το CBN News πήγε να δει που προσεύχονται τώρα οι Μουσουλμάνοι άνδρες, και υπήρχε ένα μεγάλο ανοιχτό φουσκωτό περίπτερο. Βιντεοσκοπώντας με κρυφή κάμερα, είδαμε πάνω από 500 άνδρες να ακούνε ένα κήρυγμα στα αραβικά.
«Δεν ξέρουμε τι λένε οι Μουσουλμάνοι ηγέτες στους ανθρώπους τους,» λέει ο Moises Font της ‘Πλατφόρμα’. «Ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους να αφομοιωθούν ή να μείνουν ξεχωριστά;»
Οι Ισπανοί υπό Εξαφάνιση
Υπάρχουν αναφορές, για πάνω από 100 τζαμιά Ουαχαμπιτών στην Ισπανία. Και δύο ριζοσπαστικά μουσουλμανικά τηλεοπτικά κανάλια από τη Μέση Ανατολή εκπέμπουν τώρα στην Ισπανία.
Και όπως η μουσουλμανική μετανάστευση βρίσκεται σε άνοδο, οι Ισπανοί σιγά σιγά εξαφανίζονται. Η γεννητικότητά τους είναι κάτω από τον αριθμό αντικατάστασης.
Επίσης, μεγάλος αριθμός Ισπανών που τελειώνουν το σχολείο φεύγουν από τη χώρα να ξεφύγει από το 50 τοις εκατό ποσοστό ανεργίας που υπάρχει για τους νέους.
Εν τω μεταξύ, το ποσοστό των γεννήσεων των μουσουλμάνων είναι τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερο από των ντόπιων γεννήσεων, και ο αριθμός των μουσουλμάνων έχει δεκαπλασιαστεί τα τελευταία 20 χρόνια.
Μια μυστική έκθεση των ισπανικών μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης διαπίστωσε ότι ριζοσπαστικές ομάδες από τη Μέση Ανατολή ρίχνουν μεγάλα χρηματικά ποσά στην Ισπανία για τον έλεγχο της χώρας από τους Μουσουλμάνους.
«Η μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία, την Καταλονία, και την Ευρώπη είναι μουσουλμανική μετανάστευση,» είπε ο Anglada στο CBN News.
«Ξέρουμε ότι έρχονται εδώ για να κατακτήσουν ό, τι, σύμφωνα με τους Μουσουλμάνους, ήταν δικό τους κάποτε», είπε. «Έχουμε μια ηθική υποχρέωση, έτσι ώστε στο μέλλον να πούμε ότι τουλάχιστον υπήρχε κάποιος, ένα κόμμα, που δεν ήταν πρόθυμο να παραδώσει τη Δύση στον εξισλαμισμό».
Δείτε το βίντεο:CBN News Sr. Reporter / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *