Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:58 - 09/12/2011

ΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ …”ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ” ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ -ΠΑΛΙ- ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Οι αντιδράσεις του κόσμου, υπήρξαν το μεγαλύτερο αγκάθι στην εγκληματική σε βάρος της χώρας μας πολιτική των δανειστών Αυτό που ενδιέφερε και ενδιαφέρει τους τοκογλύφους, είναι να περνούν όλα τα βάρβαρα μέτρα, χωρίς αντίδραση ή λαϊκή εξέγερση.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Μέρκελ και τα εξαπτέρυγά της, Σαρκοζί και άλλοι, από τον περασμένο Απρίλιο πίεζαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δώσουν τη συναίνεσή τους στις ενέργειες της Κυβέρνησης Παπανδρέου! 
Ήταν το διάστημα που έπρεπε να ψηφιστεί από την Βουλή το 
 “Μεσοπρόθεσμο”  (Ιούνιος 2011), για το οποίο οι  εταίροι μας επιδίωκαν να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση μεταξύ των κομμάτων. Τότε που ο κόσμος είχε αρχίσει να βγαίνει στις πλατείες και να εκφράζει την οργή του, μιλώντας για Γουδί, κρεμάλες και χρησιμοποιώντας συνθήματα άκρως υβριστικά για τους 300 της Βουλής.
Μέχρι και παπαγαλάκια σαν την Δαμανάκη, είχε επιστρατεύσει η Μέρκελ προκειμένου να εξωθήσει στη συμπόρευση περισσότερων του ενός κόμματος, με τις αποφάσεις της.  Ποιος ξεχνά τις απειλές (καθ’ υπαγόρευση Μέρκελ) της Δαμανάκη, ότι η χώρα μας κινδύνευε να γυρίσει στη δραχμή εάν δεν ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο;
Τελικά, η πολυπόθητη για τους εκβιαστές-δανειστές μας συναίνεση δεν επετεύχθη και το “Μεσοπρόθεσμο” πέρασε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (εκτός τους γενναίου Κουρουμπλή), την ίδια ώρα που το κύμα οργής και αγανάκτησης του κόσμου, φούντωνε και επεκτεινόταν σε όλη την χώρα. 
Τα μέτρα-καταιγίδα σε βάρος του λαού, με συνεχείς μειώσεις μισθών, συντάξεων λύγιζαν όλο και περισσότερα κοινωνικά στρώματα. Η εξαθλίωση, η φτώχεια και η ανεργία χτυπούσε όλο και πιο πολλά νοικοκυριά . Οι αυτοκτονίες περιλαμβάνονταν στην …ημερήσια διάταξη. Το ίδιο και τα λουκέτα στα καταστήματα. 
Τα νέα- κτηνώδη μέτρα έπρεπε να χτυπήσουν και πάλι την μεσαία αστική τάξη. 
Πώς θα γινόταν όμως αυτό, την ώρα που οι λαϊκές συγκεντρώσεις επεκτείνονταν -ειδικά- στην Αθήνα; Μερικές φορές “μίλησαν” τα ΜΑΤ και οι άλλες ειδικές δυνάμεις καταστολής, εκτοξεύοντας χημικά εναντίον των πάντων για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.  Η ύπαρξη όμως νεκρού, διόγκωσε την οργή του κόσμου. 
Όταν ο Βενιζέλος ανακοίνωνε το χαράτσι ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ καθώς και το τέλος επιτηδεύματος και την έκτακτη εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης, το ποτήρι ξεχείλισε. 
Ο κόσμος ετοιμαζόταν για εξέγερση, την ώρα μάλιστα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζητούσε ανατροπή της Κυβέρνησης. Οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και το  ρεζιλίκι που υπέστησαν σε όλη τη χώρα οι πολιτικοί, μηδέ εξαιρουμένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, έδειχναν ότι αποτύγχαναν τα σχέδια Μέρκελ για υπακοή των Ελλήνων. 
Η καγκελάριος της Γερμανίας έπρεπε πάση θυσία να περάσει από το ελληνικό Κοινοβούλιο τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου και το Μνημόνιο 2 που τις συνόδευε. Το Μνημόνιο θανάτου της Ελλάδος, της ολοκληρωτικής παράδοσης της κυριαρχίας της στους δανειστές και της διαχρονικής υποδούλωσης των Ελλήνων. 
Πώς θα μπορούσε όμως η Μέρκελ να επιτύχει το σχέδιό της την ώρα που η λαϊκή έκρηξη θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στη βίαιη  ανατροπή της Κυβέρνησης; Πώς θα περνούσε το νέο Μνημόνιο όταν απαιτούνταν  180 ψήφοι;
Τη συνταγή Μέρκελ υλοποίησε για μια ακόμη φορά ο…καλός μαθητής της Παπανδρέου με το φτιαχτό δημοψήφισμα  Μέσω αυτού, ήρθαν όλα τα πάνω-κάτω: Από το δημοψήφισμα -μπλόφα, περάσαμε στην ψήφο εμπιστοσύνης προς τον Παπανδρέου, προκειμένου αυτός να παραιτηθεί και να φτάσουμε στην Μνημονιακή Κυβέρνηση! 
Όλα ήταν μια μπλόφα, ένα παιχνίδι σε βάρος του λαού, μια κυβέρνηση-οπερέτα με έναν Πρωθυπουργό-μαριονέτα, όπου όμως συμμετείχαν τρία κόμματα! 
Αυτή είναι η απάτη σε βάρος του λαού, η συνταγή Μέρκελ που στραγγάλισε και τη λαϊκή βούληση και τις όποιες λαϊκές εξεγέρσεις. 
Βλέπετε να …κουνιέται φύλλο;  Όχι βέβαια!
Από την ώρα μάλιστα που συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε έστρωσαν το χαλί στον Λουκά Παπαδήμο, εμφανίζοντας ψεύτικα γκάλοπ για ευρεία αποδοχή του από το 73% των Ελλήνων, όλα βαίνουν …ρολόϊ για την Μέρκελ!
Ο Προϋπολογισμός πέρασε με 258 ψήφους από την Βουλή και οσονούπω αναμένεται και η ψήφιση του δόλιου Νομοσχεδίου που υπογράφει το θάνατο της Ελλάδος, με την παραχώρηση της χώρας στους Γερμανο-γαλλο-αμερικάνους και τη σκλαβιά των Ελλήνων για τις επόμενες δεκαετίες!
Οι “αγανακτισμένοι” έχουν σκύψει το κεφάλι και ας τους μαστιγώνουν περισσότερο τα κτηνώδη μέτρα, προσερχόμενοι στις ουρές να πληρώσουν τα χαράτσια, όσοι δεν έχουν, φεσώνονται με καταναλωτικά δάνεια για να μην τους..κόψουν το ρεύμα και οι υπόλοιποι…περνούν στην εφεδρεία και ανεργία! 

  Σ

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*