in

Πρώην δ/ντης CIA: «Το Άγαλμα της Ελευθερίας επόμενος στόχος»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το άγαλμα της Ελευθερίας κατέδειξε ως τον επόμενο στόχο τρομοκρατών οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εκδικηθούν για ένα στρατιωτικό κτύπημα εναντίον του Ιράν, ο πρώην διευθυντής της CIA James Woolsey. Ο Woolsey ο οποίος είναι τώρα πρόεδρος του ιδρύματος το Θεμέλιο για την Άμυνα των Δημοκρατιών έκανε την παραπάνω δήλωσε μιλώντας στο αμερικανικό ραδιοσταθμό WABC της Νέας Υόρκης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν προβλέπει επιθέσεις της φιλο-ιρανικής οργάνωσης Hezbollah η οποία δραστηριοποιείται στο νότιο Λίβανο, και η οποία χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική από τις ΗΠΑ και άλλα κράτη, ο Woolsey απάντησε καταφατικά.


«Έχουν» εννοώντας το Ιράν «την Hezbollah και πρόκειται για την πιο οργανωμένη επαγγελματικά τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο. Μπροστά της η al-Qaeda μοιάζει με ένα συνονθύλευμα ερασιτεχνών. Και επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο», σημείωσε ο Woolsey, για να συνεχίσει:

«Πρόκειται να έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα από την τρομοκρατία, εάν συνεχίσουμε να επιμένουμε το Ιράν να αναστείλει το πυρηνικό του πρόγραμμα, αλλά πρέπει να το κάνουμε αυτό. Έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε επιθέσεις σε κυβερνητικά κτίρια, ή διάσημα σύμβολα της χώρας όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας, ή εβραϊκές συναγωγές στις ΗΠΑ. Υπάρχει ένα σημαντικός αριθμός στόχων που η Hezbollah θα μπορούσε να κτυπήσει και πιθανόν θα το πράξουν…»

 defencenet.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Γιώργος έχει σχέδιο, να μας στείλει στο… ψυχιατρείο

Sagittarious Galaxy: η “προέλευση” μας και μια άλλη διάσταση της λήξης του ημερολογίου των Μάγια