Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:33 - 03/12/2011

Πρώην αρχηγός Μοσάντ: “Πρέπει να εμποδιστεί πάση θυσία η ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Meir Dagan, πρώην αρχηγός της Μοσάντ, σε χθεσινή συνέντευξή του στο ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Uvda, τάσσεται ανοιχτά κατά της στρατιωτικής επίθεσης εναντίον του Ιράν και εκφράζει την ανησυχία του για τη στάση του Ισραηλινού υπ. Άμυνας, Barak, o οποίος έχει δηλώσει ότι το Ισραήλ έχει λιγότερο από ένα χρόνο περιθώριο για να επιτεθεί.

Ο Dagan επισημαίνει ότι μια τέτοια κίνηση είναι πιθανόν να οδηγήσει σε περιφερειακό πόλεμο όπου θα εμπλακούν η Χεζμπολλάχ, η Χαμάς και η Συρία.

“Ανησυχώ ότι ίσως να γίνουν λάθη και προτίμησα να μιλήσω ανοιχτά, με την ελπίδα να προλάβω μια καταστροφή”, είπε ο Dagan σε δημοσιογράφο του καναλιού. “Η εμπλοκή σε έναν περιφερειακό πόλεμο δικαιολογείται μόνο όταν απειλείται κανείς ή όταν η λόγχη έχει ήδη διαπεράσει το δέρμα μας. Μια τέτοια επίθεση δεν θα το επέλεγα με τόση επιπολαιότητα”.

Ο Dagan τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να κάνει προβλέψεις για τον αριθμό των θυμάτων ενός τέτοιου πολέμου. Ωστόσο, κατά τη γνώμη του, “η κλίμακα της καταστροφής, η παράλυση της καθημερινής ζωής και ο φόρος αίματος θα αγγίξει σίγουρα πολύ υψηλά επίπεδα”.

“Δεν έχω λόγο να κρύψω την αντίθεσή μου με την πρόθεση του πρωθυπουργού, Benjamin Netanyahu, και του υπ. Άμυνας, Ehud Barak, να επιτεθούν στο Ιράν.

“Ανησυχώ έντονα για τις δηλώσεις του Barak, σύμφωνα με τις οποίες το Ισραήλ έχει συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια μέσα στα οποία πρέπει να δράσει. Δεν θεωρώ ότι το σκεπτικό αυτό έχει κάποια λογική βάση”.

Το πρωί της Πέμπτης, 1/12, ο Barak σχολίασε δηλώσεις του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγού Martin Dempsey, o oποίος δήλωσε άγνοια για το εάν ή όχι το Ισραήλ θα ειδοποιήσει την αμερικανική κυβέρνηση προτού επιτεθεί εναντίον του Ιράν.

Σύμφωνα με τον Barak, το Ισραήλ δεν θα πρέπει να επιδιώκει πόλεμο με το Ιράν και η καλύτερη έκβαση θα ήταν αν το Ισραήλ αποτρέπονταν, μέσω της διπλωματικής οδού και των κυρώσεων, από την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματός του.

Τα σχόλια του Barak ήταν μια απάντηση σε προχθεσινό δημοσίευμα των Τimes του Λονδίνου, όπου πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ αποκάλυψαν ότι η πρόσφατη έκρηξη σε τοποθεσία κοντά στο Ισπαχάν, στο δυτικό Ιράν, δεν ήταν ατύχημα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι Ιρανοί αξιωματούχοι, αλλά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ένα εργοστάσιο μετατροπής ουρανίου στην περιοχή.

Οι ίδιες πηγές της Μοσάντ ανέφεραν στους Times ότι δορυφορικές φωτογραφίες έδειξαν καπνό να βγαίνει από το σημείο που βρίσκεται το εργοστάσιο μετατροπής ουρανίου. “Επομένως”, κατέληξαν, “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έκρηξη προκάλεσε ζημιές στο εργοστάσιο και σίγουρα δεν ήταν ατύχημα. Η έκρηξη κατέστρεψε κυρίως μέρη του εργοστασίου, τα οποία, κατά τις εκτιμήσεις μας, χρησιμοποιούνταν ως αποθήκες πρώτων υλών”.
Εφημερίδα Haaretz, 1/12/2011

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*