Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:23 - 21/02/2012

Ο κόσμος έχει τα προβλήματα του και το Ισραήλ όρεξη για πόλεμο! > ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια τεράστια πολεμική μηχανή προθερμαίνει το Ισραήλ και απ’ότι φαίνεται είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να την εξαπολύσει κατά του Ιράν, καθώς το Τελ Αβίβ έχει βεβαιωθεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν υπάρξει κάποια “ενεργός αντίδραση” η Τεχεράνη θα έχει δοκιμάσει το πρώτο πυρηνικό όπλο της. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εντοπιστεί σε έρημοστο βόρειο Ιράν το σημείο δοκιμής του πρώτου πυρηνικού όπλου της.

Μέχρι στιγμής με σαμποτάζ και δολοφονίες Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων ακόμα και στην καρδιά της Τεχεράνης, οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταφέρει να καθυστερήσουν τουλάχιστον για δύο χρόνια την απόκτηση πυρηνικών όπλων από το Ιράν, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν λάβει το δρόμο τους και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να εμποδίσει το Ιράν από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Μάλιστα πλέον για λόγους ασφαλείας το σύνολο των επιστημόνων και οι οικογένειές τους βρίσκονται συγκεντρωμένοοι σε ένα στρατόπεδο, σε μια αντιγραφή του σχεδίου “Μανχάταν” που έδωσε στις ΗΠΑ το πρώτο πυρηνικό της όπλο.
Με τις εξελίξεις στην περιοχή να “τρέχουν” πια με ανεξέλικτο τρόπο όπως αποδείχτηκε από την παρουσίαση των νέων επιτευγμάτων του Ιράν από τον πρόεδρο της χώρας και τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε ισραηλινούς διπλωμάτες στην Ινδία και στην Γεωργία, η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί ενόψει και των εκλογών στις ΗΠΑ να ελέγξουν τις κινήσεις του Ισραήλ σε σχέση με το Ιράν.
Το αρνητικό αυτό κλίμα ευνοούν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Ehud Barak ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι «Ένα πυρηνικό Ιράν αποτελεί μια απειλή για όλο τον κόσμο, όχι μόνο το Ισραήλ. Άλλες σημαντικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή θα πρέπει να αποπειραθούν να αποκτήσουν πυρηνική δυνατότητα, πιθανώς η Σαουδική Αραβία, πιθανώς η Τουρκία, πιθανώς ακόμα και η Αίγυπτος». Επιπλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, επεσήμανε ότι οι διεθνείς κυρώσεις δεν φαίνεται να έχουν κάποιο απτό αποτέλεσμα.
Όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κύπρο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός B. Netanyahou, «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα καθεστώς που παραβιάζει όλους τους κανόνες, δεν σέβεται καθόλου τους διεθνείς κανόνες».
Υπό αυτό το πρίσμα και με δεδομένο ότι η υποστήριξη του Ιράν στην Συρία αυξάνεται κάθε μέρα που περνά με την μεταφορά στρατιωτικού υλικού και ανδρών της επίλεκτης δύναμης Al Quds, το Ισραήλ αισθάνεται να απειλείται περισσότερο από ποτέ.
Η άφιξη της ιρανικής ναυτικής δύναμης στην Συρία και η βούληση του Ιράν να εμπλακεί με στρατεύματα στις συγκρούσεις στην Συρία, φέρνουν την ιρανική στρατιωτική απειλή πιο κοντά στα σύνορα του Ισραήλ.
Μάλιστα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες το Ισραήλ έχει αποστείλει στην Ερυθρά θάλασσα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ένα υποβρύχιο κλάσης Dolphin το οποίο φέρει πυραύλους cruise εξοπλισμένους και με πυρηνική κεφαλή, ενώ και ένα δεύτερο υποβρύχιο με πυραύλους cruise, αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες στην Ερυθρά Θάλασσα.
Πριν από 10 περίπου χρόνια το Ισραήλ είχε πραγματοποιήσει μία δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων cruise από υποβρύχιο ανοικτά των ακτών της Σρί Λάνκα. Εκτιμάται ότι το Ισραηλινό υποβρύχιο επιχειρεί στα νερά της Ερυθράς θάλασσας και θα μπορούσε να αναπτυχτεί σε απόσταση ασφαλείας από τις ανατολικές ακτές του Ιράν στην Αραβική θάλασσα εφόσον χρειαστεί.
Το δεύτερο σκέλος μιας ισραηλινής επίθεσης θα περιλαμβάνει την χρήση των 25 βομβαρδιστικών F-15I Ra’am τα οποία μπορούν να φέρουν τις διατρητικές βόμβες GBU-28 (οι οποίες περιλαμβάνουν την βόμβα BLU-113 Super Penetrator). Οι συγκεκριμένες κατευθυνόμενες βόμβες έχουν βάρος 5.000 λίβρες και μπορούν να αφεθούν από απόσταση 9 χλμ.
Οι βόμβες αυτές μπορούν να διατρήσουν περισσότερα από 30 μέτρα εδάφους ή 6 μέτρα ενισχυμένου σκυροδέματος. Το Ισραήλ απέκτησε το 2006 εκατό βόμβες GBU-28 οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολεμικές επιχειρήσεις το 2002 και το 2003 στο Ιράκ από την αμερικανική Αεροπορία και αγοράστηκαν με πλήρη μυστικότητα από το Ισραήλ.
Τα ισραηλινά αεροσκάφη σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν είτε την διαδρομή μέσω του εναερίου χώρου της Ιορδανίας και του Ιράκ, είτε μέσω του εναερίου χώρου της Σαουδικής Αραβίας.
Στην τελευταία περίπτωση πριν από ενάμιση χρόνο υπήρχε μία πληροφορία από βρετανική εφημερίδα για μία άτυπη “συνεργασία” των δύο χωρών ώστε ισραηλινά μαχητικά να μπορέσουν να φτάσουν στο Ιράν μέσω μίας στενής λωρίδας στον εναέριο χώρο της Σ. Αραβίας στα βόρεια σύνορα της χώρας με την Ιορδανία. Την πληροφορία την διέψευσε φυσικά η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι θα μπορούσαν να πράξουν οι δύο παραδοσιακοί εχθροί του Ιράν.
Μία ακόμα επιχειρησιακή λύση που θα μπορούσε να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση του Ισραήλ, θα ήταν μία ισραηλινή καταδρομική επιχείρηση από το Αζερμπαϊτζάν με το οποίο το Ισραήλ διατηρεί στενές στρατιωτικές σχέσεις και το 25% των Ιρανών είναι αζερικής καταγωγής. Φυσικά σε κάθε περίπτωση ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η παρουσία φίλιων ειδικών δυνάμεων μέσα στο Ιράν οι οποίες έχουν ως αποστολή την υποστήριξη μίας επιθετικής ενέργειας.
Τόσο η στοχοποίηση όσο και η κατάδειξη των βομβών που θα χρησιμοποιήσουν οι Ισραηλινοί σε μία μελλοντική επίθεση στο Ιράν απαιτούν την παροχή βοήθειας από δυνάμεις που είναι στο έδαφος του Ιράν και όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων και τα σαμποτάζ στις πυραυλικές εγκαταστάσεις οι Ισραηλινοί διατηρούν ένα σημαντικό και αποτελεσματικό δίκτυο μέσα στο Ιράν.

greeknation
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*