Ο ΑΝΙΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ του ΔΝΤ.

The bond holder  
Την περασμένη Δευτέρα μας κάλεσε ο διοικητής της Αστυνομίας στο Τμήμα. Τον ξέρουμε χρόνια ένας  τίμιος, 25 ετών επαγγελματίας.
Μας εξήγησε την κατάσταση και ζήτησε να βοηθήσουμε. Μας είπε

 • Δεν έχουμε βενζίνη για το ένα περιπολικό που δουλεύει και καλύπτει ΟΛΗ την νότια Αττική
 • Δεν έχουμε λεφτά να φτιάξουμε τα αλλά δυο περιπολικά
 • Δεν έχουμε σφαίρες για σκοποβολή
 • Τα όπλα μας είναι παλιά και δεν τα βγάζουν περά μ’ ένα καλαζνικοφ
 • Φύγαμε πολύ προβληματισμένοι. Μαζέψαμε λεφτά και αγοράσαμε σφαίρες, δώσαμε λεφτά σε βενζινοπώλες να μπορούν να περνούν βενζίνη τα περιπολικά τα δυο από τα οποία τα φτιάξαμε σένα συνοικιακό συνεργείο όπου οι άνθρωποι καλά να τους έχει ο Θεός δεν πήραν λεφτά.
  Κοίταζα τα παιδιά 20-25 χρονών που για € 700 εύρο το μηνά είναι πια σε πόλεμο. Αναρωτήθηκα πως γίνετε και έχουν λεφτά να πληρώνουν τα ΜΑΤ για  να τους προστατεύουν- αυτά τα καθάρματα- ενώ δεν δίνουν δεκάρα για την ομάδα Δίας να προστατεύει  τον γέρο την γριά την μανά και τα παιδιά μετά της μια το βραδύ.
   Σ’ ένα αρθρο πρν δυο χρονια τον Φεβρουαριο του 2010 τα είχαμε γράψει. http://olympia.gr/ ¨ Σκέψεις μιας Κυριακής¨.
  ¨Το ΔΝΤ θα έρθει και θα προσπαθήσει να εφαρμόσει τις τεχνικές που χρησιμοποιεί από το 1947. Και ο κύριος Παπανδρέου που τους έφερε θα ακολουθήσει τις συνταγές της κατά γράμμα. Οι συνταγές αυτές θα έχουν τα έξεις αποτελέσματα – αν ο κόσμος τις επιτρέψει..

  • Πρώτα θα αρχίσουν οι απεργίες.
  • Μετά θα αυξηθεί η ανεργία
  • Εργασιακά δικαιώματα θα διαλυθούν
  • Συντάξεις θα πέσουν και τα γεροντάκια θα ζητιανεύουν
  • Οι μετανάστες θα αρχίζουν αγριότητες
  • Οι αμυντικές δαπάνες θα πέσουν
  • Οι τούρκοι θα μας βρουν αδύνατους
  • Η χώρα σε κλοιό..¨

  Μετά το περιστατικό στην Γλυφάδα. Αγανάκτησα, θύμωσα. έβρισα.. Άλλο να κλέβεις γιατί πεινάς και άλλο μπροστά σε αθώα πλάσματα να βιάζεις την μάνα. Ούτε στην Νέα Υόρκη του 70 δεν άκουσα τέτοιο περιστατικό όταν είχαν 1500 φόνους τον χρόνο.
  Ένας άμαχος αθώος πληθυσμός που δεν ήξερε τι θα πει βία δέχεται επίθεση από ένα ξενο εχθρό καλά οπλισμένο και θηριώδες και αυτή την στιγμή είναι απροστάτευτος. Αυτό είναι  ΠΟΛΕΜΟΣ.
  Και όταν αρχίζει ένας πόλεμος ο ΣΤΡΑΤΟΣ  έχει την υποχρέωση να αμυνθεί τον άμαχο πληθυσμό.
  Παραδείγματα υπάρχουν όπου Δημοκρατίες όχι μπανανοφαστιτκα καθεστώτα σαν αυτό που έχουμε σήμερα έβγαλαν τον στρατό να περιπολεί μαζί με την αστυνομία. Στον Καναδά όταν άρχισαν οι λεηλασίες μετά από την καταιγίδα πάγου, στην Γάλλια μετά από τρομακτικές επιθέσεις στην Αμερική μετά από την επίθεση στην Οκλαχόμα.
  Η πολιτεία έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προσάψει τους πολίτες της με κάθε μέσο που έχει. Και ο στρατός είναι το μονό μέσο όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.
  Εάν δεν πάρετε άμεσα μετρά θα είστε υπεύθυνοι για εσχάτη προδοσία. Διότι αν δεν το κάνετε αφήσατε ένα άμαχο πληθυσμό απροστάτευτο επίτηδες για να κυριαρχήσει ο φόβος το μονό όπλο που εσείς τα σαυροειδή έχετε.  Και θα είμαι εκεί όταν θα εκτελεστείτε.
  ΥΠ. Παιδιά του πολυτεχνείου ( αλήτες και κλεφτές)  μην τολμήσετε να με κατηγορήσετε για φασίστα. Τρεις θειοι μου πέθαναν στην αντίσταση και δυο ξαδέλφια ήταν στις φύλακες το 1972.

  πηγη
  Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

  Loading...

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *