Ο ακροδεξιός Μπρέιβικ καταγράφει τους συμμάχους του στην Ελλάδα

25-07-11_399602_1.jpg

Να τεθεί ο Άντερς Μπρέιβικ υπο προσωρινή κράτηση 8 εβδομάδων διέταξε ο δικαστής Κιμ Χέγκερ. Ο Μπρέιβικ που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι είναι ο δράσης των επιθέσεων σημειώνοντας ότι σκοπός του ήταν «να υπερασπιστεί τη χώρα του και την Ευρώπη από το Ισλάμ και τον μαρξισμό». Η περίοδος κράτησης μπορεί να παραταθεί, σύμφωνα με τον Χέγκερ, ο οποίος ανέφερε ότι η δίκη του μπορεί να διεξαχθεί σε ένα έτος.
Ο κατηγορούμενος δήλωσε επίσης στο δικαστήριο ότι έχει άλλες δύο ομάδες συνεργατών.
Σάλο έχει προκαλέσει η πολυσέλιδη διακήρυξη του Μπρέιβικ που έχει δημοσιευτεί από την Washington Post με τίτλο «Μια Ευρωπαϊκή Διακύρηξη για την Ανεξαρτησία» στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τους πολιτικούς συμμάχους του. Στην Ελλάδα λοιπόν ο Μπρέιβικ θεωρεί ως συμμάχους του μα ποιους άλλους από το  «Το Ελληνικό μέτωπο αντιμετανάστευσης», τον  «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», την εθνικιστική οργάνωση «Πατριωτική Συμμαχία», την Χρυσή Αυγή και την οργάνωση «Ελλάδα- Αντεπίθεση»…..

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *