Οι Ούγγροι δανείστηκαν απ’ την Κίνα..Ελεύθεροι από τα δεσμά του ΔΝΤ

Αυτό που απαγορεύεται να πράξει, λόγω συγκεκριμένου όρου της δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα πέτυχε η Ουγγαρία: Το Πεκίνο θα αγοράσει ουγγρικά κρατικά ομόλογα και θα δώσει στην Βουδαπέστη δάνειο ύψους 1 δις ευρώ.
Την ανακοίνωσε έκανε ο ευρισκόμενος σε επίσκεψη στην Ουγγαρία Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο, ο οποίος έδωσε κοινή συνέντευξη με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν.


Το δάνειο θα δοθεί μέσω της Εθνικής Κινεζικής Τράπεζας Ανάπτυξης, με σκοπό την προώθηση κοινών σχεδίων, ενώ ο Ούγγρος πρωθυπουργός μίλησε για μια «νέα συμφωνία μεγάλης σημασίας».


Ο Τζιαμπάο πραγματοποιεί τη δεύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία του, εννέα μήνες μετά την επίσκεψή του σε Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στη Βουδαπέστη, θα μεταβεί στο Βερολίνο και το Λονδίνο.


Υπενθυμίζεται ότι η Ουγγαρία συμφώνησε με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα για παροχή δανείου 25 δις ευρώ, αλλά η κυβέρνηση που εξελέγη τον Απρίλιο του 2010 διαφώνησε με τις επιταγές του Ταμείου και αρνήθηκε να υποκύψει στους όρους του, με αποτέλεσμα οι απεσταλμένοι του ΔΝΤ να αποχωρήσουν, τον Ιούλιο του 2010, και να παγώσει η πέμπτη δόση του δανείου.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *