ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

Μετά τις επιτυχίες τους στην βόρειο Αφρική, άνοιξε η όρεξη των Αδελφοτήτων του σκότους και παίζουν τα ρέστα τους με τον τελευταίο αντίπαλό τους, τον Βλαδίμηρο Πούτιν, επιστρατεύοντας μέχρι και πόρνες για να συγκεντρώσουν κόσμο στις ρωσικές πλατείες.

Με τα δολάρια να ρέουν άφθονα από πόρτα σε πόρτα, ίσως και από αυτά που μαζεύουν από τους συνταξιούχους στην Ελλάδα, εξαγοράζουν την συμμετοχή στις στημένες διαδηλώσεις.


Ξέρουν καλά ότι ο Πούτιν δεν είναι ηγετίσκος του επιπέδου των δικτατόρων που αντιμετώπισαν ως τώρα. Ξέρουν καλά ότι είναι άνθρωπος που παίρνει πρωτοβουλίες και ξέρουν ακόμη καλύτερα ότι έχει στα χέρια του μεγάλη στρατιωτική δύναμη.


Η δύναμη αυτή όμως, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αν χρησιμοποιήσει τον πλούτο της Ρωσίας για αύξηση των στρατιωτικών εξοπλισμών. Είναι λοιπόν φανερό, ότι θέλουν να τον αναγκάσουν να πάει σε πόλεμο και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία, ώστε να λήξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η εξουσία του, πριν αυξήσει τους συμβατικούς εξοπλισμούς του.


Ένας λόγος που θέλουν να αναγκάσουν τον Πούτιν να κάνει την πρώτη κίνηση, είναι και το ότι με τον τρόπο αυτό, θα πείσουν όλες τις πρώην σοβιετικές αλλά και εν γένει συνορεύουσες με την Ρωσία χώρες, να πολεμήσουν εναντίον του, εξασφαλίζοντας έτσι πρόθυμους και φοβισμένους συμμάχους.


Όσον αφορά το Ιράν και αυτό που ειπώθηκε, ότι δηλαδή η Ρωσία θα μπει στο Ιράν, ίσως μπει σαν σύμμαχος.


Δεν μένει παρά να δούμε πως θα καταλήξει η αυξανόμενη ένταση στην αντιπαράθεση των «δύο Ορπήκων» (Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα) της προφητείας, με το «Ξανθόν γένος».


Πάντως όλοι όσοι πρόλαβαν και ενημερώθηκαν και στοιχειωδώς έστω διάβασαν τις προφητείες της Ορθοδοξίας, που εδώ και μια δεκαετία αναδεικνύω, βλέπουν ξεκάθαρα, ότι μέσα από όλα τα τερτίπια της νέας τάξης, που μέχρι και γυμνές γυναίκες επιστράτευσε, σφραγίζοντας έτσι και συμβολικά την πορνεία και την ανομία της, προωθείται το σχέδιο του Θεού, όπως αυτό είναι γραμμένο και δοσμένο μέσα στην Αποκάλυψη.


Να μην στενοχωριέστε.


Να χαίρεστε, αφού ακόμη και στους ολιγόπιστους καθίσταται σαφές, ότι αυτά που είναι γραμμένα στο «βιβλίο του Θεού» πραγματοποιούνται κατά γράμμα.


Κατά γράμμα λοιπόν θα πραγματοπιηθεί και η υπόσχεση του Θεού για την επιστροφή μας στην ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.


ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


Μετά τιμής


Λιακόπουλος Δημοσθένης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...