Νανοτεχνολογία από την εποχή των Μάγιας!!

Αντίθετα από το τι πιστεύαμε ως τώρα, σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, το ανθρώπινο είδος χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία εδώ και αιώνες. Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το «γαλάζιο των Μάγιας», μία θαλασσί απόχρωση δημιουργημένη τον 9ο μ.Χ. αιώνα από τους πολιτισμούς των Μάγιας και των Αζτέκων…Πρόκειται για μία περίεργη σύνθεση αποτελούμενη από διάφορους κόκκους οργανικών καθώς και μη οργανικών ουσιών που είχαν καταφέρει να απομονώσουν από φύλλα δέντρων, χώμα, κ.α. Το αποτέλεσμα της μίξης αυτών είναι μία ουσία απίστευτα ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου, στις σκληρές κλιματικές συνθήκες, καθώς επίσης και στην πλειοψηφία χημικών και διαλυτών.


Τα οργανικά χρώματα συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και διαλύονται σχετικά εύκολα. Αντίθετα, στο «γαλάζιο των Μάγιας» δε συμβαίνει αυτό, χάρη στο συνδυασμό του υλικού με μία μη οργανική ουσία, που είναι αυτή που του προσφέρει και την «έξτρα προστασία».

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_1076.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...