Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:29 - 24/08/2011

Μουαμάρ Καντάφι: “Η μάχη συνεχίζεται”-Βιντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε δηλώσεις του μέσω του τηλεοπτικού σταθμού al-Urubah ΤV, ο Μουαμάρ Καντάφι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα του μέχρι την τελική νίκη, όπως μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
«Η απομάκρυνσή μας από το συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Μπαμπ αλ Αζιζίγια έγινε για λόγους τακτικής. Το κτήριο καταστράφηκε από 64 αεροπορικές επιθέσεις του ΝΑΤΟ. Ή θα πεθάνουμε ή θα νικήσουμε» σημείωσε.

Σύμφωνα με το al-Urubah TV, το οποίο επικαλείται το Reuters, ο Λίβυος συνταγματάρχης θα προχωρήσει σε διάγγελμα μέσω τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του καθεστώτος, Μούσα Ιμπραχίμ, ο οποίος, σε ομιλία του που μεταδόθηκε από τοπικό ραδιόφωνο, εξήγησε ότι η μάχη θα είναι σκληρή.

«Οι δυνάμεις του συνταγματάρχη Καντάφι απομακρύνθηκαν από την Μπάμπ αλ Αζιζίγια, καθώς ο χώρος δεν εξυπηρετούσε πλέον κανένα στρατιωτικό σκοπό. Οι στρατιώτες μας μπορούν να πολεμήσουν τους εξεγερμένους και το ΝΑΤΟ για μήνες ή και χρόνια. Η Λιβύη δεν είναι μόνο η Τρίπολη. Υπάρχουν δέκα πόλεις που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Στόχος μας είναι να ελευθερώσουμε την Τρίπολη» επεσήμανε.

«Το 80% της Τρίπολης βρίσκεται στα χέρια μας. Ήδη τις τελευταίες έξι ώρες, 6.500 εθελοντές έχουν εισέλθει στην Τρίπολη και έχουν λάβει θέσεις μάχης. Η πόλη θα μετατραπεί σε ηφαίστειο, με τη φωτιά να βρίσκεται ήδη κάτω από τα πόδια των εισβολέων. Η πόλη θα γεμίσει με ανθρώπους από τις φυλές και θα αντιμετωπίσουν τους επαναστάτες. Και δεν νομίζω ότι οι εξεγερμένοι θα έχουν καμία τύχη, καθώς δεν ξέρουν τι κάνουν. Θα ζητήσουν από το ΝΑΤΟ να τους βοηθήσει και να επεμβαίνει συνεχώς. Πιστεύω ότι η Τρίπολη θα είναι ξανά δική μας σε δύο ή τρεις ημέρες» υπογράμμισε.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τους εξεγερμένους και το ΝΑΤΟ ότι προσπαθούν να παραδώσουν τη χώρα στα ξένα συμφέροντα. «Σκοπεύουν να καταστρέψουν τη Λιβύη. Κατέστρεψαν τις υπηρεσίες, το δίκτυο ηλεκτροδότησης και ύδρευσης, τα σπίτια, τα σχολεία. Θέλουν να παραδώσουν μια διαλυμένη χώρα στις ξένες εταιρείες, έτσι ώστε να την ξαναχτίσουν και να τη θέσουν υπό τον έλεγχό τους.

Αλλά η Λιβύη δεν είναι παιχνιδάκι. Είναι μια βόμβα που θα σκάσει στα πρόσωπά τους» πρόσθεσε.


Λίγο αργότερα, το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Arabiya μετέδωσε ότι περισσότεροι από 400 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον 2.000 έχουν τραυματιστεί στη «μάχη της Τρίπολης».

Ενθουσιασμός μετά την κατάληψη του οχυρού

Μόλις μια ημέρα πριν οι αντικαθεστωτικοί κατάφεραν να εισβάλλουν μέσα στο συγκρότημα κατοικιών που χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Λίβυος Συνταγματάρχης, ύστερα από συντονισμένη επίθεση με δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Αεροπορικά σκάφη βομβάρδισαν στρατηγικές θέσεις του κτιριακού συγκροτήματος στην περιοχή Μπαμπ αλ Αζιζίγια, αναγκάζοντας τους υποστηρικτές του Μουαμάρ Καντάφι να τραπούν σε άτακτη φυγή.

Μετά την κατάληψη οι εξεγερμένοι άρχισαν να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν. Σημαίες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου υψώθηκαν στη θέση αυτών του καθεστώτος Καντάφι, ενώ δεν έλειψαν και λεηλασίες με συμβολικό χαρακτήρα.

Εικόνες με τους αντικαθεστωτικούς να βρίσκονται μπροστά στο χέρι που συνθλίβει ένα αμερικανικό μαχητικό έκαναν τον γύρο του κόσμου καθώς επίσης και αυτές με το κομμένο κεφάλι αγάλματος του Λίβυου ηγέτη, που βρισκόταν τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της εισόδου στο κτιριακό συγκρότημα.

Δείτε τα video…

Εκτόξευσαν πυραύλους Scud

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου του καθεστώτος Καντάφι, πύραυλοι Scud εκτοξεύτηκαν από την πόλη Σίρτη, γενέτειρα του Λίβυου ηγέτη, η οποία παραμένει υπό τον έλεγχό του, προς την πόλη Μισράτα. Την πληροφορία μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο δηλώσεις εξεγερμένων στο Γαλλικό Πρακτορείο, που είδαν τους πυραύλους να πλήττουν τμήματα της πόλης.

«Πύραυλοι Scud εκτοξεύτηκαν από τη Σίρτη προς τη Μισράτα. Τέσσερις δυνατές εκρήξεις σημειώθηκαν μέσα στην πόλη», ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

http://www.zougla.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*